Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ΠΩΣΚΑΤΑ μπορείς να νομίζεις ότι παίζουν μόνο 10 άτομα ανά πάσα στιγμή σε ένα server;; Είναι καρά massive επειδή έχει χιλιάδες άτομα που παίζουν παράλληλα. Μην γίνεσαι κακός με τον εαυτό σου τώρα χωρίς λόγο. Αυτό που ενδιαφέρει τον Gamer (και τις ορολογίες), είναι αυτό που βλέπεις σε ένα Game.. όχι τι φόρτο έχει το μηχάνημα που σηκώνει τα instances. Και σε πάω και σπίτι/αμάξι στοίχημα άμα θες, τρελούλη. Θα μπω στο Super Mario Land Online π.χ που θα έχω τον Smario και θα παίζω το κλασσικό SP Gameplay, και επειδή θα το παίζουνε 1 εκατομμύριο άτομα same time και θα έχουν κοινούς πίνακες με ρεκόρ, θα λέγεται MMOPLATFORM. Τι τρελούλης..
anafleksh Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια, λοιπον θελω να σας πω το πονο μου για να μου πειτε και εσεις τι πιστευετε πριν 1μιση μηνα εφαγα ενα μονοημερο ban λογω οτι εκανα afk σε 2 παιχνιδια(υπηρχε αναγκη και επρεπε να φυγω) απο εκεινη τη στιγμη δεν εχω βρει ησυχια ουτε στιγμη. Τι εννοω. Στις αρχες Μαρτιου μου εγινε αλλο ενα ban 3μερο λογω leave(?) μετα το unban ακριβως την επομενη μερα μου εγινε ξανα suspend το account για 1 βδομαδα Δεν μπορουσα να καταλαβω τι εφταιγε και ετσι εκανα Tickets στο Support της Riot, χωρις να μου δινουν σαφη απαντηση Απο εκεινη τη στιγμη μεχρι και σημερα που σας γραφω, γινομαι suspend για 1-2 βδομαδες ανευ λογου και αιτιας. Εχω κανει πολλαπλα Tickets ρωτωντας τι συμβαινει, γιατι μου γινεται αυτο...πραγματικα δεν βγαζω ακρη 1μιση μηνα τωρα δεν μπορω να παιξω διοτι ειμαι συνεχως suspend Θελω να ρωτησω, τι μπορει να φταιει? παιζω αυτο το παιχνιδι 2 χρονια και ζητημα να εχω κανει μεχρι 10 leaves Μολις παιζω το πρωτο match μετα το unban, μου βγαζει στο Lobby παλι suspend 1μιση μηνα τωρα..... Ειναι παραλογο να μου συμβαινει αυτο και να πειτε οτι κανω flames,leaves,afks,dodge Qs να πω ενταξει...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ότι μας είπες, ακριβές translate στην Riot. Και ότι σου απαντήσουν, καν' το Paste εδώ.
zeniath Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 http://clgaming.net/redtracker/33377-hey-summoners-new-rioter Greek community coordinator δίνουν σημασία στους Έλληνες φαίνεται; (δε ξέρω αν το έχει βάλει άλλος αλλά πριν λίγο γύρισα από Πάσχα και δεν διάβασα τα προηγούμενα ποστ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 όχι, λύνουν το Κυπριακό πρώτα
koularasss Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εχει πλακα να το ξεχασαν!thresh πως σε λενε να σε κανω add γτ αν πας να παιξεις στην τυχη στο 90/100 θα υπαρχει feeder,leaver η δν θα σου βγαινει τπτ. Brand με δυσκολευει λιγο,πολυ δυνατος αλλα πεφτει γρηγορα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Noldoran, αλλά δεν παίζω ιδιαίτερα πλέον, ένα game per day για το win of the day...
koularasss Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ο teemo τον εκαναν πολυ καλο η μου φαινεται. και τα νεα γραφικα γαμ@τα
koularasss Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 της nida το q μεχρι ποσο dmg φτανει σε full range? τωρα επαιξα 5 game στην σειρα με ολους τους συμπαιχτες με invite κ εκανα 5 vic,σε ενα game ηταν 5 αντπαλοι ελληνες,league of greeks το καναμε.
egw_eimai_re Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 της nida το q μεχρι ποσο dmg φτανει σε full range? τωρα επαιξα 5 game στην σειρα με ολους τους συμπαιχτες με invite κ εκανα 5 vic,σε ενα game ηταν 5 αντπαλοι ελληνες,league of greeks το καναμε. Εξαρταται!Με κανα 800 ability κανει και 1500 dmg full range!Βγαλε το magic resist=κανα 1000αρι βαλε! league of greeks το καναμε. greek of legends!GOL!
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aF-mJgDiT0w να μια ωραία προσπάθεια για το community.
klainmaingr Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 +1 στο παραπάνω videάκι. Keep up. (λίγο καλύτερο editing δεν έβλαπτε κανέναν )
koularasss Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 δεν μπαινει στο λολ,η αργει πολυ κ οταν μπει δεν μου δειχνει τους φιλους κ καποιες εικονες δεν εμφανιζονται.τι συμβαινει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις