Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περνάω πολύ ευχάριστα πνίγοντας το Gragas σε normal games. Έχω κάνει κάτι σκορ μούρλια. Εν τω μεταξύ, επειδή ποτέ δεν έπαιζα mid, πρέπει να μάθω και τη λογική του AP carry σε farming - positioning κλπ γιατί έχω χάσει όλα μου τα παιχνίδια από πλευράς minions και ας έχω πάρει το turret (άχρηστος). Χτες solo mid είχα ένα Μorde που κατέληξε με 50 minion kills περισσότερα από εμένα χωρίς κανείς να έχει χάσει τον πύργο του.

Επίσης το σωστό ulti του Gragas είναι μεγάλη επιστήμη.

Δημοσ.

Γιατι τι σε πειραζει που εχει τοσες συμμετοχες; μονο καλο ειναι

Με κατι φιλους εχουμε μια ομαδα,αλλα δεν ειμαστε κοντα στην αθηνα(εκει δεν γινεται το πρωταθλημα?),πως μπορουμε να συμμετασχουμε?

Με κατι φιλους εχουμε μια ομαδα,αλλα δεν ειμαστε κοντα στην αθηνα(εκει δεν γινεται το πρωταθλημα?),πως μπορουμε να συμμετασχουμε?

Σε mid αν βλεπεις οτι τον εχεις καλυτετα να φαρμαρεις καλα,πχ εγω με vlad κανω το q για harrash κ το e για φαρμαρισμα,κ τον πυργο τους τον αφηνω μεχρι να μαζεψω τον χρυσο που χρειαζομαι.Αυτο μου εχει δουλεψει τις περισσοτερες φορες.

Δημοσ.

Σε mid αν βλεπεις οτι τον εχεις καλυτετα να φαρμαρεις καλα,πχ εγω με vlad κανω το q για harrash κ το e για φαρμαρισμα,κ τον πυργο τους τον αφηνω μεχρι να μαζεψω τον χρυσο που χρειαζομαι.Αυτο μου εχει δουλεψει τις περισσοτερες φορες.

Γι'αυτό τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο.

Δημοσ.

Λιγο αργα το θυμηθηκες για το πρωταθλημα...

Α εγινε?κ να ισχυε ακομα ολη η ομαδα διακοπες ειναι.

Γι'αυτό τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο.

Ο gragas πως μπορει να κανει κατι αντιστοιχο?+οτι ο vlad ειναι no mana.

Δημοσ.

Α εγινε?κ να ισχυε ακομα ολη η ομαδα διακοπες ειναι.

Ο gragas πως μπορει να κανει κατι αντιστοιχο?+οτι ο vlad ειναι no mana.

Νο mana αλλα cooldowns like hell...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...