Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις γραψει 500 σχολια σε αυτο το θεμα και τα 496 κλαιγεσαι οτι σου φταινε ολοι οι αλλοι.Στα υπολοιπα 4 σχολιαζεις εμενα.Εδω κανουμε υγιη συζητηση.Δεν ξερω τι ζορι τραβας αλλα αν εισαι ετσι εδω φανταζομαι στο game τι περνανε οι συμπαικτες σου.

Σκέψου ότι παρακολουθώ κ γω το θρεντ..χιχιχιχιχι

Υγιή συζήτηση που εδώ μέσα οι μισοί εδώ μέσα είναι καθαρά low elo και μοστράρουν ένα κάποιο mindset σε στυλ "ξέρω πολύ καλύτερα το παιχνίδι από σας,μη βλέπετε που δεν μπορώ να φτάσω ουτε στο gold/platinum" και εννοείται ενώ τους εξηγείς με απλά λόγια δεν θέλουν/μπορούν να καταλάβουν την υγιή συζήτηση που τη βλέπεις δε ξέρω.Τουλάχιστον αν ήμουν στη θέση πχ του αταλλου να λέω 5 πράγματα που αποδεδειγμένα αν δεν είναι εντελώς σωστά, είναι πιο σωστά από αυτα που λένε οι μπρονζάδες και πάλι κανένας δεν τα καταλαβαίνει είναι να τραβάς τα βυζά σου ρε μπρούλη ! 

• Like 2
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Dimitrisop

Φαντάζομαι στο παιχνίδι που το έκαναν αυτο οι αντίπαλοι σου δεν το πολυ έδωσες σημασία και το ξέχασες ετσι; Αυτά παντα γίνονται...και όσες φορές ειναι εναντίον σου άλλες τόσες υπέρ σου ειναι...

Δημοσ.

Wall of death.Διαβαστε 2-3 παραγραφο

για να το λες εσύ, έτσι είναι 

παραδειγμα

Gandzsapapa420 KHOLE: ban soraka
Gandzsapapa420 KHOLE: idiot
phenxd0wn 4FUN: huh
Gandzsapapa420 KHOLE: you just ban my champion
Gandzsapapa420 KHOLE: rly who the **** bans ezreal
phenxd0wn 4FUN: solve your issues somewhere else
Gandzsapapa420 KHOLE: haha retard polak again
phenxd0wn 4FUN: i should show what champ u wanna ply
Gandzsapapa420 KHOLE: enjoy lose
Tivad R : ad soraka top

οι συμπαίχτες μου είναι τέλειοι εγώ φταιω

Θες να με πεις κακο? Πες με αλλα με το που θα γραψει καποιος βλακεια στο chat του champ select εγω κανω dodge.Αν βριζεις μεσα στο game καποιον απτην ομαδα θα σε κανω report και mute.Εισαι 20-2 και βριζεις? ΜΠΡΑΒΟ,κουβαλαμε να παω στο επομενο.Σε συνανταω στο επομενο ματς? Δεν σου μιλαω και αφηνω να με ξανακουβαλησεις.Εισαι 0-20 και βριζεις μεσα στο ματς? Θα φας mute+report και θα προσπαθησω να σε κουβαλησω.Δεν τα καταφερνω?Δεν πειραζει.Παω στο επομενο.Σε βρισκω στο επομενο?Θα κανω dodge.Κοινη λογικη ειναι.Δεν χαϊδεύεις σκυλί που σε δάγκωσε και δεν προκαλείς σκυλί που γαυγίζει.

με το dodge δεν χανεις καν mmr.Και το lp που χανει θα το παρεις στο επομενο ματς.

Τωρα το να εισαι χαμηλο ελο δεν λεει τιποτα.Αλλα ελπίζω ότι όσοι βρίσκονται εδώ είναι για να μάθουν.Για αυτό και είπα να αφιερώσω χρόνο τώρα που δεν μπορώ να παίξω λόγο νετ.

Ο μόνος τρόπος για να μάθεις πιστεύω ειναι να βλέπεις high elo streams.Δεν θα μαθεις τον παιχτη να παιζεις που νομιζουν μερικοι.Αλλα θα δεις τι πρεπει να κανεις αν εισαι 0/10 και τι αν εισαι 10/0,Θα δεις που καθεται το adc η το support στο teamfight.Και οχι δεν θελει να βλεπεις ολη μερα.Ενα ματς δες και μετα οτι ειδες προσπαθησε να το εφαρμόσεις.

Συμβουλη.Αν θιγεστε ευκολα οπως εγω,mute με το πρωτο που θα σου πει καποιος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wall of death.Διαβαστε 2-3 παραγραφο

Θες να με πεις κακο? Πες με αλλα με το που θα γραψει καποιος βλακεια στο chat του champ select εγω κανω dodge.Αν βριζεις μεσα στο game καποιον απτην ομαδα θα σε κανω report και mute.Εισαι 20-2 και βριζεις? ΜΠΡΑΒΟ,κουβαλαμε να παω στο επομενο.Σε συνανταω στο επομενο ματς? Δεν σου μιλαω και αφηνω να με ξανακουβαλησεις.Εισαι 0-20 και βριζεις μεσα στο ματς? Θα φας mute+report και θα προσπαθησω να σε κουβαλησω.Δεν τα καταφερνω?Δεν πειραζει.Παω στο επομενο.Σε βρισκω στο επομενο?Θα κανω dodge.Κοινη λογικη ειναι.Δεν χαϊδεύεις σκυλί που σε δάγκωσε και δεν προκαλείς σκυλί που γαυγίζει.

με το dodge δεν χανεις καν mmr.Και το lp που χανει θα το παρεις στο επομενο ματς.

Τωρα το να εισαι χαμηλο ελο δεν λεει τιποτα.Αλλα ελπίζω ότι όσοι βρίσκονται εδώ είναι για να μάθουν.Για αυτό και είπα να αφιερώσω χρόνο τώρα που δεν μπορώ να παίξω λόγο νετ.

Ο μόνος τρόπος για να μάθεις πιστεύω ειναι να βλέπεις high elo streams.Δεν θα μαθεις τον παιχτη να παιζεις που νομιζουν μερικοι.Αλλα θα δεις τι πρεπει να κανεις αν εισαι 0/10 και τι αν εισαι 10/0,Θα δεις που καθεται το adc η το support στο teamfight.Και οχι δεν θελει να βλεπεις ολη μερα.Ενα ματς δες και μετα οτι ειδες προσπαθησε να το εφαρμόσεις.

Συμβουλη.Αν θιγεστε ευκολα οπως εγω,mute με το πρωτο που θα σου πει καποιος.

1) Δεν σε είπα κακό, δεν ξέρω καν τι elo είσαι (δεν ξερω αν καταλαβες κατι τετοιο απο αυτα που εγραψα)

2) Το flame το συναντώ στο 90% των παιχνιδιών ότι και να κάνεις, κάποιος θα βρίζει, γκρινιάζει , συνήθως δεν μιλάω καν, ειδικα στο champion select. Από τότε που βγήκε το καινούργιο champion select στα ranked βρηκα την υγια μου, μιας και έχω είδη επιλέξει position. 

3) Ποσα games να κάνω dodge ποια? μετά θα τρώω μισάωρα pentalties. Καλο ειναι που δεν χανεις mmr και χανεις για αρχη μονο 3lp αλλα μετα το δευτερο-τριτο dodge σε παει -15lp + μισαωρα , ξενερα και αυτο

4) Ξέρω άτομα από s2-s3 που είναι ακόμα bronze, όσα στρεαμ και να έχουν δει ακόμα εκεί είναι, ειδικά τα hayatοπεδα, αυτοί που ήταν να ανέβουν ανέβηκαν έστω gold 5

5)To mute δεν είναι πάντα λύση, γιατί το βλαμμένο που μιλάει ασταμάτητα αντί να παίζει, μπορεί να γράψει κάτι που να βοηθήσει. Έχω συναντήσει άτομα τα οποία έχουν χερια, άλλα τον καρκίνο τον έχουν καραμέλα. Συνήθως δεν ανταποδίδω

update

Cpt PàNiÇ ™®: same shiets ^^
gimbusiarz : OMG
gimbusiarz : YOU BANNED MY CHAMP
gimbusiarz : YOU TROLL
Cpt PàNiÇ ™®: i bet he didnt notice
Cpt PàNiÇ ™®: cause all ban malz
Cpt PàNiÇ ™®: right now
Cpt PàNiÇ ™®: syndra ban tho ^^
Maksas1 : oh mothers fukcers
Cpt PàNiÇ ™®: they sniped u
Cpt PàNiÇ ™®: show them no mercy

εκανα λαθος που ηθελα να παιξω και αλλο ρανκεδ

Επεξ/σία από dimitrisOP
Δημοσ.

Και τωρα η εξαιρεση που επιβαβαιωνει τον κανονα.Kog maw.1-5 games 50% και ξαφνικα πεφτεις στα 5-15 στο 48.Γιατι? Επειδη συνηθως αυτοι που αρχιζουν να χανουν με kog τον παρατανε.Μετα ειναι που αρχιζει το πανηγυρι στα στατς.15-50 παιχνιδια ανεβαινεις στο 54% επειδη εφοσον μαθεις kog maw και ξερεις να παιζεις adc εχεις το καλυτερο adc για να κουβαλησεις το παιχνιδι (hyper carry μαζι με jinx).Μετα ομως ειναι κατι που αν δεν το ξερεις αναρωτιεσαι τι γινεται.Στα 50-125+ φτανει στο 67% win ratio.Γιατι? Επειδη ο kog με team comp ειναι Ο παιχτης που θα παρει για να boostareis accounts.Επισης ειναι Ο παιχτης που το script σε κανει θεο.Και φυσικα θα grindareis ετσι εκτοξευεται το win ratio.

Μόνο ο GG o Hadid είχε 68% winratio ήδη απ τα 40 παιχνίδια με Kog!

http://eune.op.gg/summoner/userName=gg+hadid

Αστειεύομαι Σάκη εννοείται με το σάπιο gold που παιζα :P

Χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες πάντως πιστεύω με Kalista/Lucian που τους σιχαίνομαι και τους δύο και γι αυτό δεν έχω ούτε ένα game ανεβαίνεις πολύ πιο εύκολα και θα χα πιάσει πολύ γρηγορότερα το plat.

Πες 2 κουβέντες και για Vayne/Draven αφού έκανες ανάλυση για τα άλλα adc btw.

H Vayne είναι τόσο κακή? Εντάξει ξέρουμε ότι σπαμάρεις τον σάπιο το Lucian και ανεβαίνεις, αλλά δεν παίζει κανείς πια Vayne :/

Αντιθέτως Draven νομίζω τελευταία ξανάρχισε να πικαρεται

Δημοσ.

Soraka top γαμαει btw. Full ap. Ειδικα vs melee.

Vayne δεν αξιζει πλεον γιατι ειναι πολυ μεγαλη η δυσκολια (mechanics) την στιγμη που υπαρχουν πιο safe picks (ez,cait,lucian) με μεγαλυτερο range στο AA(αρα περισσοτερα) + escape. Το damage σχεδον ολων των adc ειναι υπεραρκετο ,αν υποθεσεις οτι θα εχεις 3 item στο 27-32min.

Αν θελετε να ανεβειτε κοιταξτε πρωτα το φαρμ και μετα ολα τα αλλα. Μεχρι gold στις 90% των περιπτωσεων τους κανεις outfarm ακομη και με σορακα top και βγαινεις κερδισμενος στο lane phase. Απο εκει και περα αρχιζουν αλλα πραγματα. 

ΥΓ σταματηστε να κλαιτε για καθε game που πετυχατε πολωνο ή 10χρονο. Αυτο ειναι το κοινο του league , κανεις mute , κανεις το game σου και μετα το επομενο (ή οχι).

Φιλικα!

Δημοσ.

Εγινε.

Mainαρε την σε soloq σε gold elo και πανω για κανα μηνα και περιμενουμε τα αποτελεσματα της καριερας.

Όχι ότι συμφωνώ μαζί του εννοείται, αλλά Bjergsen εσύ είσαι?

Ξεκίνα να καταλαβαίνεις ποιοι μιλάνε σοβαρά, ποιοι τρολάρουν κ επίσης άλλαξε υφάκι, όλοι εδώ για κουβέντα είναι όχι να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη.

• Like 3
Δημοσ.

Πάμε για vitality yellowstar και Kasing or hybrid στους fnatic ενώ οποιος περισσέψει μάλλον πάει og...πως σας φαίνονται αυτές οι αλλαγές; Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν παίζουν μπουνιδια οι παίχτες μεταξύ τους ειναι καλό το ρόστερ να μην αλλάζει ειδικά τώρα που η ομοιογένεια σε μια ομάδα ειναι πολυ σημαντική και οι κάποτε star players δεν μπορουν να ξεχωρίσουν...(βλέπε forg1ven).

Εάν γίνουν ολα αυτά βλέπω φαβορί h2k καθως θα ειναι η ίδια ομάδα με ένα adc που μπορεί να παίξει πολλά playstyles. Στον αντίποδα πιστεύω ότι οποίος αλλάξει support πρεπει να αναθεωρήσει τον τροπο παιχνιδιού απο την αρχή καθως κάθε support διαφέρει στο warding vision, ganking roaming, leaning phase, team fight κάτι που επηρεάζει μια ομάδα ως σύνολο.

Δημοσ.

Όχι ότι συμφωνώ μαζί του εννοείται, αλλά Bjergsen εσύ είσαι?

Ξεκίνα να καταλαβαίνεις ποιοι μιλάνε σοβαρά, ποιοι τρολάρουν κ επίσης άλλαξε υφάκι, όλοι εδώ για κουβέντα είναι όχι να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη.

Κι εδω ζουμε την περιπτωση που τυπος που expαρει/αγορασε/δανειζεται αλλο account επειδη εφαγε permaban στο main του λογω συμπεριφορας να κανει παρατηρησεις και υποδειξεις για τον τροπο των αλλων :lol: Πολλα νευρακια πισω απο το πληκτρολογιο λεμε .

Be my guest.

YΓ. Αλλα παρ'ολα αυτα διαφωνει κι αυτος με το ιδιο πραγμα που διαφωνησα κι εγω :lol: Βe my guest plox.

Δημοσ.

Μόνο ο GG o Hadid είχε 68% winratio ήδη απ τα 40 παιχνίδια με Kog!

http://eune.op.gg/summoner/userName=gg+hadid

Αστειεύομαι Σάκη εννοείται με το σάπιο gold που παιζα :P

Χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες πάντως πιστεύω με Kalista/Lucian που τους σιχαίνομαι και τους δύο και γι αυτό δεν έχω ούτε ένα game ανεβαίνεις πολύ πιο εύκολα και θα χα πιάσει πολύ γρηγορότερα το plat.

Πες 2 κουβέντες και για Vayne/Draven αφού έκανες ανάλυση για τα άλλα adc btw.

H Vayne είναι τόσο κακή? Εντάξει ξέρουμε ότι σπαμάρεις τον σάπιο το Lucian και ανεβαίνεις, αλλά δεν παίζει κανείς πια Vayne :/

Αντιθέτως Draven νομίζω τελευταία ξανάρχισε να πικαρεται

Κανε με παλι add στο λολ να σε εχω

Vayne ειναι εξαιρετικα καλη σε αυτο το patch.Αλλα ποτε δεν θα ειναι viable για καθε game οσο δεν μπαναρεις lucian/zed/ekko.Και δεν ειναι και οτι πιο δυσκολο να παιξεις με τοσο as που βγαζει το core build

Draven δεν αξιζει κατα την γνωμη μου για competitive matches.Για κανα νορμαλ καλος ειναι.Το οτι πρεπει να ποιασεις τα τσεκουρια αφαιρει απο την προσοχη του spacing/positioning.fun ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εδω ζουμε την περιπτωση που τυπος που expαρει/αγορασε/δανειζεται αλλο account επειδη εφαγε permaban στο main του λογω συμπεριφορας να κανει παρατηρησεις και υποδειξεις για τον τροπο των αλλων :lol: Πολλα νευρακια πισω απο το πληκτρολογιο λεμε .

Be my guest.

YΓ. Αλλα παρ'ολα αυτα διαφωνει κι αυτος με το ιδιο πραγμα που διαφωνησα κι εγω :lol: Βe my guest plox.

χαχαχαχα τι σύνδρομα είναι αυτά τί σου συμβαίνει αγόρι μου?

ποιο account δανείστηκα/αγόρασα βασικά γενικότερα τί λες?

Δημοσ.

Εν τέλει ο yellowstar κατέληξε fnatic...για να δούμε πως θα καταλήξουν τα υπόλοιπα ροστερ...για την ώρα h2k fnatic ξεχωρίζουν κατ εμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...