zeniath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Νερφάρισμα στην Irelia btw. Μεγαλύτερο CD στο ulti και λιγότερο health στο passive. Νερφάρισμα στον Rammus στα base stats του Base Dmg & Base Armor Buffάρισμα (απ'ότι κατάλαβα) στον Shaco Νερφάρισμα στα Vampiric Scepter/Wriggle's Lattern/Bloodthirster lifesteal amounts. Όταν πεθαίνεις με Bloodthirster αντί να χάνεις όλα τα stacks θα χάνεις τα μισά http://www.youtube.com/watch?v=3T2-_rEew0A
koularasss Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ν Buffάρισμα (απ'ότι κατάλαβα) στον Shaco δηλαδη θα κανουν χειροτερο τον shaco??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 δηλαδη θα κανουν χειροτερο τον shaco?? you can't be serious...
gio@ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 nerg εφαγε απλα το λενε περιεργα ειχε πολυ dmg low lvl και το μειωσανε και αυξησανε κατι αλλο δεν θυμαμαι και καλα για να μην κλαινε οι shaco
interkirilos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Που μπερδεύεστε;Του μείωσαν το base damage και του αύξησαν το ratio με τα items και το damage του 2shiv poison... Δεν ξέρω αλλά από ότι κατάλαβα δεν είναι κανα τρελό nerf...Έκαναν ακριβώς αυτό που έπρεπε,τον έκαναν πιο αδύναμο στο early και πιο δυνατό στο late... Πάντως,είπαν πως το ratio από 0.5 θα πάει σε 1!Αυτό έμενα μου ακούγεται πολύ!
zeniath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Το 1.0 ratio θα είναι μόνο για το Bonus AD δεν θα μετράει και το Base όπως πριν. Στην ουσία nerf early game buff mid/late game πιο πολύ για buff το βλέπω εγώ παρά για nerf
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Α πολύ καλό patchaki επιτέλους nerfaroun και το sustain από τα αντικείμενα. Όσο για την Lulu, έχει να πέσει τρελός έρωτας. Υπάρχει καμμιά κοπέλα που δεν θα την αγοράσει? Εγώ..; Τι κερδίζω.
koularasss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Είπαμε, στουν... με ποιο abllity θα κανει stun?
koularasss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Θέατρο του παραλόγου συγνωμη αν σας πριζω αλλα τους ορους δεν τους πολυκαταλαβαινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις