Spartan117 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μαζεύω ip για J4, ξέρει κανεις άμα μετράει σαν top laner/jungler γιατί από το kit του βλέπω έχει αρκετό mobility + CC + poke. Συν το ότι η Ult του έχει πλακα, πηγαίνεις σε έναν αντίπαλο φωνάζοντας "DEMAAAAACIA".
Tobajara Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Άτταλε, αν θες να μπεις στην ίδια ομάδα με φίλους σου υπάρχει επιλογή "I will invite my own friends" εκεί που επιλέγεις τύπο παιχνιδιού αφού πατήσεις το play. Αν θες να στήσεις παιχνίδι με συγκεκριμένους αντιπάλους ή με άλλες άσχετες παραμέτρους πας custom, αλλά να ξέρεις πως δε μετρά πουθενά, ούτε σα νίκη ούτε σαν ELO. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει host, όλα γίνονται στους κεντρικούς servers της Riot. EDIT - Για τον από πάνω, δεν τον συμπάθησα ποτέ τον κύριο και νομίζω πως κάνει αρκετά πράγματα χειρότερα από άλλους χαρακτήρες. Το ulti του έχει νόημα αν ο άλλος δεν έχει/ δε μπορεί να κάνει flash, ενώ πολλές φορές ο Jarvan βρίσκεται εγκλωβισμένος και κάθεται και τις τρώει. Αν θες ασυνήθιστο πλην αποτελεσματικό solo top θα σου έλεγα Rumble.
Infant Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 παιδια μου λετε ποιον παιχτην να αγορασω με 6300 εγω σκεφτομαι diana hecarim ahri ή riven
nrkmaiden Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Οτι σ αρεσει περισσοτερο.Η Diana εφαγε NERF παντως. Υπαρχει καποια λιστα που να εχει τα διαφορα counterpicks?Ειχα βρει μια αλλα δεν ειχε τους καινουριους παιχτες μεσα και ηταν λιγοο αμφισβητουμενη
Bigi444444 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Να ξαναρωτήσω κάτι: έχει μήπως ακουστεί τίποτα για το αν θα βγει σε normal mode το proving grounds;
Infant Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Οτι σ αρεσει περισσοτερο.Η Diana εφαγε NERF παντως. Υπαρχει καποια λιστα που να εχει τα διαφορα counterpicks?Ειχα βρει μια αλλα δεν ειχε τους καινουριους παιχτες μεσα και ηταν λιγοο αμφισβητουμενη εγω παντως βλεπω απο εδω για counter http://www.championselect.net/ 1
pipiris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μελλοντικα εχουν πει οτι θα το βαλουν στο matchmaking αλλα ποτε δεν ξερουμε. Δεν φανταζομαι τωρα συντομα παντως.
Luxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παρατηρησα οτι υπαρχουν μονο 10 σελιδες για masteries. Μπορω να τις αυξησω με καποιο τροπο;
pipiris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Οχι αλλα δεν υπαρχει και λογος αφου μπορεις να τα αλλαξεις και στο champ select.
nrkmaiden Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παρατηρησα οτι υπαρχουν μονο 10 σελιδες για masteries. Μπορω να τις αυξησω με καποιο τροπο; οχι
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Άτταλε, αν θες να μπεις στην ίδια ομάδα με φίλους σου υπάρχει επιλογή "I will invite my own friends" εκεί που επιλέγεις τύπο παιχνιδιού αφού πατήσεις το play. Αν θες να στήσεις παιχνίδι με συγκεκριμένους αντιπάλους ή με άλλες άσχετες παραμέτρους πας custom, αλλά να ξέρεις πως δε μετρά πουθενά, ούτε σα νίκη ούτε σαν ELO. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει host, όλα γίνονται στους κεντρικούς servers της Riot. EDIT - Για τον από πάνω, δεν τον συμπάθησα ποτέ τον κύριο και νομίζω πως κάνει αρκετά πράγματα χειρότερα από άλλους χαρακτήρες. Το ulti του έχει νόημα αν ο άλλος δεν έχει/ δε μπορεί να κάνει flash, ενώ πολλές φορές ο Jarvan βρίσκεται εγκλωβισμένος και κάθεται και τις τρώει. Αν θες ασυνήθιστο πλην αποτελεσματικό solo top θα σου έλεγα Rumble. Ο Jarvan είναι από τους αγαπημένους μου ενώ παλιά δεν τον πήγαινα. Έχει άπειρο utility και είναι από τους πολύ underplayed ήρωες ενώ κάνει μικρές εμφανίσεις σε τουρς αν και θεωρώ πως όπως και ο Hecarim έχει χαθέι στο τεράστιο πλέον pool ηρώων. Αφού μας κάνει τη δουλειά ο Lee Sin γιατί να πάρω Jarvan και έτσι. Αξίζει όμως τα λεφτά του. Είναι για πιο έμπειρους παίχτες όμως το satisfaction είναι άπειρο.
Zahariel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Λοιπον γαλανη, ετοιμασου να σαλιωσεις! Jarvan IV Demacian Standard When targeting a location outside of Demacian Standard’s range, Demacian Standard will now be cast at its maximum range in the direction of the targeted location Και του αυξησανε το range κατα 50 αν θυμαμαι σωστα
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Φίλε το πρώτο game Που έπαιξα ήταν γιαυτό το λόγο. Smooth σαν κωλαράκος μωρού.
pipiris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Βαρετα παιχνιδια σημερα. Ελπιζω σε κατι καλυτερο για τις επομενες μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις