klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Unfortunately, account content, Influence Point, or Riot Point transfers are not possible between two accounts or between the NA and EU platforms. The European platforms will have the transfer option between the two platforms. We are considering adding an option for NA to EU in the future, but unfortunately, we have no ETA or timeframe on this. When we do add it we’ll make an announcement, so keep an eye out! I apologize for the inconvenience, and I hope this won't discourage you from continuing to enjoy League of Legends. If you have any other questions please let me know. http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1759059 http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1089573 "Soon" Μαζί με τα replays, το magma chamber και το project shiny (αν και το τελευταίο αργά αλλα σταθερά το κάνουν) edit: Αγόρασα hecarim στην PBE και lulu που δεν είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ο hecarim με άφησε αδιάφορο αν εξαιρέσεις την εντυπωσιακή ulti (περισσότερο ο indicator είναι εντυπωσιακός tbh). Κλασσικό top/jungle pick με χαμηλά ratio και μέτριο survivability. Έχει sustain για top και έχει και το e που έχει ganking potential σε συνδυασμό με την ulti. Δεν τρελάθηκα γενικά αλλα θα τον δώ λίγο ακόμα. Επίσης επιμένω οτι η sejuani θα έπρεπε να παίζεται πολύ περισσότερο και περιμένω πότε θα γίνει ξαφνικά fotm Την lulu τη λάτρεψα. Κάνει τα πάντα και συμφέρει και μ'αρέσει πάρα πολύ το enemy/ally cast ώστε να έχεις 6 επιλογές στα fight και όχι ρημαδο4 (ο λόγος που αντίστοιχα μ'αρέσει ο lee sin). To οτι μπορεί να παιχτεί μάλιστα σχεδόν παντού την κάνει για μένα απο τα πλέον ευέλικτα pick. Και φυσικά cuteness>9000. Τέλος έρχονται μερικά ωραία additions απο άποψη ανάλυσης στο ingame UI (και στον client γενικά). Αυτό που μου την έδωσε είναι τα First blood και Shut down announcements που είναι σα τσίρκο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από klainmaingr
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 edit Επίσης επιμένω οτι η sejuani θα έπρεπε να παίζεται πολύ περισσότερο και περιμένω πότε θα γίνει ξαφνικά fotm 1) Αργό jungling. 2) Μέτρια stats. 3) Μικρό survivability για tank/initiator. 4) Scale είναι αυτό; Τα Ratio πρέπει να ανέβουν λίγο imho. Οι περισσότεροι προτιμούν (με σειρά) Udyr (θεός), Shyvana, Amumu και δεν τους αδικώ. (Μην κάτσεις να μου αριθμήσεις τα θετικά της, τα ξέρω αλλά JS σου λύνω την απορία μιας και με έφερε ο δρόμος) (...) Αυτό που μου την έδωσε είναι τα First blood και Shut down announcements που είναι σα τσίρκο. Couldnt agree more. Δε πίστευα στα μάτια μου..
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Σίγουρα έχει πολύ καλύτερα picks. Αυτό δε δικαιολογεί οτι έχω να δώ sejuani είτε σε game είτε σε stream σχεδόν απο το launch της. Ίσως όντως να θέλει 2-3 κλίκ στα stats (tbh δεν τα έχω δώσει σημασία), για competitive. Για normals κτλ όμως που ακόμα και eve jungle είναι viable... Εκεί μου κάνει εντύπωση. Btw και ο amumu είναι πλέον seriously underplayed.
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Τι εννοείς. Έγινε χθές βράδυ ο τελικός. Δεν ξέρω μέχρι ποιό είδες αλλα έγιναν 2 best of 3. Video στο site του ipl4 (έχει όλη την day 3)
shinigami Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Αφου θα τον πηγαινεις παντα jungle εννοειται( ) το build που του φτιαχνω εγω συνηθως δηλαδη εχω βρει οτι ειναι πιο solid ειναι: 1.Mercury's Treads 2.Wriggle's Lantern 3.Trinity Force 4.Warmog's Armor 5.Atma's Impaler 6.The Bloodthirster
koularasss Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 πηγα jungle με γ@μησαν να το πω οσο πιο απλα γινεται με scor 3/12/6 καπου εκει,σε solo top γ@μησα οσες φορες επαιξα για αυτο δεν πιστευω οτι μου ετυχαν μια φορα noob με μεγαλυτερο σκορ 14/4/16, για jungle μονο shaco με βολευει.
shinigami Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πρεπει να κανεις καλα gangs αλλιως.. Καλως ειναι και σολο τοπ αλλα προτιμαται ζουγκλα λογο του απιστευτου mobility που εχει.
koularasss Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 η akali πολυ ωραια ειναι,αλλα λιγο δυσκολη.
Gilmaru Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδιά άσχετο, τι latencys πιάνετε εσείς? Γιατί εγώ που έχω και στο Ριο και στην Αθήνα εως 24mb (conn-x και on-telecoms) δεν έχω ποτέ λιγότερο από 50. Συνήθως με 24άρα conn-x πιάνω 55-75. Πολύ δεν είναι?
p_under Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 normal είναι, εγώ παίζω με 70-90 και είμαι πολύ οκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδιά άσχετο, τι latencys πιάνετε εσείς? Γιατί εγώ που έχω και στο Ριο και στην Αθήνα εως 24mb (conn-x και on-telecoms) δεν έχω ποτέ λιγότερο από 50. Συνήθως με 24άρα conn-x πιάνω 55-75. Πολύ δεν είναι? οι server είναι εκτός Ελλάδας, τα 55-75 είναι μια χαρά...
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 οι server είναι εκτός Ελλάδας, τα 55-75 είναι μια χαρά... Μέχρι τα 120-140 είσαι μια χαρά. Το 55-75 είναι αμελητέο. Δεν το βλέπεις δηλαδή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις