frozex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 αφού θες να πας σε κάτι πιο skilled πάνε σε kalista ή vayne, τώρα αν θες να κάνεις τραίνο εύκολα σε κάθε game μάθε να farmάρεις εναλλάσσοντας το Q της Jinx και το game το κουβαλάς άνετα.
teoepi2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 hello, παίζω lol για πλάκα, δεν το πολυψάχνω αλλά από την περασμένη βδομάδα δοκιμάζω ranked (βασικά μπήκα σε ranked από λάθος μετά το update, πριν νόμιζα ότι μόνο με ομάδα μπορείς να παίξεις ranked... ότι να ναι) σήμερα πέρασα στο silver v και βλέπω ότι όλοι έχουν μηδέν points και recently joined this league emblem αυτό σημαίνει ότι είναι καινούργιο group και όλοι αυτοί δεν έχουν παίξει ούτε ένα game ακόμη; ή δεν έχω καταλάβει τι είναι τα points; πόντοι για τις νίκες δεν είναι υποθέτω;
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Σε κάθε σου νίκη θα παίρνεις 20-25 points. Μόλις πας 100 points θα παίξεις promos. Θα παίξεις δηλαδή 3 games και αν κερδίσεις τα 2 θ ανέβεις silver 4. Και πάει λέγοντας.
teoepi2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ναι, ok αλλά εγώ ρωτάω πως γίνεται να έχουν όλοι μηδέν points silver V δείχνει 24 άτομα με 0 points, 1 άτομο με 5 points, silver IV, III, II, I όλους τους δείχνει με μηδέν points όλοι αυτοί είναι από promotion και δεν έχουν παίξει ακόμη games δηλαδή;
nrkmaiden Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Σε κάθε σου νίκη θα παίρνεις 20-25 points. Μόλις πας 100 points θα παίξεις promos. Θα παίξεις δηλαδή 3 games και αν κερδίσεις τα 2 θ ανέβεις silver 4. Και πάει λέγοντας. ναι, ok αλλά εγώ ρωτάω πως γίνεται να έχουν όλοι μηδέν points silver V δείχνει 24 άτομα με 0 points, 1 άτομο με 5 points, silver IV, III, II, I όλους τους δείχνει με μηδέν points όλοι αυτοί είναι από promotion και δεν έχουν παίξει ακόμη games δηλαδή; Ναι,Αλλα δεν ειναι υποχρεωτικό να παιρνεις 20αρια εξαρταται απο το M.M.R(Match Making Rating) σου και το MMR που εχει ο μεσος ορος στο Tier η Division που βρισκεσαι. @Luxx(νομιζω) που θες να παίξεις draven. Δοκίμασε build: boots of swifteness, Ghostblade -> duskblade -> Maw/rapid firecannon -> ie
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εκεί κόλλησες εσύ? Τι σχέση έχει αυτό μ αυτό που ρωτάω. Ο μέσος όρος τόσο παίρνει 20-25 και τόσο θα παίρνει και αυτός αφού ανέβηκε τώρα, γύρω στο 25.
Nath2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Όταν έχεις πολύ υψηλό mmr σε σχέση με το division σου υπάρχουν μεγάλες αυξήσεις. Πχ παλιότερα όταν tryhardara είχα πάει gold 1 από τα προμο του gold 3. Ακόμα παλιότερα το είχαμε πάθει με το team στα ψηλα platinum. Στην αντίθετη πλευρά όταν έχει λιγότερο elo από το division elo που θα έπρεπε να έχεις πέρνεις ελάχιστους πόντους. edit Γι αυτό που ρώτησε ο τεοπι ναι φίλε σε πέταξε σε καινούργια λίγκα και όπως και εσύ έτσι και οι υπόλοιποι μπήκαν πολύ πρόσφατα. 1
nrkmaiden Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εχει σχεση γιατι λογικα ειναι νεος σε ranked Qs και να θελει να συνεχισει να ασχολειται με ranked θα πρεπει σιγα σιγα να μαθει πως δουλευει το συστημα.Δεν ειπα καν κατι διαφορετικο απο αυτο που πες εσυ απλα το συμπληρωσα λιγο,οπως ηρθε ο Nath και συμπληρωσε εμενα.
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ναι ρε παιδιά απλά τελικά δε ρώταγε καν αυτό, ρώταγε για τους άλλους που έβλεπε στα leagues. Τέλος πάντων όλα καλά. Και Lux το build είναι πάνω κάτω αυτό ακριβώς που σου πε ο maiden. Streamάρει και ο Geranimo τώρα που παίζει full Draven μπες να δεις αν θες.
teoepi2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 καλά μην τσακώνεστε, το χω καταλάβει ήδη ότι υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στους πόντους γιατί ειδικά τη προηγούμενη βδομάδα πήγαινα ασανσέρ επειδή το game style μου βασίζεται πολύ στους υπόλοιπους οπότε μπορεί τη μία να νικούσα καλύτερους παίχτες άνετα και το σύστημα να με έκανε flag για να δώσει πόντους ενώ την άλλη το εντελώς αντίστροφο οπότε έχανα πολύ απότομα αντίθετα άλλα game style που η απόδοσή τους εξαρτάται περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα μπορεί να μη βλέπουν μεγάλες διακυμάνσεις γιατί και να χουν έναν τζούφιο στην ομάδα τους ουσιαστικά θα έπαιρναν πιο δυνατά kills ενώ εγώ άμα έχω κάποιον που δεν προχωρούσε τότε συνήθως δεν μπορώ να προχωρήσω ούτε εγώ (παίζω πολύ mages καταλάβατε, αν δεν υπάρχει κάποιος μπροστά, δύσκολα ανεβαίνω) - θέλω να ρωτήσω κάτι και για το gamplay, μισό να βγάλω μερικά screenshot
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δεν κατάλαβα τι λες, δεν έχει πάντως σχέση το gamestyle σου με το πόσους πόντους παίρνεις/χάνεις
teoepi2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 το gamestyle επηρρεάζει και πολύ στο επίπεδο που είμαι εγώ κάποιος που παίζει με τον main του trynda και έχει μάθει να σολάρει, έχει ένα gamestyle και μια απόδοση που εξαρτάται περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα και όχι από τους συμπαίχτες καλά παίξουν οι συμπαίχτες, κακά παίξουν οι συμπαίχτες, ο trynda μπορεί να τελειώσει με 21/9, μπορεί και όχι, είναι θέμα επιπέδου αντιπάλου (περισσότερο εννοείται, όλα παίζουν ρόλο) όσο ανεβαίνουν οι αντίπαλοι τόσο περισσότερες πιθανότητες για ήττα έχει και αντιστρόφως αν το game style σου είναι tank jungle ή mage all over the map όμως όσο καλά και να παίζεις, το πόσο καλά θα αποδόσεις εσύ εξαρτάται πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους παρά από την αντίπαλη ομάδα άρα αν δεν παίζει ένας καλά στην ομάδα, ταυτόχρονα δεν αποδίδεις κι εσύ όταν είσαι μαζί του στατιστικά δηλαδή μπορεί να έχεις ένα σωρό ήττες που έγιναν με άσχετους αντίπαλους και να χεις νίκες με συγκριτικά ανώτερους αντιπάλους αυτό γίνεται πάντα αλλά στατιστικά δεν μπορεί να γίνει σε τέτοια έκταση με το πρώτο gamestyle, είναι πολύ πιο σταθερή η απόδοση άρα αναλόγως του game style, μπορεί να δεις διαφορετικές διακυμάνσεις στη βαθμολογία στο πρώτο game style παίζεις καλά = περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις πόντους edit: κάνε το εξής, πάρε και παίξε karthus για 30 παιχνίδια και πίστεψέ με δεν θα έχεις καμμία διαφωνία μετά
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τα χεις μπερδέψει λίγο φίλε μου νομίζω. Αυτό που περιγράφεις εσύ δεν είναι gamestyle είναι το πώς παίζεται το κάθε champ. Ο Trynda παίζεται με splitpush είτε είσαι στο silver είτε είσαι στο diamond. Η ομάδα σου σ επηρεάζει στο πόσο καλά ξέρει να παίξει 4vs5. Στο diamond η διαφορά είναι ότι καταλαβαίνουν ότι όσο μένουν ζωντανοί σε teamfight 4vs5 εσύ θα σπας. Η βαθμολογία σου, το πόσους δηλαδή πόντους θα πάρεις σε κάθε νίκη δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που περιγράφεις παρά μόνο με το mmr σου. Τέλος τι είναι το mage all over the map? Ο TF?
teoepi2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 αφού έγραψα από την αρχή τι εννοούσα εσύ κολλάς στο αν το λες game style και με βάζεις να γράφω, έλεος - επανέρχομαι σε αυτό που ήθελα να ρωτήσω αντίπαλος Olaf, 18 level χωρίς extra magic resistance όπως βλέπετε http://s15.postimg.org/wxp5echgb/Capture1.png εγώ mage, 18 level, full items, κουβαλάω και όποιος με βλέπει το βάζει στα πόδια ο Olaf ενώ δεν έχει extra magic resistance, ούτε τρελά health items πάλι δεν νιώθει και τίποτα όταν εγώ παίζω Olaf και έχω απέναντι κάτι με magic dmg, οτιδήποτε, από teemo μέχρι mundo, chogath ξέρω εγώ, παίρνω magic resistance πάλι όμως τρώω τόσο μα τόσο ξύλο ρε παιδιά... τι πρέπει να κάνω; είναι θέμα runes; να βάλω full health; full magic resistance ακόμη και αν δεν είναι primary; για πείτε
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Άρα το πρόβλημα σου είναι ότι πιστεύεις ότι με τα συγκεκριμένα champs που παίζεις εξαρτάσαι απ την ομάδα σου περισσότερο απ το να παιζες κάτι άλλο, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις