infin1tyGR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Έχει απενεργοποιηθεί το public chat εδώ και λίγο καιρό. Άλλωστε τα περισσότερα rooms μόνο spam είχαν.
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Έφαγα και εγώ chat ban για 10 games ευτυχώς. Το αν το άξιζα δεν ξέρω, αλλα όταν έβλεπα έναν first pick yasuo top να πηγαίνει 0/5 στα πρώτα 14 λεπτά του τα έχωνα λίγο είναι η αλήθεια. Άρχισα να χάνω περισσότερα games απο οσα έχανα στο platinum αλλα ακόμα κερδίζω περισσότερα από όσα χάνω και στα games που χάνω δεν είμαι εγώ ξεκάθαρα ο λόγος που τα χάνουμε. Πάντως όσοι ελπίζετε ότι αν ανέβετε ranking θα δείτε καλύτερους παίκτες στην ομάδα σας, σας λέω ότι να το ξεχάσετε αυτό. Ακόμα και με diamond 3-2 που κάνω que τους βλέπω να φλαμαρουν και να κάνουν απανωτά κακά plays και να ρίχνουν αλλου το φταίξιμο. Προφανώς δεν μιλάω για κάθε παιχνίδι που παίζω αλλα σε γενικές γραμμές δεν είναι καλύτερα από gold πχ σε επίπεδο flame και #yolo plays. Σίγουρα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη γνωση στο τι picks πάνε καλά με ή απέναντι σε αλλα picks και γενική στρατηγική, όχι lcs επίπεδο solo que είναι αλλα σίγουρα καλύτερα από gold/platinum. Τα mechanics και το map awareness προφανώς είναι βελτιωμένα συγκριτικά. Χτύπησα αισίως Diamond 4 και βλέπω να ανεβώ D3, για να δούμε. edit: πάντως βλέπω έλλειψη βασικού game knowledge ακόμα και σε diamond 2 επίπεδο. Ήμουν Jayce απέναντι σε gragas top (D2 50~ πόντους), οι αντίπαλοι είχαν nidalee ad στο mid lane απέναντι σε xerath. Ο jungler μας amumu, ο δικός τους vi. Λοιπόν ο Gragas αποφάσισε να πάει tank με sunfire κτλ αντί για full damage ap ακόμα και αν με πήρανε fb στο top με την vi. Αποτέλεσμα; Δεν είχανε damage στο mid game για κανένα λόγο. Ούτε ap ούτε ad ουτε ο jungler. Δεν πέφτανε εύκολα αλλα δεν μπορούσανε να κάνουνε διεκδίκηση κανένα objective. + ότι ο gragas ακόμα και με first blood δεν μπορούσε να με κάνει τίποτα στο top. Ίδια cs με αυτόν είχα και στα team fight μάζεψα kills που χρειαζόμουν.
andreapaog328 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 πέτυχα τωρα εναν πολωνο με ονομα γιοζεφ γκεμπελς λολ
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Έφαγα και εγώ chat ban για 10 games ευτυχώς. Το αν το άξιζα δεν ξέρω, αλλα όταν έβλεπα έναν first pick yasuo top να πηγαίνει 0/5 στα πρώτα 14 λεπτά του τα έχωνα λίγο είναι η αλήθεια. Άρχισα να χάνω περισσότερα games απο οσα έχανα στο platinum αλλα ακόμα κερδίζω περισσότερα από όσα χάνω και στα games που χάνω δεν είμαι εγώ ξεκάθαρα ο λόγος που τα χάνουμε. Πάντως όσοι ελπίζετε ότι αν ανέβετε ranking θα δείτε καλύτερους παίκτες στην ομάδα σας, σας λέω ότι να το ξεχάσετε αυτό. Ακόμα και με diamond 3-2 που κάνω que τους βλέπω να φλαμαρουν και να κάνουν απανωτά κακά plays και να ρίχνουν αλλου το φταίξιμο. Προφανώς δεν μιλάω για κάθε παιχνίδι που παίζω αλλα σε γενικές γραμμές δεν είναι καλύτερα από gold πχ σε επίπεδο flame και #yolo plays. Σίγουρα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη γνωση στο τι picks πάνε καλά με ή απέναντι σε αλλα picks και γενική στρατηγική, όχι lcs επίπεδο solo que είναι αλλα σίγουρα καλύτερα από gold/platinum. Τα mechanics και το map awareness προφανώς είναι βελτιωμένα συγκριτικά. Χτύπησα αισίως Diamond 4 και βλέπω να ανεβώ D3, για να δούμε. edit: πάντως βλέπω έλλειψη βασικού game knowledge ακόμα και σε diamond 2 επίπεδο. Ήμουν Jayce απέναντι σε gragas top (D2 50~ πόντους), οι αντίπαλοι είχαν nidalee ad στο mid lane απέναντι σε xerath. Ο jungler μας amumu, ο δικός τους vi. Λοιπόν ο Gragas αποφάσισε να πάει tank με sunfire κτλ αντί για full damage ap ακόμα και αν με πήρανε fb στο top με την vi. Αποτέλεσμα; Δεν είχανε damage στο mid game για κανένα λόγο. Ούτε ap ούτε ad ουτε ο jungler. Δεν πέφτανε εύκολα αλλα δεν μπορούσανε να κάνουνε διεκδίκηση κανένα objective. + ότι ο gragas ακόμα και με first blood δεν μπορούσε να με κάνει τίποτα στο top. Ίδια cs με αυτόν είχα και στα team fight μάζεψα kills που χρειαζόμουν. Αστα να πανε, αυτη η riot εδω και 4 χρονια δεν μπορει να φτιαξει ενα elo συστημα της προκοπης στο ranked. Πιο πολλα gg εχω σε normal παρα σε ranked.
sonyxp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αστα να πανε, αυτη η riot εδω και 4 χρονια δεν μπορει να φτιαξει ενα elo συστημα της προκοπης στο ranked. Πιο πολλα gg εχω σε normal παρα σε ranked. Άμα σου πω ότι τα περισσότερα "Kids" παίζουν Ranked, θα με πιστέψεις? -το πιστεύω αυτό-
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δεν εχει να κανει με "kids" εχει να κανει με στοκους. Το meta αυτο που παιζουμε βασιζεται στο tf. Αρα το μονο που εχουν να κανουν οι laners ειναι να μην pushαρουν και να μην ψοφησουν. Ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να μην pushαρεις για 10-15 λεπτα;πχ στο προηγουμενο game παιρνω jungler. παιρνω blue red κοιταω το map, top bot τερμα push στο turrent του αντιπαλου... παω mid το μονο που δεν pushare, παιρνω kill, και απο τοτε αρχιζει το mid μου να pushaρει στο τερμα.... Τους λεω, μη pushαρετε γιατι δεν μπορω να βοηθησω και γιατι ειστε λουκουμι για ganks απο τους αλλους. Τιποτα. το χαβα τους. Τρωει ενα gank to mid μου, παει η akali τους 6... 2 double το bot μου και τελος. φυσικα με κανουν και report ετσι για να εχω 34234234234234234 games chat ban..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πώς γινεται να εισαι τοσο πισω σε exp / farm , τοσο σε σχεση με το team σου αλλα ειδικα με τους αντιπαλους σου (και κυριως τον jungler τους) απ'τη στιγμη που δεν εκανες ganks και εχεις μακραν το λιγοτερο dmg στο game; Τα αλλα που λες περι meta που δεν πρεπει να pushareis το lane και που βασιζονται στο tf κλπ, δεν ισχυουν για ενα πολυ απλο λογο: Καθε game, καθε comp, καθε lane matchup, καθε team ειναι διαφορετικο.
xaniared Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πώς γινεται να εισαι τοσο πισω σε exp / farm , τοσο σε σχεση με το team σου αλλα ειδικα με τους αντιπαλους σου (και κυριως τον jungler τους) απ'τη στιγμη που δεν εκανες ganks και εχεις μακραν το λιγοτερο dmg στο game; Τα αλλα που λες περι meta που δεν πρεπει να pushareis το lane και που βασιζονται στο tf κλπ, δεν ισχυουν για ενα πολυ απλο λογο: Καθε game, καθε comp, καθε lane matchup, καθε team ειναι διαφορετικο. Fakin leaver..
Manos112 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εκανα κοντα στις 15 ηττες στην σειρα, σε πανω απο 7 games ειχα leavers, και στα υπολοιπα ας πουμε οτι ειχα πολυ μετρια teams αν οχι αχρηστα αλλα για καποιον λογο ολο κατι γινεται και το κανουμε throw, φανταζει απιστευτο να νικησω ακομα και ενα game, ας εχανα απο καλυτερους αντιπαλους τουλαχιστον και θα ελεγα ενταξει χαλαλι αλλα το να χανω games απο τυπους επιπεδου bronze με χαλαει πολυ, 2 χρονια εχω κλεισει τωρα στο lol και συμβαινει αυτο το γελοιο πραγμα, σαν αγγαρεια ειναι το παιχνιδι οσο το μισω τοσο το αγαπαω αλλα το Point μου ειναι οτι δεν διασκεδαζω γιατι ξερω οτι ειμαι καλυτερος αλλα δεν μπορω να ανεβω...αγγαρεια τερμα, το soloq μερα με τν μερα μου αποδεικνύει οτι βασιζεται για πανω απο 50% στην τυχη. Προς το παρων unistall θα πιασω κανενα αλλο μπας και φυγει λιγο καρκινος απο την ψυχη μου!
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δεν ειναι ισχυει αυτο που λες Αν ΟΝΤΩΣ ησουν καλυτερος θα ειχες ανεβει , δεν υπαρχει το ειμαι καλυτερος αλλα δεν ανεβαινω λογω χ,ψ λογων Ακομα κ αν χανεις "τυχαια" θα ανεβεις οταν παιξεις αρκετα games Αυτο που κανετε ειναι οτι απλα θελετε να ανεβετε χωρις να βελτιωθειτε , μενετε στασιμοι με αποτελεσμα μετα να σας κακοφαινεται που χανετε απο ( κατα την αποψη σας παντα ) χειροτερους αντιπαλους @ παπι Οτι περιπου σου απαντησε ο Midi , αναλογισου αυτα που σε ρωταει για αρχη
prospa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δεν εχει να κανει με "kids" εχει να κανει με στοκους. Το meta αυτο που παιζουμε βασιζεται στο tf. Αρα το μονο που εχουν να κανουν οι laners ειναι να μην pushαρουν και να μην ψοφησουν. Ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να μην pushαρεις για 10-15 λεπτα; πχ στο προηγουμενο game παιρνω jungler. παιρνω blue red κοιταω το map, top bot τερμα push στο turrent του αντιπαλου... παω mid το μονο που δεν pushare, παιρνω kill, και απο τοτε αρχιζει το mid μου να pushaρει στο τερμα.... Τους λεω, μη pushαρετε γιατι δεν μπορω να βοηθησω και γιατι ειστε λουκουμι για ganks απο τους αλλους. Τιποτα. το χαβα τους. Τρωει ενα gank to mid μου, παει η akali τους 6... 2 double το bot μου και τελος. φυσικα με κανουν και report ετσι για να εχω 34234234234234234 games chat ban.. Σ'αυτό το game που postαρες για παράδειγμα ήσουν πιο useless από ένα cannon minion. 0farm 0ganks 0damage Το καταλαβαίνεις ότι και τα 2 support είχαν διπλάσιο dmg από σένα? Σαν να ήσουν afk ήταν. Αν δε μπορείς να τα δεις αυτά που είναι απλά αριθμοί και βρίζεις τη τύχη όπως και οι περισσότεροι άλλοι εδώ μέσα που είναι challenger αλλά το άτιμο mmr τους καταστρέφει τη καριέρα απλά δε πρόκειται να βελτιωθείς και θα συνεχίζει να φταίει το bot το mid και ο Μαρινάκης. Για όλους όσους πιστεύουν ότι η τύχη και το matchmaking παίζει ρόλο απλά να ρωτήσω οι boosters πώς βγάζουν το ψωμί τους???
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 To matchmaking κ με τι θα σε βγαλει οντως παιζει ρολο . Με διαφορετικο τροπο ομως σε χαμηλα/ψηλα elo Οι boosters βγαζουν το ψωμι τους ανεβαζοντας accounts απο bronze/silver σε Platinum οντας Diamond παιχτες οι ιδοι , no biggie κ δεν εχει σχεση με το συγκεκριμενο που συζηταμε 1
prospa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Παίζει ρόλο μόνο σε κάθε game ξεχωριστά που αναγκαστικά κάποια απ'τις δύο ομάδες θα έχει καλύτερους παίκτες. In the long run όμως δε παίζει ρόλο. Όσες φορές θα πετύχεις καλό top εσύ άλλες τόσες θα πετύχεις κακό. Ανέφερα τους boosters σαν παράδειγμα σε σχέση με την "τύχη". Αυτοί δεν έχουν τύχη στο matchmaking? Αν αξίζεις να ανέβεις και είσαι καλύτερος από το mmr σου ανεβαίνεις. Δεν έχει τύχη αυτό. Κόπο έχει και μπορεί να πάρει κ λίγο χρόνο. Τύχη όμως όχι δεν έχει. Και γω για τα low elo αναφέρομαι.
Andy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 αν παιζεις εσυ καλα το πιθανοτερο ειναι οτι θα κερδισεις το game.αν παιξεις καλα και χασεις,shit happens,θα κερδισεις το επομενο! το θεμα ειναι να παιζεις εσυ καλα για να κουβαλας..αλλιως το πιο πιθανο ειναι να χασεις..εκτος αν εισαι τυχερος και υπαρχει κ αλλος που να παιξει καλα και θα κουβαλησει αυτοςεγω ετσι το βλεπω anyways! ασχετο..blitz στα ranked ειναι τρελα op..τουλαχιστον για μενα!
GjokerR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Σε βάθος χρόνου η τύχη δεν έχει καμιά σημασία, όσο βελτιωνεσε θα ανεβαίνεις. Όσοι πιστευετε οτι ειστε για παραπάνω elo είναι πολύ απλό just prove it (to your selfs mainly) φτάνοντας στο elo που νομίζετε ότι σας αντιστοιχεί. Αυτα δεν τα λεω γιατι εγω ειμαι high elo (silver 3 ειμαι) αλλα γιατι αυτη την εντύπωση εχω μετα απο αρκετά ranked. Στο προηγουμενο season τελειωσα στα promo gia bronze 1, σε αυτο το season έφτασα ενα lose μακρια απ το bronze 5 αλλα μετα με υπομονή και επίμονη σιγα σιγα αρχησα και ανέβαινα. ΥΓ αυτοι που boostaρουν εχουν αρκετο skill differance ωστε να μπορουν να παιξουν και να κουβαλησουν το game οταν χρειαζετε. Βασικα ειναι σαν μια εξίσωση με μεταβλητές αν αυξήσεις μια τιμη πολυ συγκριτικά με τις αλλες τοτε η βαρυτητα των αλλων μεταβλητών εχει πολυ μικρη επιδραση στο τελικο αποτελεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις