Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω το LoL όπως το WoW, δλδ σαν "πρέπει" να παίξω, στη χειρότερη με 1 win of the day per day είμαι ικανοποιημένος...

casualιά στο μεγαλείο της :P

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η kata είναι απλά ένας fun char, δεν παίζεται συχνά στα high elo games! και όταν παίζεται συνήθως failarei.

Δημοσ.

υπάρχουν και εξαιρέσεις pro παιχτών που με αντίπαλο team sion (ap mid), και άλλα 2 disables η kata mid το πήρε μόνη της στα 1600 elo.

Δημοσ.

O jax φαινεται αρκετα δυνατος τωρα,απο το λιγο που τον δοκιμασα βεβαια

Η Sejuani δεν μου πολυγεμιζει το ματι,επαιξα 3-4 games με διαφορετικο skill build up αλλα δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος,το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι ganker και οχι farmer

Vlad αρκετα πιο δυνατος στα early lvls

Αυτα τα ολιγα μου ερχονται τωρα

Δημοσ.

Μέχρι τώρα πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ούτε με jax/sejuani αλλα ούτε με vlad μετα το patch. Ο vlad μόνο σπάει μπάλες λίγο περισσότερο.

Δημοσ.

Εμεις σε 3 games που παιξαμε,απλα λιγο focus τον καναμε και ειμασταν κομπλε.πλεον κανει πιο πολυ dmg αλλα εχει πεσει πολυ το survivalbility του. Ακομα να νερφαρουν το ulti του trynda.... sigh

Δημοσ.

Η sejuani με ενα frozen malet ειναι απιστευτη...

Σημερα επαιξα λιγο τον jax αλλα δε μου αρεσε.Υπηρχαν και μερικα bugs,πχ το stun του αργουσε αισθητα να γινει και μ εφευγαν....

Δημοσ.

Λογικα stackαρει,οποτε εχεις frost+frozen mallet+perma frost=κολωνα...

Δεν ειναι bug οτι αργει να γινει το stun του jax,δεν ειναι insta stun,απλα πρεπει να το κανεις time properly

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...