Arbiter13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κολλαει πολυ το twich Κολλαει πολυ το twich
Andy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κολλαει πολυ το twich Κολλαει πολυ το twich youtube,azubu 1
Arbiter13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τετοιο opening ουτε στους Ολυμπιακους Αγωνες.....
aekoriginal21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Pressure σε σημείο αηδίας απο τους SSW. Μιλάμε ίσως για την απόλυτη πίεση που μπορεί να επιτευχθεί με αντίπαλο τέτοιου επιπέδου. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα. Κάνανε τους RC να φαντάζουν ομαδούλα. Έχω μείνει έτσι κάπως
xavier Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 τι ειναι ρε αυτοι...πανω κατω συνεχεια...παντου ειναι...
Atallos1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ολοι νομιζω ειναι ξεκαθαρα μακραν καλυτεροι Δεν εχει ενδιαφερον να βλεπεις καθε φορα το ιδιο βιολι , ελπιζω αυτο που θα παιχτει με το OGN τελικα να περασει Btw , ακουγεται εντονα οτι θα παιξει Ao Shin teaser καποια στιγμη 1
Alchemist` Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ολοι νομιζω ειναι ξεκαθαρα μακραν καλυτεροι Δεν εχει ενδιαφερον να βλεπεις καθε φορα το ιδιο βιολι , ελπιζω αυτο που θα παιχτει με το OGN τελικα να περασει Btw , ακουγεται εντονα οτι θα παιξει Ao Shin teaser καποια στιγμη Τι εννοείς ότι θα παιxτεί με το OGN?
vag10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς ότι θα παιxτεί με το OGN? κάθε οργανισμός θα έχει από μία ομάδα νομίζω
Alchemist` Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 κάθε οργανισμός θα έχει από μία ομάδα νομίζω Και τι θα αλλάξει έτσι? Όπως και πέρισυ, ξεφτύλα ο τελικός... Τα group stages/semifinals είχαν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Το πρόβλημα δεν νομίζω ότι ειναι οι Κορεάτες και το πόσες ομάδες έχουν. Το πρόβλημα είναι το ίδιο το LOL. Εγώ δεν είδα τους Royal Club να κάνουν κάποιο τρομερό λάθος στο 1ο παιχνίδι ας πούμε. Έχασαν το fb και έφαγαν 1-2 dive και τέλος. Αυτό το 1k που μπήκαν οι SSW μπροστά το κουβάλησαν σε όλο το game. Για να μην είναι τόσο snowbally τα games πρέπει νομίζω να μειωθεί η αξία που έχει ο χρυσός. Και αυτό θα γίνει με το να ανεβάσουν όλα τα base stats και τo scaling/lvl σε όλα τα champions. Το να υπάρχει αυτή η διαφορά μεταξύ ομάδων που έχουν 20k gold διαφορά το καταλαβαίνω. Αλλά είναι ντροπή team να μην μπορεί να κάνει fight επειδή είναι π.χ. 3k gold πίσω. Φυσικά επίσης πρέπει να buffάρουν όλα τα tank (ή να nerfάρουν τα ξεφτυλισμένα assasins που έχουν φτιάξει από το season 3 και μετά) και να επιστρέψει το game στο pace που είχε στο season 2 με μεγάλα teamfights και πολύ δυνατούς top laners/tanks που είχαν λόγο στο fight. Όπως έχει γίνει τώρα το πράγμα, tank = cc + αντί να πέσω με 3 hit/skillshots πεθαίνω με 5. Κάτι σαν support δηλαδή. Όποια ομάδα έχει το περισσότερο damage κερδίζει. Δέστε παράδειγμα το 1ο παιχνίδι του τελικού του season 2, από τα καλύτερα games που έχω δει: Από τότε νομίζω ότι έχουμε πάει προς το πολύ χειρότερο.
Andy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 απλα καποιοι παιζουν καλυτερα απο τους αλλους..δεν ειναι θεμα του λολ. οσο για το ogn εκτος απο αυτο με την μια ομαδα ανα οργανισμο λενε οτι ισως το κανουν οπως το lcs
Προτεινόμενες αναρτήσεις