Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

οταν παιζω μoνος με bots στο custom game και βγω παλι μου γινεται report?και πως μπορω να κανω report?

χρειάζεται άλλο ένα άτομο για παίξεις custom με bots αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

χρειάζεται άλλο ένα άτομο για παίξεις custom με bots αν δεν κάνω λάθος...

όχι, μπορείς να παίξεις μόνος σου με bots χωρίς πρόβλημα.

Το εαν θα πάρεις XP/Ip είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

παιρνεις και ποντους αρκει να ισες οι ομαδες απο παιχτες.πηρα και αλλο ενα μπαν 3ημερο γ@μωτο! :X :X

και report πως κανω γιατι βλεπω και αλλοι βγαινουν και μου τη σπαει πολυ οταν εγω τρωω και αυτοι οχι! :angry: :angry:

Δημοσ.

παιρνεις και ποντους αρκει να ισες οι ομαδες απο παιχτες.πηρα και αλλο ενα μπαν 3ημερο γ@μωτο! :X :X

και report πως κανω γιατι βλεπω και αλλοι βγαινουν και μου τη σπαει πολυ οταν εγω τρωω και αυτοι οχι! :angry: :angry:

Και άλλο 3ημερο BAN; Τι ακριβώς κάνεις και τρως τόσα Ban;

Leaver;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χθες απο το βραδυ επαιζα και ξεχαστικα,ειδα την ωρα και ηταν 1,και σημερα το πρωι στης 8 ειχα μαθημα και ενα game παιρνει περιπου 45-60 λεπτα και εφυγα.τους ειπα εκει μια μ@κ@κι@ πως εχω κακη συνδεση στο ιντερνετ και τους ειπα να μην μου κανουν report αλλα αυτοι με εκαναν :X :X :X :X :X απο οτι φαινεται!στα ποσα report τρως 20(ποιος εβαλε εδω το 20?) μπαν,και πως μπορω να κανω report?

Επεξ/σία από koularasss
Δημοσ.

χθες απο το βραδυ επαιζα και ξεχαστικα,ειδα την ωρα και ηταν 1,και σημερα το πρωι στης 8 ειχα μαθημα και ενα game παιρνει περιπου 45-60 λεπτα και εφυγα.τους ειπα εκει μια μ@κ@κι@ πως εχω κακη συνδεση στο ιντερνετ και τους ειπα να μην μου κανουν report αλλα αυτοι με εκαναν :X :X :X :X :X απο οτι φαινεται!στα ποσα report τρως 20 μπαν,και πως μπορω να κανω report?

κατά τη γνώμη μου σε αυτό έπρεπε να είναι όσο το δυνατό περισσότερο αυστηροί γίνεται...ώρες ώρες η κατάσταση με τα afk δεν αντέχεται...1 στα 4(στην καλύτερη) παιχνίδια έχει afk...αν βλέπεις ότι δεν έχεις χρόνο δεν αρχίζεις...Είναι ότι πιο σπαστικό μπορείς να κάνεις στον άλλο που ίσως να έχει χρόνο απλά για να παίξει 1-2 παιχνίδια...

Δημοσ.

Καλά το πας koularasss , εντωμεταξύ αναρωτιεμαι αν καταλαβαίνεις ότι είσαι η κλασική περίπτωση παίχτη που κανένας δεν θέλει να έχει στην Friendlist του ή καν στο παιχνίδι του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...