koularasss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Βρες ομάδα και παίξτε ranked ... Έτσι είναι το game... και εσύ που έκανες αυτό το score δεν σημαίνει ότι είσαι Pro αλλά οι αντίπαλοι pro ή κάτω οι δικοί σας να μην ήταν Noobs απλά οι αντίπαλοί τους καλύτεροι από αυτούς! Πήγατε για help, κάνατε change lane? δν λεω πως εγω ειμαι ο pro αλλα λιγη προσπαθεια δν βλεπω.
zeniath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Θα δούμε πολύ Lee Sin & Urgot τις επόμενες μέρες...
theo93 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 παιδια, εχω ενα προβλημα με τα fps,εκει που ηταν 30-40 σημερα ηταν 12-14...?!?!?! αυτο δεν φταιει που ψιλοκολαει το παιχνιδι..? διορθωνετε
gio@ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 σε 2 φιλους μου με τo skype ανοιχτο το fps απο 60 παει 10 μηπως?
theo93 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ανοιχτο το ειχα , αλλα δεν μιλαγα... αλλες φορες παιζω και μιλαω , και δεν ειχα προβλημε , θα το δοκιμασω ομως, ευχαριστω
MeSiaSs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 link απο τον τελικό? http://www.youtube.com/watch?v=igd9ejmkxU4
stathisq Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 παιδιά για μένα (τουλάχιστον για ένα μεγάλο διάστημα) τέρμα το Lol εδώ και μία βδομάδα δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει.΄ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ θα έχω μόνιμα ή (τουλάχιστον ένα) afk ή ένα feeder ή κάποιον που θα κάνει συνέχεια του κεφαλιού του. μιλάμε ξαφνικά από έχει που είχα αρκετές παραπάνω νίκες έχω κάνει ένα σερί 20-3 ηττών.Μέχρι και σε τετράδα που μπήκα (που έκει το μόνο που θες είναι έναν που απλά να την παλεύει έστω και λίγο) μας έβαλε με ένα τύπο που πήρε corki έκανε ένα 2-14-3 και στο καπάκι afk...ο τύπος κατάφερε να χάσει περίπου 10 φορές από ulti του gragas με τον ίδιο τρόπο.Στο καπάκι πάω 3v3 με ένα άλλο φίλο,και πάλι 3ος μας κάθεται μια fiora που στο δεκάλεπτο είχε κάνει 4 ks είχε πεθάνει 6 φορές και βγαίνει afk. μιλάμε απίστευτα πράγματα.το τελευταίο game που πήγα πριν λίγο στα 5 λεπτά είχαμε 2 afk. από εδώ και πέρα μόνο premade 5αδες ή 3αδες. απ ότι καταλαβαίνω το μεγάλο πρόβλημα (για τα afk) είναι οι κουμπούρες 15χρονοι που ενώ ξέρουν ότι έχουν μόνο 20 λεπτά χρόνο, μπαίνουν game και στο 20λεπτο πάνε afk χαλώντας το παιχνίδι των άλλων.και αυτό γιατί ξέρουν ότι κάποια ουσιαστική τιμωρία δεν παίζει να έχουν.
gio@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 παιδιά για μένα (τουλάχιστον για ένα μεγάλο διάστημα) τέρμα το Lol εδώ και μία βδομάδα δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει.΄ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ θα έχω μόνιμα ή (τουλάχιστον ένα) afk ή ένα feeder ή κάποιον που θα κάνει συνέχεια του κεφαλιού του. μιλάμε ξαφνικά από έχει που είχα αρκετές παραπάνω νίκες έχω κάνει ένα σερί 20-3 ηττών.Μέχρι και σε τετράδα που μπήκα (που έκει το μόνο που θες είναι έναν που απλά να την παλεύει έστω και λίγο) μας έβαλε με ένα τύπο που πήρε corki έκανε ένα 2-14-3 και στο καπάκι afk...ο τύπος κατάφερε να χάσει περίπου 10 φορές από ulti του gragas με τον ίδιο τρόπο.Στο καπάκι πάω 3v3 με ένα άλλο φίλο,και πάλι 3ος μας κάθεται μια fiora που στο δεκάλεπτο είχε κάνει 4 ks είχε πεθάνει 6 φορές και βγαίνει afk. μιλάμε απίστευτα πράγματα.το τελευταίο game που πήγα πριν λίγο στα 5 λεπτά είχαμε 2 afk. από εδώ και πέρα μόνο premade 5αδες ή 3αδες. απ ότι καταλαβαίνω το μεγάλο πρόβλημα (για τα afk) είναι οι κουμπούρες 15χρονοι που ενώ ξέρουν ότι έχουν μόνο 20 λεπτά χρόνο, μπαίνουν game και στο 20λεπτο πάνε afk χαλώντας το παιχνίδι των άλλων.και αυτό γιατί ξέρουν ότι κάποια ουσιαστική τιμωρία δεν παίζει να έχουν. το παιχνιδι λεει με παρεα αν εισαι μονος σου θα τυχεις οτι ναναι , ειναι πολυ random και οταν φτασεις το ελο που αντιπροσωπευει το skill σου τοτε θα χανεις το 50% των παιχνιδιων πριν το 20-3 μηπως νικαγες για αλλο τοσο? anyway στο τελικο απλα τσοντα?
stathisq Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 το παιχνιδι λεει με παρεα αν εισαι μονος σου θα τυχεις οτι ναναι , ειναι πολυ random και οταν φτασεις το ελο που αντιπροσωπευει το skill σου τοτε θα χανεις το 50% των παιχνιδιων πριν το 20-3 μηπως νικαγες για αλλο τοσο? anyway στο τελικο απλα τσοντα? γενικά πριν αρχίσει αυτό το χάλι πήγαινα πολύ καλά.είχα αρκετές παραπάνω νίκες από ήττες(γενικά περίπου κέρδιζα 6-7 στα 10).δεν ξέρω τι αλγόριθμο μπορεί να έχουν βάλει για να σου βρει συμπαίχτες για απλά games.να ξέχασα να παίζω ξαφνικά μετά από μια μέρα πάντως δεν το νομιζώ... το τελικός όντως τσόντα ήταν...εξπρες τέλειωσε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 .δεν ξέρω τι αλγόριθμο μπορεί να έχουν βάλει για να σου βρει συμπαίχτες για απλά games. το ELO ισχύει παντού...
stathisq Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 το ELO ισχύει παντού... οπότε είναι πολύ πιθανό μετά από τις τόσες συνεχόμενες ήττες πλέον το elo μου να είναι πολύ χαμηλό και έτσι να πέφτω σε όλη τη σαβούρα...σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις