Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 όταν λες 5.09gb εννοείς το τελικό μέγεθος που πρέπει να κατεβάσεις και όχι πόσο θα πιάνει στον δίσκο σωστά?
Atallos1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 όταν λες 5.09gb εννοείς το τελικό μέγεθος που πρέπει να κατεβάσεις και όχι πόσο θα πιάνει στον δίσκο σωστά? 5,09gb πιανει εμενα στον δισκο ο φακελος του παιχνιδιου,full patched Edit: Επειδη το εχω στο C: εκτος απο το Riot Games φακελο εχει κ φακελο League of Legends που πιανει επιπλεον 1,36gb Ισως το 1,36gb να ηταν το αρχικο μεγεθος του client χωρις patches,το λεω χωρις καμια σιγουρια βεβαια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 εμένα 2.13GB
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σκεφτήκαμε με κάτι φίλους να κάναμε τουρνουά μεεταξύ μας για πλάκα μετά κανονίσαμε και κάναμε με περισσότερες ομάδες και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα league of legends greek community όπου θα είναι καθαρά forum για lol από το οποίο θα δηλώνουμε και συμμετοχές για τουρνουά κλπ κλπ! Αν θέλετε μπείτε, δείτε και από εκεί και πέρα επιλέγετε αν θέλετε να ασχοληθείτε περετέρο. Baron Buff ΥΓ. Θα κάνουμε και ένα site που θα έχει όλα τα νέα του Baron Buff και του LoL + 1 wiki με παίκτες, items κλπ ΥΓ2. Το portal είναι καθαρά μη κερδοσκοπικό και το κάναμε μόνο για την πλάκα μας, δεν ποστάρω για να βγάλω χρήματα απλά γιατί κάτι τέτοιο λείπει... Κάθε ιδέα για το site δεκτή
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά ερώτηση: Ξέρει κάποιος πόσο είναι το συνολικό μέγεθος των patches που έχουν βγει ως τώρα? Ευχαριστώ! Εγώ έχω 2,30 με πρόσφατο format :S πόσα χρόνια το έχεις και έχει τόσα gb?
Atallos1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 4/4/2011 λεει ο folder οποτε απο τοτε ειναι,αλλα σιγουρα πρεπει να ειναι η δευτερη φορα που το εχω κανει install γιατι μου ειχε βγαλει errors με καποια skins και το ειχα σβησει πιο παλια 4,7gb ειναι ο φακελος RADs Και 383mb τα Logs
Tmark Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Το summoner name (όχι το account name) μπορεί να αλλαχτεί?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ναι, αλλά πρέπει να πληρώσεις... το καλό είναι ότι έχεις δυνατότητα να checkάρεις διαθέσιμα summoner names πριν πληρώσεις, αν καταφέρεις να βρεις ελεύθερο βέβαια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Πόσο κάνει? 1300rp...
koularasss Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ειμαι αναμεσα σε galio,irelia,skarner ποιον προτεινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις