SOADNICK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Οκ ευχαριστω παιδια και για αυτο Επισης να αγορασω Olaf ή να περιμενω να μαζεψω 6300 και να παρω καποιον απο αυτους? Για τον Ολαφ ακουω καλα λογια αλλα δυο ατομα που ειδα να παιζουν feedaran αγρια... τι εχετε να προτεινετε?
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σου αρέσουν τα σούπερ επιθετικά melee tanks μπαίνω μέσα μοιράζω πόνο? Σου κάνει.
SOADNICK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σου αρέσουν τα σούπερ επιθετικά melee tanks μπαίνω μέσα μοιράζω πόνο? Σου κάνει. Ετσι ειναι ο Ολαφ?
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ¨Ετσι . Έχεις τις μπάλες και την εμπειρία? Θα μοιράσεις πόνο.
ssns Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σου αρέσουν τα σούπερ επιθετικά melee tanks μπαίνω μέσα μοιράζω πόνο? Σου κάνει. Next champ...OLAF!!!χαχα... Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Alchemist` Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλησπέρααα! Μια ερώτηση και πάλι... Κερδίζω solo lane απέναντι στον yorick μόνο σε νόρμαλ παιχνίδια όταν τύχω με κάναν άσχετο απέναντι. Όσες φορές και αν έχω yorick αντίπαλο δεν έχω καταφέρει να το κρατήσω το lane και δεν έχω βρει ακόμη κάποιον τρόπο να τον αντιμετωπίσω. Συνήθως ξεκινάει με ένα item για mana regen και από εκεί και πέρα σπαμάρει τα ghouls επάνω σου. Healarei συνεχώς με ta ghouls που του δίνουνε πίσω ζωή, και επίσης τα ghoul δεν σου δίνουνε ούτε gold, ούτε xp αν τα σκοτώσεις. Ακόμη λοιπόν και αν έχω στο solo κάποιο champion που βαράει από μακρυά (π.χ. panth) ή κάποιο champ με υψηλό hp/hp regen (π.χ. mundo) δεν έχω καταφέρει ποτέ να τον αντιμετωπίσω στα ίσια χωρίς την βοήθεια του jungler. Μπορεί να μη μου πάρει Kill στην καλύτερη αλλά μου καταστρέφει το παιχνίδι και μου χαλάει πάντα το farm.Έχετε κάποιο tip που βοηθάει απέναντι στον yorick ή κάποιο champ που μπορεί να τον αντιμετωπίσει ευκολότερα στο solo top?
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δύσκολο τοπ ο Yorick. Δοκίμασε Trundle αν έχεις.
gio@ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 yorick και εσυ? edit: trundle λενε πολλοι οτι ειναι το counter του επισης ενας καλος Udyr μπορει να τον νικισει
Zahariel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Λοιπον, trundle τον δερνει αλλα, παιζεις Trundle, ελεος. Cho Gath αν εισαι καλος στο Last hitting των ghouls. Nasus με Lifesteal quints. Irelia αν το παιξεις σωστα (ειναι δυσκολο lane)
ssns Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Darius δεν μπορει απεναντι του? Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
pipiris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν νομιζω οτι μπορει να αντεξει το harass που θα του κανει.
Tobajara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Cho εναντίον Yorick μόνο με πολύ καλό Cho και καλούτσικο Yorick, και πάλι γίνεται viable μόνο αφού πάρει το Feast. Γενικά ο Yorick τον κάνει counter αρκετά καλά. Ένας τρόπος να διαχειρίζεσαι το harass είναι οι θάμνοι. Αν μπεις μέσα τα φαντασματάκια δεν ασχολούνται μαζί σου. Βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση wards ενώ απαιτεί καλό έλεγχο στα minions, για να μη βρεθείς κάτω από το tower και τρως harass χωρίς να το αποφύγεις. Αλλά δουλεύει.
jim777 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Διαφωνω. Πρωτον, οταν εισαι σε χειροτερες συνθηκες ειναι που αναγκαζεσαι να κανεις το παραπανω απο αυτο που πρεπει και να γινεις καλυτερος. Και επισης διαφωνω με αυτο που λες. Προσφατα πηρα ενα account στο west στα 1000 elo. Τωρα εχω φτασει 1820 και ανεβαινω. Οτι και να εγινε στα πρωτα 5-10 παιχνιδια, αν αφιερωσεις χρονο και εισαι αρκετα καλος θα ανεβεις. Αν εχεις κολλησει καπου σημαινει οτι για τη τωρινη σου ικανοτητα εκει αξιζεις. Και αν δν βελτιωθεις δε θ ανεβεις αλλο Τα πρωτα 5 παιχνιδια ειναι απλα μια δικαιολογια. Αν το αξιζεις, θ ανεβεις, εστω 10-10 ποντους. Proof: http://www.lolking.n...oner/euw/115172 Ναι δικαιο εχεις απλα το συγκεκριμενο που λες ισχυει για 3 ρολους. Mid/Top/Jungle. Με αυτα τα 3 οντως με ganks και γενικα good plays μπορεις να feedareis ολο το team σου. Επισης σε αυτους τους 3 εισαι ανεξαρτητος μεσες ακρες απο το team σου στο laning phase εκτος και αν ειναι καθυστερημενοι. Για παμε λιγο ομως στο bot lane. Δε θα μιλησω για support γιατι πρωτον δε πιστευω οτι μπορει να κανει carry και δευτερον δεν ειναι ο main μου. Για να δουμε λιγο ομως το ad που ειναι και ο main μου. Ας υποθεσουμε οτι ως ad μπορεις να κερδισεις 1v1 το αντιπαλο ad carry ειτε μεσω counterpick(οσο υφισταται τελος παντων αυτο στο bot) ειτε μεσω out-csing και γενικα ρε παιδι μου εισαι καλυτερος κατω απο τις ιδιες συνθηκες (θα εξιγησω μετα τι εννοω με τις συνθηκες) σε 8 στα 10 game. Τι γινεται ομως τωρα? Γιατι δε κερδιζεις τα games? Γιατι με το συγκεκριμενο role εισαι too team dependant. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ να βοηθησεις αλλα lanes τον κωλο σου να χτυπας και στο δικο σου lane γινονται πραγματα που δε μπορεις να ελεγξεις ειτε υπερ σου ή κατα σου. Αναλυτικοτερα: 1) Top fed. 2) Mid fed (και στις δυο περιπτωσεις δε μπορεις να κανεις κατι) 3)Ο ενας jungler gankarei σωστα και ο αλλος δινει double buff στο αντιπαλο ad carry στο lvl4. 4) Το... "support". Που μπορει απο το να παρει support με μηδενικο synergy με το carry σου (lo soraka vayne) μεχρι να ειναι ανικανονα wardarei σωστα η να εχει τον ελεγχο ενος bush. 5)Το ενα mid gankαρει ενω το αλλο οχι απλα δεν ακολουθει αλλα κανει ενα απειρα χρησιμο...freezing lane... 6)Ενω το Χ ad carry γαμει στο lane ξαφνικα γινεται ενα ωραιοτατο dive 2v4 και το Υ με 2 kills+ 1x turret βγαινει απο πανω γιατι απλα μπορει. 7) Στα team fights η μια ομαδα να ειναι ανικανη να κανει initiate ή ακομη χειροτερα να σε προστατεψει. Καλο το παραμυθι με το positioning αλλα good luck να σωθεις vs nautilous+jax/irelia μεσω positioning χωρις help. κτλ κτλ κτλ Αυτα τα 5 μπορει να συμβουν ή υπερ σου ή κατα σου και παντα αυτα ειναι που κρινουν το game. Και το κακο ειναι οτι το καθενα ειναι 50/50 να συμβει σε σενα ή στο αλλο ad carry χωρις να εχεις κανενα απολυτως ελεγχο. Το αποτελεσμα ειναι να υπαρχουν τοσες πολλες μεταβλητες που το skill σου εναντι του αντιπαλου ad carry να ειναι ουσιαστικα το λιγοτερο σημαντικο. Ειναι προφανη τα skill σου στο lol αλλα ειλικρινα πιστευω οτι και ο doublelift με αποκλειστικα ad carry σε solo Q θα χρειαστει 300 games για να φτασει σε σοβαρο elo. Σε top/jungle/mid ειναι 10x πιο ευκολο να φτασεις στο αληθινο σου elo. Στην πραξη παλι στο ιδιο elo θα καταληξεις απλα θες πολλα περισσοτερα games/χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις