Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε παρακαλω πολυ! Τωρα που τρωει perma ban η leblanc ολη μερα lux παιζω. Νταξει στα ganks το να πιασεις Q σε παιχτη που οσφριζεται ειναι γελοιοωδως δυσκολο, αλλα στα teamfights ολο και κατι θα πετυχεις

Mε 44% winrate το leblanc ban ειναι meh btw

Lux χωρις escapes , η χαρα του καθε jungler χωρις flash

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mε 44% winrate το leblanc ban ειναι meh btw

Lux χωρις escapes , η χαρα του καθε jungler χωρις flash

Το 44% δεν εχει να κανει με το hero. Εγω δεν την bannaro ποτε, αφενως γιατι την παιζω σαν main απο season 2 με 70+% winrate, οποτε ξερω να την κανω counter, αφετερου, ακριβως επειδη απτα πολυ stream και LCS κατεληξε στο "lb  open free win", την pickari ο καθε αμπαλος που ουτε τα βασικα δεν ξερει, Οταν βλεπω athenes στη lb μονο και μονο επειδη το ειδανε σε stream, αφηνιαζω λιγο. Παιρνω swain και στο 20 βρισκομαι nexus.

Η leblac νικαει ολα σχεδον τα matchups, οταν ο αντιπαλος σου δεν παιζει πολυ lb, και αρα δεν ξερει να την κανει counter. Εγω που ειχα στο season 2 και 3 απο 300 games, ε κατι νοιωθω παραπανω.

Ε εισαι απο τους λιγους. Εγω απο οταν περασα το silver2 και ειδικα απο gold V και πανω ζητημα αν βλεπω lux 1 φορα στα 10 παιχνιδια. Αν και τελευταιως δεν πολυπαιζω, δεν εχω ιδεα τι παιζει στο current soloq meta.

H LB μου φαινεται απτα πιο χαζα ban παντως. Περα απο το οτι μπορει να κανει outplay το αντιπαλο mid, δεν υπαρχει αλλος λογος να την κανεις ban. Δεν θα κανει ποτε της carry ενα αναπηρο team. Kαι ειναι πιο ουσιαστικο στο soloq το να μπορει να κανει carry 4 αναπηρους απο το να κανει outplay μονο εναν απτους 5 αντιπαλους.

Συν οτι ειναι αρκετα skillcap.

Ετσι οπως την παιζω εγω (χωρις mr + armor runes!!) αλλα με flat ap seals και per lvl ap glyphs, στα 3 level βουτας και παιρνεις το kill. Δυσκολα να υπολογσει ο αλλος οτι βγαζεις τοσο dmg. Ε απο κει και επειτα, snowbalaris τρελα και απλα βγαζεις εντελως απτο παιχνιδι το αντιπαλο ap mid

Δημοσ.

Agreed , απλα για αυτο εχει 44% πλεον κ προσωπικα την αφηνω παντα ανοιχτη

Kayle με Runaans , shred to pieces

Δημοσ.

Agreed , απλα για αυτο εχει 44% πλεον κ προσωπικα την αφηνω παντα ανοιχτη

Kayle με Runaans , shred to pieces

Μόνο πόνος..

Δημοσ.

Οταν συναντάς plat player σε παιχνιδι οπου ολοι οι αλλοι είναι bronze kai silver τότε σημαίνει οτι ο πλατ είναι πουλημένο  acc που το πήρε κανένας πιτσιρικάς και feedarei και εχει ρίξει το elo/mmr στον πάτο και παίζει με bronze-silver.

Οσες φορές μου έχουν τύχει τέτοιοι πλατ όλοι feedaroyn, καινεις δεν ήταν πραγματικό πλατ.

Το σύστημα της riot στο normals είναι broken και δεν παίζει ρόλο το mmr ,ακόμα όταν είσαι με παρέα που είναι όλοι τους unranked η silver θα σε βάλει με χαληλό mmr δεν πάει να είσαι challenger. Ακόμα είδα ότι σχολιάσες για την morgana κάτι ,αυτήν την στιγμή θεωρείται απο τα καλύτερα support και όχι άδικα αν διαβάσεις τα παραπάνω σχόλια.

Δημοσ.

Δεν ξερω που βλεπεις το broken, σε βαζει με αναλογο normal mmr.
Eιναι και με τις ωρες του, το βραδυ πχ με βαζει με diamond low/high και κανα challenger 
αμα δεν βρισκει κοσμο <--(υποθετω).
Οχι ολοι βεβαια, απο τα 9 ατομα να ειναι τα 4-5 high elo.
Ενω την ημερα κατι αναμεσα σε silver/gold/plat.

Δημοσ.

Ενα απο τα πραγματα που σε κανει να απορεις γιατι παιζεις τουτο το game
ειναι αυτο το feeling οτι επαιξες ενα game και προσπαθησες να κανεις οτι μπορεις για την ομαδα σου επι 45 λεπτα
και ολος αυτος ο χρονος πηγε στα σκουπιδια επειδη καποιο ανθρωπινο ον
επαιξε το game μονο και μονο για να εκδικηθει κατι/καποιον.
Στην περιπτωση μου δεν τον αφησαν να παιξει Jungler και εκανε τα παντα για μην κερδισει η ομαδα..
με extra points: 1)Eλληνας 2)Dia2

Mε τρομαζει το ψυχολογικο mindset που εχει ο τυπος για να κατσει να κανει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Το σύστημα της riot στο normals είναι broken και δεν παίζει ρόλο το mmr ,ακόμα όταν είσαι με παρέα που είναι όλοι τους unranked η silver θα σε βάλει με χαληλό mmr δεν πάει να είσαι challenger. Ακόμα είδα ότι σχολιάσες για την morgana κάτι ,αυτήν την στιγμή θεωρείται απο τα καλύτερα support και όχι άδικα αν διαβάσεις τα παραπάνω σχόλια.

Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά πολλές φορές έχω τύχει ο άλλος ναναι platinum premade με μπρονζοσιλβερς κ να παίζει απέναντι σε σιλβερς κ.ο.κ :Ρ

Για την Morgana τώρα..χαίρομαι που την έπαιζα σαπορτ πολύ πριν μπει στο μέτα..:Ρ

Εάν έχεις καλό χέρι και γρήγορο η ασπίδα της στο laning phase απέναντι σε λεόνες θρεσιδες μπλιτζ κτλ είναι πολύ καλή..και από εκεί κ έπειτα αν έχεις κ καλό q δεν νομίζω ότι το αντίπαλο bot μπορεί να κάνει και πολλά...

• Like 1
Δημοσ.

Varus δαγκωτό λόγω snipe και πολύ δυνατότερο CC...Άσε που είναι πολύ επικίνδυνη για fail η ULT του luci

Δεν ξερω που βλεπεις το broken, σε βαζει με αναλογο normal mmr.
Eιναι και με τις ωρες του, το βραδυ πχ με βαζει με diamond low/high και κανα challenger 
αμα δεν βρισκει κοσμο <--(υποθετω).
Οχι ολοι βεβαια, απο τα 9 ατομα να ειναι τα 4-5 high elo.
Ενω την ημερα κατι αναμεσα σε silver/gold/plat.

Jinx EUNE unraked normal...τελιώνω game με 14/4/15 και η ομάδα μου ζητάει reports για KS...το μεγαλύτερο assist από τους υπόλοιπους ήταν 7....τι μου λες τώρα αχάριστοι κομπλεξικοί FTW

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...