Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν νομίζω πολύ απλά εσύ όταν είσαι promo παρακαλάς να γίνει κάτι να περάσει και σου φαίνεται πιο έντονο.

Κατί άλλο που ξέρω αλλά δεν έχω την προσωπική εμπειρία και ρωτάω μήπως έχει αλλάξει πρόσφατα.

Εάν κάνω leave promo match στο champion select γιατί "bot premade with garen and teemo ΤP/Revive" πιάνεται ως lost?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 Ranked σημερα, Ελληνες Gold 5 στην ομαδα.

Πραγματικα ευχομαι μια μερα το Lolnexus να εμφανιζει την τοποθεσια διαμονης του αλλου.

Επεξ/σία από Andrew13_98
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν νομίζω πολύ απλά εσύ όταν είσαι promo παρακαλάς να γίνει κάτι να περάσει και σου φαίνεται πιο έντονο.

Κατί άλλο που ξέρω αλλά δεν έχω την προσωπική εμπειρία και ρωτάω μήπως έχει αλλάξει πρόσφατα.

Εάν κάνω leave promo match στο champion select γιατί "bot premade with garen and teemo ΤP/Revive" πιάνεται ως lost?

Χανεις τα προμος

Δημοσ.

2 Ranked σημερα, Ελληνες Gold 5 στην ομαδα.

Πραγματικα ευχομαι μια μερα το Lolnexus να εμφανιζει το που μενει ο αλλος.

Το "καλό" με τους έλληνες είναι οτί επειδή είναι ανώριμα ευέξαπτοι μπορεί στο 11' να σου κατεβάσουν καρκίνους και καντήλια για την οικογένεια σου γιατί δεν τους βοήθησες η έτσι γιατί μπορούν και στο 19' να τους σέρβιρες double-triple και είναι "μπράβο παιχταρά μου μπράβο αγόρι μου σε έχω κάνει honor έλα να την πάρουμε αγκαλίτσα την ματσάρα".

Δημοσ.

Καλά μην φανταστείς, εγώ 2 promo τα έχασα για το Diamond 5. Τα πρώτα δυο πήγαν στο πέμπτο game το οποιο και τις δυο φορες ήταν απαίσιο σε φάση να έχω άτομα στην ομάδα μου που δίνουν 3 kill στα πρώτα 10 λεπτά και πάνε afk στην ψυχρα. Αντί να νευριάζω το συνήθισα και είπα άμα είναι να ανεβώ θα ανεβώ και ευτυχώς το τρίτο promo πήγε καλά.

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/892305270/28995929

Τελευταίο game στο πρώτο promo... Παντού υπάρχουν άτομα που απλά δεν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι και μπαίνουν για να σπάσουν τα νεύρα των άλλων.

πριν καμια ωρα παιζω προμος για πλατ 1. εχουμε μια Kata mid , η οποια ειναι 0-2 απο εναν fizz. εγω εχω βγαλει αρκετα ganks top & bot , εχω snowballαρει και τα 2 lanes. ε χανει tower στο mid , δεν εχει minions ειναι 7 lvl k o fizz 9 κ αποφασιζει να του μπει all in. χανει βριζει εμενα και leavαρει.

:-D

το παιχνιδι το παιζαμε για 50 λεπτα 4v5. αυτη ειχε βγει απο το 12 νομιζω. ε χασαμε. B)

Δημοσ.

Χμ. Instantly? Με βάση τι, τα reports άλλων παικτών? Τα KDE? Τους ατέλειωτους σκλάβους της Riot που θα αναλάβουν να ξεσκίσουν κάθε υπόθεση στο Tribunal και να διαβάζουν το chat?

Μακάρι να ξεβρωμίσει ο τόπος κάπως, ή τουλάχιστον να βουλώσουν το στόμα τους, αλλά είμαι λίγο σκεπτικός.

Δημοσ.

Ειδικα σε elos απο silver και κατω, δεν γινεται να εισαι στην ομαδα με το defeat και να μην φας report. Ολοι κανουν ολους report, γιατι για ολους φταινε ολοι οι αλλοι.

Γενικα μπαζει το tribunal, αρκετα.

Δημοσ.

Υποθετικα δεν εχει σημασια , γιατι τα chat restrictions δεν ειναι ακριβως αυτοματα αλλα γινoνται review απο το support αν θυμαμαι καλα

Δημοσ.

Αν θέλουν να ξεβρωμίσει ο τόπος απλά να κλείσουν ΤΕΛΕΙΩΣ το chat. Είναι παντελώς άχρηστο.

Αν αφήσουν 5 κουμπιά "baron", "request gank", "no flash" κτλ μαζί με τα pings είναι υπέρ αρκετό. Ούτως ή άλλως 5 άτομα άγνωστα να βγάλουν άκρη ingame δε παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Το chat restriction πολυ το συμπαθω γιατι εχει ησυχασει το κεφαλι μας.

btw το report ιστορικο σου ειναι "βαρυ" και πρεπει να τρως για πλακα restrict.

Ειναι μερες που θα τσακωθω στο chat αλλα ακομα δεν εχω παρει ουτε warning,
μονο αυτο που βγαζει στον client οπου και οταν μου εμφανισει ηρεμω για λιγες μερες.
Οι λογοι που κανουν report ειναι αστειοι τις περισσοτερες φορες,
και προσωπικα  δεν τα λαμβανω υποψιν μου ως πιθανο ban.

Δημοσ.

Πως γινονται review

The current chat restriction system is based on a variety of factors including the reports received (and the accuracy of each individual report, as determined by a different system) and manual review and oversight by a Player Support team and a Research team that reviews the accuracy of the system. There's also a sophisticated chat model that we utilize to assess the sentiment of a player's chat patterns and we compare a player's chat logs against historical patterns of chat logs that we've deemed positive or negative.
There's a surprising number of elements involved with chat restrictions, so we're considering writing a post explaining the system (and the results so far!) in the near future, but some servers still need to implement the system so we'll probably do a post once we get data from all servers.

Kαι πως actually πεφτουν τα restrictions

Chat restrictions are handed out after the system and Player Support detect a pattern of negative behavior, so it's rarely, rarely for the behaviors you exhibited in your immediate last game. It could be the last 10-20 games, last 40 games, depends on the severity of the behaviors.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...