Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Soraka top γαμαει btw. Full ap. Ειδικα vs melee.

Vayne δεν αξιζει πλεον γιατι ειναι πολυ μεγαλη η δυσκολια (mechanics) την στιγμη που υπαρχουν πιο safe picks (ez,cait,lucian) με μεγαλυτερο range στο AA(αρα περισσοτερα) + escape. Το damage σχεδον ολων των adc ειναι υπεραρκετο ,αν υποθεσεις οτι θα εχεις 3 item στο 27-32min.

Αν θελετε να ανεβειτε κοιταξτε πρωτα το φαρμ και μετα ολα τα αλλα. Μεχρι gold στις 90% των περιπτωσεων τους κανεις outfarm ακομη και με σορακα top και βγαινεις κερδισμενος στο lane phase. Απο εκει και περα αρχιζουν αλλα πραγματα. 

ΥΓ σταματηστε να κλαιτε για καθε game που πετυχατε πολωνο ή 10χρονο. Αυτο ειναι το κοινο του league , κανεις mute , κανεις το game σου και μετα το επομενο (ή οχι).

Φιλικα!

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγινε.

Mainαρε την σε soloq σε gold elo και πανω για κανα μηνα και περιμενουμε τα αποτελεσματα της καριερας.

Όχι ότι συμφωνώ μαζί του εννοείται, αλλά Bjergsen εσύ είσαι?

Ξεκίνα να καταλαβαίνεις ποιοι μιλάνε σοβαρά, ποιοι τρολάρουν κ επίσης άλλαξε υφάκι, όλοι εδώ για κουβέντα είναι όχι να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη.

• Like 3
Δημοσ.

Πάμε για vitality yellowstar και Kasing or hybrid στους fnatic ενώ οποιος περισσέψει μάλλον πάει og...πως σας φαίνονται αυτές οι αλλαγές; Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν παίζουν μπουνιδια οι παίχτες μεταξύ τους ειναι καλό το ρόστερ να μην αλλάζει ειδικά τώρα που η ομοιογένεια σε μια ομάδα ειναι πολυ σημαντική και οι κάποτε star players δεν μπορουν να ξεχωρίσουν...(βλέπε forg1ven).

Εάν γίνουν ολα αυτά βλέπω φαβορί h2k καθως θα ειναι η ίδια ομάδα με ένα adc που μπορεί να παίξει πολλά playstyles. Στον αντίποδα πιστεύω ότι οποίος αλλάξει support πρεπει να αναθεωρήσει τον τροπο παιχνιδιού απο την αρχή καθως κάθε support διαφέρει στο warding vision, ganking roaming, leaning phase, team fight κάτι που επηρεάζει μια ομάδα ως σύνολο.

Δημοσ.

Όχι ότι συμφωνώ μαζί του εννοείται, αλλά Bjergsen εσύ είσαι?

Ξεκίνα να καταλαβαίνεις ποιοι μιλάνε σοβαρά, ποιοι τρολάρουν κ επίσης άλλαξε υφάκι, όλοι εδώ για κουβέντα είναι όχι να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη.

Κι εδω ζουμε την περιπτωση που τυπος που expαρει/αγορασε/δανειζεται αλλο account επειδη εφαγε permaban στο main του λογω συμπεριφορας να κανει παρατηρησεις και υποδειξεις για τον τροπο των αλλων :lol: Πολλα νευρακια πισω απο το πληκτρολογιο λεμε .

Be my guest.

YΓ. Αλλα παρ'ολα αυτα διαφωνει κι αυτος με το ιδιο πραγμα που διαφωνησα κι εγω :lol: Βe my guest plox.

Δημοσ.

Μόνο ο GG o Hadid είχε 68% winratio ήδη απ τα 40 παιχνίδια με Kog!

http://eune.op.gg/summoner/userName=gg+hadid

Αστειεύομαι Σάκη εννοείται με το σάπιο gold που παιζα :P

Χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες πάντως πιστεύω με Kalista/Lucian που τους σιχαίνομαι και τους δύο και γι αυτό δεν έχω ούτε ένα game ανεβαίνεις πολύ πιο εύκολα και θα χα πιάσει πολύ γρηγορότερα το plat.

Πες 2 κουβέντες και για Vayne/Draven αφού έκανες ανάλυση για τα άλλα adc btw.

H Vayne είναι τόσο κακή? Εντάξει ξέρουμε ότι σπαμάρεις τον σάπιο το Lucian και ανεβαίνεις, αλλά δεν παίζει κανείς πια Vayne :/

Αντιθέτως Draven νομίζω τελευταία ξανάρχισε να πικαρεται

Κανε με παλι add στο λολ να σε εχω

Vayne ειναι εξαιρετικα καλη σε αυτο το patch.Αλλα ποτε δεν θα ειναι viable για καθε game οσο δεν μπαναρεις lucian/zed/ekko.Και δεν ειναι και οτι πιο δυσκολο να παιξεις με τοσο as που βγαζει το core build

Draven δεν αξιζει κατα την γνωμη μου για competitive matches.Για κανα νορμαλ καλος ειναι.Το οτι πρεπει να ποιασεις τα τσεκουρια αφαιρει απο την προσοχη του spacing/positioning.fun ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εδω ζουμε την περιπτωση που τυπος που expαρει/αγορασε/δανειζεται αλλο account επειδη εφαγε permaban στο main του λογω συμπεριφορας να κανει παρατηρησεις και υποδειξεις για τον τροπο των αλλων :lol: Πολλα νευρακια πισω απο το πληκτρολογιο λεμε .

Be my guest.

YΓ. Αλλα παρ'ολα αυτα διαφωνει κι αυτος με το ιδιο πραγμα που διαφωνησα κι εγω :lol: Βe my guest plox.

χαχαχαχα τι σύνδρομα είναι αυτά τί σου συμβαίνει αγόρι μου?

ποιο account δανείστηκα/αγόρασα βασικά γενικότερα τί λες?

Δημοσ.

Εν τέλει ο yellowstar κατέληξε fnatic...για να δούμε πως θα καταλήξουν τα υπόλοιπα ροστερ...για την ώρα h2k fnatic ξεχωρίζουν κατ εμε.

Δημοσ.

πεταμένα λεφτά. τα ίδια σκατά είναι σαν community.

σαν σερβερ πιο σταθερός όμως.

Διαφωνώ, πήγα EUW όταν ήταν δωρεάν και είναι καλύτερα. Στον EUW σχεδόν όλοι μιλάνε αγγλικά και δεν υπάρχουν 12χρονα ελληνοπιθήκια σε κάθε παιχνίδι. Απο flaming δεν έχω δει μεγάλη διαφορά, αλλά τουλάχιστον μπορείς να συννενοηθείς με όλους.

Δημοσ.

west d3 elo που επαιζα περυσι ηταν τοσο σκατα απο toxicity που το παρατησα west.Ολοι ακριβως θεωρουσαν οτι ειναι "προ" και οι τυποι ηταν ιδιοι με d5 eune

Δημοσ.

Άμα είσαι master και πάνω έχεις lcs παίχτες στα παιχνίδια σου και αυτο κάπως σε εξιτάρει στην αρχή...ολα τα υπόλοιπα Ελο στο west ειναι τα ίδια με τον east όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Δημοσ.

Άμα είσαι master και πάνω έχεις lcs παίχτες στα παιχνίδια σου και αυτο κάπως σε εξιτάρει στην αρχή...ολα τα υπόλοιπα Ελο στο west ειναι τα ίδια με τον east όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Στην αρχη της σεζον αν προλαβεις και πας d5-d4 παιζεις με αυτους οταν παιζουν τα πρωτα 30-40 games :P

Βασικα εχει μια διαφορα στο diamond αλλα ειναι κυριως λογο λιγοτερων παιχτων σαν σερβερ (περιπου το μισο)

πχ,eune d5 εχεις 1900 mmr ενω euw εχεις 2100.

Eune                                   west

d5 0lp 1900                              2100

d4 0lp 2100                              2200

d3 0lp 2200                              2300

d2 0lp 2300                              2400

d1 0lp 2400                              2500

master 2600                             2700

challenger 3000                      3100

Για αυτο eune σε πηδαει το lp gain σε d5,αλλα φτανεις πιο ευκολα master

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...