Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς;Πάντως με το που ανέβηκα level το πολύ 2 μου έδωσε 400 riots αλλά δεν μου φτάνουν..θα πρέπει να προχωρήσω για αγορά πόντων;

τα Χριστούγεννα π.χ. σου δινει 475 νομιζω ποντους δωρεαν

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εννοεις να hackareis το παιχνιδι ή απο survey πχ;

Δεν ξέρω αν λέγεται hack ή survey..Απλά δωρεάν να πάρω θέλω και όχι να πληρώνω με λεφτά για να κερδίσω..

τα Χριστούγεννα π.χ. σου δινει 475 νομιζω ποντους δωρεαν

Δηλαδή να περιμένω μέχρι να έρθουν διακοπές;;

Χθες το ξεκίνησα...και..τέλος πάντων..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν λέγεται hack ή survey..Απλά δωρεάν να πάρω θέλω και όχι να πληρώνω με λεφτά για να κερδίσω..

Δηλαδή να περιμένω μέχρι να έρθουν διακοπές;;

Χθες το ξεκίνησα...και..τέλος πάντων..

Μπα..Μονο οταν δινουν αυτοι..

Δημοσ.

Ρε πάτε καλά.. το παιδάκι δεν ξέρει τι του γίνεται, που να ξέρει τι είναι το IP και το Currency system.

Παιδί μου, όσο παίζεις, παίρνεις ΣΠΑΘΑΚΙΑ, είτε κερδίζεις (περισσότερα) είτε χάνεις (λιγότερα), μέχρι τα 30 σου θα έχεις μαζέψει ΣΠΑΘΑΚΙΑ ώστε να αγοράσεις αρκετούς Champions. Τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ τις παίρνεις με πραγματικά χρήματα, και να μην σε ενδιαφέρουν αυτές - μη δώσεις χρήματα.

Όσο παίζεις, αγοράζεις. Μέχρι να αγοράσεις, παίζεις με τους τυχαίους ήρωες που σου ξεκλειδώνει μόνο του το Game κάθε εβδομάδα (ή όποτε σκ_τά).

Δημοσ.

παιδια εχω το εξεις προβλημα δν μπενει το lol γιατι μου βγαζει το error direct3d το εψαξα και τα direct μ ειναι απενοργοπιειμενα μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να φτιαξει?σορυ για τα ορθογραφικα :P

Δημοσ.

παιδια εχω το εξεις προβλημα δν μπενει το lol γιατι μου βγαζει το error direct3d το εψαξα και τα direct μ ειναι απενοργοπιειμενα μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να φτιαξει?σορυ για τα ορθογραφικα :P

Μου μυριζει προβλημα με το directX.

Κατεβασε την τελευταια εκδοση απο εδω.

Δημοσ.

εκανα τελικα το pbe,γτ βαριεμαι μονος,ποιος αλλος παιζει να μπαινουμε μαζι??εκτος απο το να δοκιμαζω για champ πρεπει να κανω τπτ αλλο?

κ υπαρχουν καποια skin που δν υπαρχουν στο κανονικο,ειναι δοκιμαστικα?

Δημοσ.

το ειχα κατεβασει και το ξανα κατεβασα αλλα παλι τπτ :/ πφφφφφφ.....

Κανε update το adobe flash player και το adobe air.

Τελος, κανε update τους drivers της καρτας γραφικων

και στο τελος, ενα restart!

να ανεβεις level!και μετα 8α μπενεις ranke που εκει τα πραγματα ειναι λιγο πιο δισκολα! :rolleyes:

Τι ranked!

Εγω εδω κοντευω 6 μηνες και δεν τολμαω να μπω σε ranked. :fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...