SakafliaC Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Atallos με την Ε του Jax? Sent from my iPhone using Insomnia
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Nope μονο basic attacks κανεις dodge με το Ε του Jax
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2b1zh0/lucian_winrate_went_up_by_more_than_4_since_the/ Insta ban ο Lucian; Είχα μια υποψία ότι το 50 range δεν ήταν και τόσο μεγάλο nerf για τα buff που έφαγε όλο το kit του. Το winrate μιλάει ξεκάθαρα. Σε diamond και challenger ranked παιχνίδια το winrate ανέβηκε από 5% έως 8%... Το post από τον rioter μου άρεσε πάντως
Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ GOLD5! Χαρη στο buff του lucian και στους lb, ap ezreal! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Και ο alistar μεγαλο buff. Παντως εγω παιξει καμια 10αρια παιχνιδια απο το patch, κανεις δεν εκανε ban τον lucian..4/5 φορες που πηρα lucian, πηραν cait. Ομως δεν... 1
sonyxp Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Σχετικά με την Poppy (Jungler), τι Runes να βάλω για γρήγορο farm γιατί αργεί πολύ :/ Ρίξτε μια ματιά εδώ για το τι εννοώ: http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1817428
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Η poppy έχει λόγο που αργεί τόσο και έχει χάλια lane. Γιατί αν είχε εύκολο jungling και lane , το late της , που είναι ένα πραγματικό κτήνος, θα ήταν προβληματικό.
RcManiac Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αν παίζει κανείς supp στο bronze eune ας μου στείλει ένα πμ ...
MavroManitari Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ GOLD5! Χαρη στο buff του lucian και στους lb, ap ezreal! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Και ο alistar μεγαλο buff. Παντως εγω παιξει καμια 10αρια παιχνιδια απο το patch, κανεις δεν εκανε ban τον lucian..4/5 φορες που πηρα lucian, πηραν cait. Ομως δεν... ΕUNE ή EUW?
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Sustain κ early armor για το lane , περιμενεις να τον κανεις outscale οσο αντεχεις το poke Παρε flask να matchαρεις το δικο του flask Αποφευγεις early trades , περιμενεις jungler Οτιδηποτε εχει sustain/armor παει καλα στο lane . Αλλιως περιμενεις με κατι τυπου Irelia να τον κανεις outscale Για να τον κερδισεις στο lane δυσκολο , μονο με ranged poke που ειναι της μοδας i guess
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Επισης all in αν εχει μεινει απο mp και καθεται στο lane. Eκει εχεις ευκαιρια να του παρεις kill. Καλο champ early o pantheon, αλλα οσο περναει η ωρα τοσο γερνει υπερ σου το lane.
sonyxp Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ρε καλά μου παιδιά!... διαβάζω κάποια πράγματα για τον/την Alistar και τραβάω τα μαλιά μου σαν Bronzy-Silver... αυτή η αγγελάδα δεν είναι καθόλου viable, τι διαβάζω για buff στο 4.11? επειδή χαλάει λιγότερο mana στα spell! so what? wtf δλδ! μου αρέσει απίστευτα αυτή η αγγελάδα αλλά είναι για το πεος (μακάρι να ήταν viable, θα την έπαιζα) τι λέτε?
sonyxp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 την αγγελάδα στο LOL ... τι πέρασε από το μυαλό σας ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις