Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ολες αυτες οι πολυ "καλες" προτασεις...και κανεις δεν σκεφτηκε οτι απλα πρεπει να χαλαρωσουμε και να διασκεδασουμε?κριμα...τι το παιζεται το ΠΑΙΧΝΙΔΙ αν νευριαζεται και καρκινιαζετε... 3
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 billsnake οτι να'ναι γράφεις... Καταρχήν ο τρόπος που μιλάς δείχνει ξεκάθαρα οτι είσαι μέρος του σάπιου community οπότε δικό μου λάθος που κάθομαι και σου απαντάω. Τώρα αν νομίζεις πραγματικά οτι ο TF θα μπορούσε να παιχτεί support (με την πρόφαση οι Κορεάτες μπορούν να κάνουν τα πάντα) με ένα κιτ που δεν έχει καμία σχέση με support (ούτε καν mage support) και αχρηστεύοντας της passive του, ε τότε ή τρολλάρεις ή δείχνεις τη γνώση σου για το παιχνίδι. Επίσης αν αντιγράφεις τους Κορεάτες ή τον κάθε "κορεάτη" χωρίς να έχεις μάθει να σκέφτεσαι απο μόνος σου δεν διαφέρεις καθόλου απο τους bronzουλιδες που αναφέρεις... ολες αυτες οι πολυ "καλες" προτασεις...και κανεις δεν σκεφτηκε οτι απλα πρεπει να χαλαρωσουμε και να διασκεδασουμε?κριμα...τι το παιζεται το ΠΑΙΧΝΙΔΙ αν νευριαζεται και καρκινιαζετε... Γιατί όποιος προτείνει προτάσεις για να βελτιωθούν οι κακές πτυχές του game, (σε ένα thread στο οποίο γίνεται συζήτηση για το game), αντιμετωπίζεται ως tiltaρισμένος cray cray QQer? Πως το συμπεραίνεις αυτό? Η ίδια ερώτηση απευθύνεται και σε τύπους όπως ο billsnake. Με ποια λογική μπαίνεις σε ένα φόρουμ αν είσαι αρνητικά προκατειλημμένος?
billsnake21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 billsnake οτι να'ναι γράφεις... Καταρχήν ο τρόπος που μιλάς δείχνει ξεκάθαρα οτι είσαι μέρος του σάπιου community οπότε δικό μου λάθος που κάθομαι και σου απαντάω. Τώρα αν νομίζεις πραγματικά οτι ο TF θα μπορούσε να παιχτεί support (με την πρόφαση οι Κορεάτες μπορούν να κάνουν τα πάντα) με ένα κιτ που δεν έχει καμία σχέση με support (ούτε καν mage support) και αχρηστεύοντας της passive του, ε τότε ή τρολλάρεις ή δείχνεις τη γνώση σου για το παιχνίδι. Επίσης αν αντιγράφεις τους Κορεάτες ή τον κάθε "κορεάτη" χωρίς να έχεις μάθει να σκέφτεσαι απο μόνος σου δεν διαφέρεις καθόλου απο τους bronzουλιδες που αναφέρεις... Γιατί όποιος προτείνει προτάσεις για να βελτιωθούν οι κακές πτυχές του game, (σε ένα thread στο οποίο γίνεται συζήτηση για το game), αντιμετωπίζεται ως tiltaρισμένος cray cray QQer? Πως το συμπεραίνεις αυτό? Η ίδια ερώτηση απευθύνεται και σε τύπους όπως ο billsnake. Με ποια λογική μπαίνεις σε ένα φόρουμ αν είσαι αρνητικά προκατειλημμένος? Βασικά σ'αρέσει ή όχι για αρχή και εσύ μέρος του σάπιου community είσαι μη μπερδεύεσαι. Το ότι ανέφερα το tf support ήταν ουσιαστικά απάντηση σε ότι είπες εσύ.Αν για παράδειγμα έλεγες για aatrox support θα σου έλεγα για αυτο.Τώρα το αν έχω την οποιαδήποτε γνώση ή όχι σχετικά με το παίγνιο δεν περιμένω να το δείξω εδώ που ο κάθε ένας που γράφει εδώ μέσα θεωρεί ότι είναι high elo (gold ftw) και το mindset του είναι εντελώς μονοδιάστατο χωρίς όρεξη να καταλάβει που κάνει λάθος.Εδώ ήμασταν πριν αρκετούς μήνες όταν εδώ συζητάγαμε για ένα otp το οποίο έπαιζε sejuani ap mid και έκανε καριέρα στο high diamond.Θες να μου πεις ότι στο elo σου (όποιο κ αν είναι αυτο) αν το έβλεπες χωρίς να ξέρεις για το πόσο καλά παίζει αυτο το pick από κάποιον στο team σου θα σουν το ίδιο ήσυχος όσο θα ήσουν αν έβλεπες ένα από τα κλασσικά mid picks ? Για τα δικά μου στάνταρ είναι πολύυυ qq.έλεος με το chat.Στην τελική αν δε σ'αρέσει το chat και είσαι της άποψης να αφαιρεθεί γούστο σου καπέλο σου κάντους όλους mute.Ποια η διαφορά σε αυτο μπορείς να μου πεις ? Επίσης αυτο το όσοι είναι v boostαρισμένοι demote στα τάρταρα και μπλα μπλα.Κάτι τέτοια για μπουσταρισμένους ακούς μέχρι κ από τους μπρονζάδες που τους αδίκησε η μοίρα κ η riot κ δεν έφτασαν diamond
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 @panagiotis32 Συγνωμη αλλα τι λες?εγω μπηκα και ημουν αρνητικα προκατατειλημμενος?Μιλήσα για cry και QQers?Εγω απλα αναρωτηθηκα γτ παιζεται ενα παιχνιδι που εχει φτιαχνει για να σας διασκεδαζει αλλα δεν το καταφερνει...αυτη την απλη ερωτηση εθεσα,τωρα τα υπολοιπα που τα βλεπεις δεν ξερω...μαλλον εσυ αγαπητε εισαι ο αρνητικα προκατειλημμενος...εγω απλα την απορια μου εξεθεσα! 1
jim777 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για τα δικά μου στάνταρ είναι πολύυυ qq.έλεος με το chat.Στην τελική αν δε σ'αρέσει το chat και είσαι της άποψης να αφαιρεθεί γούστο σου καπέλο σου κάντους όλους mute.Ποια η διαφορά σε αυτο μπορείς να μου πεις ? Η διαφορά είναι αρκετά προφανής. Αν τον κάνω εγώ mute αυτόν που κατεβάζει παναγίες στο 4' μπορεί να μη tiltάρω εγώ αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να tiltάρει κάποιος από τους άλλους 3. Θα μου πεις το ίδιο ισχύει και από την απέναντι πλευρά οπότε balanceάρει το πράγμα και θα έχεις δίκιο. Απλά θα προτιμούσα ο rager να μην έχει τόσο μεγάλη επιρροή στην έκβαση του παιχνιδιού επηρρεάζοντας όλη την ομάδα ανεξάρτητα αν είναι στη δική μου ή όχι.
billsnake21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Η διαφορά είναι αρκετά προφανής. Αν τον κάνω εγώ mute αυτόν που κατεβάζει παναγίες στο 4' μπορεί να μη tiltάρω εγώ αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να tiltάρει κάποιος από τους άλλους 3. Θα μου πεις το ίδιο ισχύει και από την απέναντι πλευρά οπότε balanceάρει το πράγμα και θα έχεις δίκιο. Απλά θα προτιμούσα ο rager να μην έχει τόσο μεγάλη επιρροή στην έκβαση του παιχνιδιού επηρρεάζοντας όλη την ομάδα ανεξάρτητα αν είναι στη δική μου ή όχι. Αν κάποιος από τους υπόλοιπους δεν έχει το μυαλό που εσύ έχεις για να τον έχεις κάνει mute τον παρλαπίπα bad luck. Καλώς ή κακώς δεν είναι μόνο το flame.Και τα νεύρα για παράδειγμα που μπορεί να έχω εγώ που θα τύχουμε συμπαίκτες και πάω και σου χαλάσω όλο το game και αυτο σε επηρεάζει.Μήπως η riot να βάζει και ψυχολογικά τεστ πριν από κάθε game ? Δεν είναι ειρωνικό αυτο απλά σκέψου ότι συμβαίνουν και αυτα.Και μάλιστα το αν σου χαλάω όλο το game με το performance μου χωρίς καν να μιλάω σε επηρεάζει πολύ περισσότερο από το να rageαρω στο chat που έχεις επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 απο τοτε που το gaming εγινε ''επαγγελμα '' και μπηκε το ranked εγω ξερω οτι χαθηκε ολη η διασκεδαση . Προσωπικα παιζω 1-2 παιχνιδια την μερα blind pick η Aram και παιρνω οτι μου ερθει αυτην την στιγμη χωρις να σκεφτομαι το meta. 1
jim777 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αν κάποιος από τους υπόλοιπους δεν έχει το μυαλό που εσύ έχεις για να τον έχεις κάνει mute τον παρλαπίπα bad luck. Καλώς ή κακώς δεν είναι μόνο το flame.Και τα νεύρα για παράδειγμα που μπορεί να έχω εγώ που θα τύχουμε συμπαίκτες και πάω και σου χαλάσω όλο το game και αυτο σε επηρεάζει.Μήπως η riot να βάζει και ψυχολογικά τεστ πριν από κάθε game ? Δεν είναι ειρωνικό αυτο απλά σκέψου ότι συμβαίνουν και αυτα.Και μάλιστα το αν σου χαλάω όλο το game με το performance μου χωρίς καν να μιλάω σε επηρεάζει πολύ περισσότερο από το να rageαρω στο chat που έχεις επιλογές Το να είσαι καλός ή κακός παίκτης, να έχεις διακοπή ρεύματος,να έρθει ο ντελιβεράς την ώρα που παίζεις, να έχεις νεύρα, να την έχεις πιει, να χεστείς πάνω σου ή οτιδήποτε άλλο ναι μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι άλλων 9 ατόμων αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα και έχω μάθει να ζω με αυτό άσχετα αν είναι εκνευριστικό. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Το "**μω την παναγία σου καρκίνο σε όλη σου την οικογένεια" που θα τιλτάρει κάποιους που δε κάνουν εξ'αρχής mute τους πάντες δεν έχει λόγο να είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Μπορεί να αντικατασταθούν τα 3 ουσιώδη πράγματα που λέγονται σε 40' με κάποια pings. Τα άλλα που λες είναι μπούρδες και επειδή τρολλάρεις αυτή είναι η τελευταία μου απάντηση στο θέμα.
billsnake21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τα άλλα που λες είναι μπούρδες και επειδή τρολλάρεις αυτή είναι η τελευταία μου απάντηση στο θέμα. Με απειλείς? άραξε τρελέ μου.Απόψεις δεν καταθέτουμε εδώ ?
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καταρχήν εγώ ποτέ δεν ήμουν ενάντια στα break the meta builds. Οταν όμως είναι ranked to game και βλέπω δεν έχει champion mastery (ένα σύστημα το οποίο υπάρχει εδώ και ένα χρόνο), μπαίνω στο ιστορικο του δεν έχει τίποτα σχετικό και feedαρει επειδή είναι άσχετος, τότε θα ήθελα να του ρίξου καρκίνους παρόλο που δεν το κάνω. Για το chat το μόνο που είπα είναι οτι δεν πρόκειται να το αφαιρέσουν. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το chat μιας και δεν ασχολούμαι και πατάω mute με την παραμικρή ένδειξη τοξικότητας. Ενα gl hf και ενα gg γράφω τυπικά. Συν τα calls για objectives όταν το team δεν νιώθει συν κανα gj/wp για να τονώσω το ηθικό. @αλεξ σορρυ παρερμήνευσα το ποστ σου. edit: και ναι οι μπουσταρισμένοι και τα ebay acc στο 5 ντιβιζιον είναι ανεξάρτητα το τιερ. Εκτός και αν το μπουστάρισμα είναι σε εξέλιξη ακόμα. Αν τον αφήσεις κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα στο 5 θα καταλήξει εκτός και αν δεν παίζει. Τώρα αν εσύ billsnake είσαι τιλταρισμένος 1-2 μέρες συνεχόμενα με συγχωρείς αλλά το boosted θα πρεπε να το εκλάβεις ως κομπλιμέντο μιας και αυτό είναι χειρότερο αν οχι το ίδιο κακό... 1
Luxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Οταν κανει καποιον hunt ο Kindred το hunt effect ξεκιναει μετα απο 8 δευτερολεπτα. Αυτα τα 8 δευτερολεπτα ο Kindred βλεπει στον χαρακτηρα που πατησε το junt να ξεκιναει και να τελειωνει το κινουμενο σχεδιο πανω στον χαρακτηρα. Ο αντιπαλος ποτε καταλαβαινει οτι ειναι hunted; Απο το πρωτο δευτερολεπτο ή μετα απο 8;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 απο το πρωτο και νμζ του βγαινει εικονιδιο οπως φαινεται το red/blue οπου μετραει ας πουμε τον χρονο μεχρι να βγει το κανονικο στο κεφαλι του!
Panagiotis32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Οταν κανει καποιον hunt ο Kindred το hunt effect ξεκιναει μετα απο 8 δευτερολεπτα. Αυτα τα 8 δευτερολεπτα ο Kindred βλεπει στον χαρακτηρα που πατησε το junt να ξεκιναει και να τελειωνει το κινουμενο σχεδιο πανω στον χαρακτηρα. Ο αντιπαλος ποτε καταλαβαινει οτι ειναι hunted; Απο το πρωτο δευτερολεπτο ή μετα απο 8; hunted? και γω γιατί κάθε φορά που μου κάνει μαρκ καταλήγω να την κυνηγάω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις