L-Griever Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ναι,τωρα το εφτασα 5,θα το φτασ κ 10 κ θας σας πω,αν θελετε δοκιμαστε το κ εσεις.αν δεν ηταν αυτες οι εξετασεις θα το ειχα κανει εδω κ καιρο αλλα τωρα που το θυμηθικα το ποσταρα. τι ειναι το reference link? Αν ισχύει αυτό το hack που λες και σε κάνει και σε σένα πες μας τα αποτελέσματα! Λοιπόν το reference link είναι όταν ας πούμε κάποιος φίλος σου ή φίλη σου πρότεινε να παίξεις το league of legends και αφού κάνεις εγραφή κάπου κάτω θα λέει κάτι για reference εκεί βάζεις το ID του φίλου σου ή της φίλης σου και αφού ανέβεις το πολύ νομίζω 5 level ο/η άλλος/άλλη θα κερδίσει δωρεάν Riot Points τώρα για πόσα δεν ξέρω..Πάντως θα ήταν ωραίο να είχες δωρεάν πόντους για skins και champions και άλλα πολλά! Ειδικά η Irelia με το frostblade skin και την Ahri είναι πολύ όμορφες αλλά και πολύ δυνατές! Και κάτι άλλο τι γίνεται με το league of legends;; Όλο κολάει,δεν φορτώνει και αργεί πολύ.
koularasss Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αν ισχύει αυτό το hack που λες και σε κάνει και σε σένα πες μας τα αποτελέσματα! Λοιπόν το reference link είναι όταν ας πούμε κάποιος φίλος σου ή φίλη σου πρότεινε να παίξεις το league of legends και αφού κάνεις εγραφή κάπου κάτω θα λέει κάτι για reference εκεί βάζεις το ID του φίλου σου ή της φίλης σου και αφού ανέβεις το πολύ νομίζω 5 level ο/η άλλος/άλλη θα κερδίσει δωρεάν Riot Points τώρα για πόσα δεν ξέρω..Πάντως θα ήταν ωραίο να είχες δωρεάν πόντους για skins και champions και άλλα πολλά! Ειδικά η Irelia με το frostblade skin και την Ahri είναι πολύ όμορφες αλλά και πολύ δυνατές! Και κάτι άλλο τι γίνεται με το league of legends;; Όλο κολάει,δεν φορτώνει και αργεί πολύ. ωραιο αυτο.κ που βρισκω το δικο μου? μαλλον θα αρησω λιγο να σας πω αποτελεσματα γτ ειμαι σε εξετασεις,αν θελετε δοκιμαστε γτ 1-2 παιχνιδια την ημερα εχω χρονο κ μαλλον θα τα κανω στο κανονικο.θα σας πω οταν το κανω!!ο φιλος μου μου ειπε αν κανω απο εκει το account,θα τον ρωτησω τπτ για αν θελει κατι αλλο. αν το φτασει κανενας 10 οπως μου ειπε ο φιλος μου να μου αν εγινε γιατι εγω σε 20 μερες μαλλον θα το κανω.
sistah Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ωραιο αυτο.κ που βρισκω το δικο μου? μαλλον θα αρησω λιγο να σας πω αποτελεσματα γτ ειμαι σε εξετασεις,αν θελετε δοκιμαστε γτ 1-2 παιχνιδια την ημερα εχω χρονο κ μαλλον θα τα κανω στο κανονικο.θα σας πω οταν το κανω!!ο φιλος μου μου ειπε αν κανω απο εκει το account,θα τον ρωτησω τπτ για αν θελει κατι αλλο. αν το φτασει κανενας 10 οπως μου ειπε ο φιλος μου να μου αν εγινε γιατι εγω σε 20 μερες μαλλον θα το κανω. Γενικα ολες οι απαντησεις βρισκονται στο site του LoL. Εδω μπορεις να διαβασεις για το referral. Το level 10 το τονιζουνε για να παρουνε reward. π.χ 10 ατομα που κανανε νεο λογαριασμο μεσω του referral link = 975RP. Αμα σπαμαρουν παντου το hack με το ref link, ολο και καποιοι θα το δοκιμασουν οποτε κατι θα κερδισουν. Ο τυπος ηδη εχει παρει 500ΙP απο εσας τους 2 μονο.
koularasss Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Γενικα ολες οι απαντησεις βρισκονται στο site του LoL. Εδω μπορεις να διαβασεις για το referral. Το level 10 το τονιζουνε για να παρουνε reward. π.χ 10 ατομα που κανανε νεο λογαριασμο μεσω του referral link = 975RP. Αμα σπαμαρουν παντου το hack με το ref link, ολο και καποιοι θα το δοκιμασουν οποτε κατι θα κερδισουν. Ο τυπος ηδη εχει παρει 500ΙP απο εσας τους 2 μονο. δλδ οχι hack?εγω θα το δοκιμασω παντως,η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
sistah Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 δλδ οχι hack?εγω θα το δοκιμασω παντως,η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια Αφου δεν εχεις χτισει το account σου με runes/champs/skins δοκιμασε το. Το πολυ πολυ να σου κλεισουν το account. Το αν θα κολλησεις ιο, ειναι 50-50, και αν ειναι κανεις ενα clean με το antivirus και το antimalware. Μην το παρακανεις με τα RP οπως σου ειπα και πριν. 1 φορα τον μηνα και σε λογικα πλαισια. Κοινως μην βαλεις 20000 rp, βαλε 9305 οσο δηλαδη θα επερνες με 50euro.
haris013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αφου δεν εχεις χτισει το account σου με runes/champs/skins δοκιμασε το. Το πολυ πολυ να σου κλεισουν το account. Το αν θα κολλησεις ιο, ειναι 50-50, και αν ειναι κανεις ενα clean με το antivirus και το antimalware. Μην το παρακανεις με τα RP οπως σου ειπα και πριν. 1 φορα τον μηνα και σε λογικα πλαισια. Κοινως μην βαλεις 20000 rp, βαλε 9305 οσο δηλαδη θα επερνες με 50euro. σε πολλα hack βαρανε false alert τα antivirus.
sistah Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 σε πολλα hack βαρανε false alert τα antivirus. Ναι το ξερω, απλως ειναι πρωτη φορα δεν μπορω να βρω hack tool που να μην ειναι μεσω surveys και να μην σου ζηταει το ιδιο το προγραμμα να βαλεις user και pass του account σου. Οποτε κατι μου βρωμαει στην ολη υποθεση.
koularasss Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) τσιμπαω τωρα το skin του ww που ειναι onsale,γαμ@το δεν ειναι? τα doran's γιατι δεν τα κανουν να αναβαθμιζονται σε κατι αλλο? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2012 από koularasss
kuzko21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγω ακομα περιμενω να γινει fix ο Darius εαν μιλας για το damage που βγαζει , εγω θα σου πω οτ τον αγορασα επαιξα δυο παιχνιδια και τον παρατησα μιλαμε για το απολυτο cheat...ειναι βαρετο μεχρι και να τον παιζεις οταν κατεβαζει 2vs1 για πλακα...
mihachris Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 εαν μιλας για το damage που βγαζει , εγω θα σου πω οτ τον αγορασα επαιξα δυο παιχνιδια και τον παρατησα μιλαμε για το απολυτο cheat...ειναι βαρετο μεχρι και να τον παιζεις οταν κατεβαζει 2vs1 για πλακα... Και σε κάθε game που πετυχαίνω Darius παίρνει όλα τα kills με την ulti και δεν μπορεί να feedαριστεί το carry. Σίγουρα θα φάει νερφ.
koularasss Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 με ενα stun τον στρωνουμε αν τον εχουμε αντιπαλο.
mihachris Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ο Darius είναι offtank οπότε και πέφτει σχετικά δύσκολα στα teamfights. Αν τον κάνεις focus χάνεις πολυ χρόνο και αφήνεις τα carries τους να κάνουν παρτυ. Αν όμως δεν τον κάνεις focus μπορεί απλά να stack-άρει hemorrhage και με την ulti του(true damage) να κάνει ΜΕΓΑΛΗ ζημιά.
koularasss Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 αν παρει μερικα kill στην αρχη εχει τελειωσει το game,εκτος αν κ το team του κανει feed.
3leven Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ενω μπορω να τον αγορασω αυτη τη στιγμη ειτε με RP ειτε με IP , δεν τον παιρνω γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι το απολυτο ξενερωμα.. Θα ειναι πιο ευκολα τα game μου και απο τα custom vs bots..
Προτεινόμενες αναρτήσεις