Atallos1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Elo gaining secrets: http://imgur.com/j0BUe Για οσους εχουν την απορια! Οταν τα ελεγε ο Atallos...
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ρε στο 1400- ελό ρε .Εντάξει δουλεύει πάντως, Ο κόσμος απλά έχει ξεχάσει την eve
Zahariel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 στο 1400 ειναι η προπονηση. Ο Αρης πηγε απο 2200 στα 2400 στο west. Αλλα δε μπορω να ξεκινησω να παιζω eve κατευθειαν στα 1900
Sotosgl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Omg εχω κανει γυρω στα 30 Tribunal απο διαφορα accounts απο το πρωι και τα 15+ περιστατικα ειναι με Ελληνες χαχαχα Αυτος ισως κερδιζει το βραβειο,δεν ειναι κανενας ελληνας στα Teams και απλα βλαστημαει..που να ηξερε... Btw τα scores: Draven6/9/1 Zilean1/4/2 Hecarim1/7/1 Περιεχει υβρεις ανοιξτε το με δικη σας ευθυνη Hecarim[00:00:46] :omg Hecarim[00:01:10] :zilean you teemo right? Hecarim[00:01:40] :se gamw kai spaw plaka re Hecarim[00:03:18] :you fail Hecarim[00:04:22] :omg Hecarim[00:05:25] :shut up Hecarim[00:05:58] :just play defHecarim [00:07:43] :zilean really noob Hecarim[00:08:04] :yes only bot noobs Hecarim[00:08:16] :ok Hecarim[00:09:01] :bot noobs Hecarim[All][00:09:14] :plz report zilean Hecarim [All][00:09:25] :and draven Hecarim[00:10:41] :omg Hecarim[00:11:05] :you are really nooob Hecarim[00:13:24] :gamw thn mana sou Hecarim[00:13:28] :re poutanas gie Hecarim[00:13:34] :mpastarde Hecarim[00:13:40] :gam0 to spiti sou Hecarim[00:13:44] :mpastardi Hecarim [All][00:19:11] :BG
pipiris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ολοι east παιζετε? Γιατι εγω στον west τετοια απογοητευση δεν εχω φαει ακομα. Μερικα νορμαλ ειναι λιγο οτι να ναι αλλα οχι σε τοσο μεγαλο ποσοστο. Για την eve, υπαρχει ενας τυπος που ξεκινησε ranked και πηγε καρφι 2k μονο με eve σε 28 παιχνιδια (26-2 νικες ηττες). Να και το thread: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=28897062 Επισης συμφωνω με το Buid που προτεινει, που παιρνει 2ο item το Void Staff μετα απο DFG.
Tobajara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Στο West, από θέμα συμπεριφοράς τουλάχιστον, είναι η μέρα με τη νύχτα. Και γνώμη μου είναι πως κερδίζεις σχετικά άνετα αν παίζεις carry, αν παίζεις tank/ bruiser ή ακόμα χειρότερα support σα main τα πράγματα είναι σκούρα. Ο λόγος είναι πως βλέπεις πολύ κόσμο χωρίς αίσθηση του παιχνιδιού ή ουσιαστικό map awareness. Πάνε μόνοι τους στη ζούγκλα όταν όλοι είναι ss, αργούν να κουνηθούν, δεν αντιδρούν στα pings. Τελευταίο παράδειγμα μια Ashe ποη ήθελε να κάνουμε tower dive 4v5 σε endgame ενάντια σε Malphite, Fiddlesticks και ταϊσμένο Jayce, και γκάριζε "report noob" όταν είπα "δεν τανκάρω πάμε πίσω, ο 5ος μας λείπει". Το IP farming συνεχίζεται πάντως, σύντομα θα παίζω ranked.
Bigi444444 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Και γνώμη μου είναι πως κερδίζεις σχετικά άνετα αν παίζεις carry, αν παίζεις tank/ bruiser ή ακόμα χειρότερα support σα main τα πράγματα είναι σκούρα. Κι εγώ να πω τη μαύρη μου αλήθεια, από την μέχρι τώρα προσωπική μου εμπειρία σε νορμάλ παιχνίδια, συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω.Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους πάντως προσωπικά συνήθως προτιμώ να παίζω κάποιον νταματζερό χαρακτήρα γιατί τις περισσότερες φορές που θα το αφήσω σε κάποιον τυχαίο δε θα περπατάει η δουλειά.
kuzko21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ζαχαριελ καλα τα stream αλλα δωσε κανενα απο το elo σου με commentary αμα ψηνεσαι... στον east τα πραματα ειναι πολυ ασχημα απο θεμα συμπεριφορας και αυτο γιατι ειναι ολοι , ελληνες , πολωνοι , ρωσοι σκατα στα μουτρα μας , 13χρονα που χριστο και την παναγια την εχουν σε smart cast... στον west τα πραματα ειναι καλυτερα απο αποψη καντιλιασματος... παντως τωρα που ασχοληθηκα με τον east που το account μου ειχε πεσει στο 780 elo λογω κακου δικου μου χειρισμου (ειτε αυτο σημαινει οτι δεν εκανα leave σε game που ειχα τρολς στο pick , ειτε οτι δεν επαιζα καλα) καταφερα να το ανεβασω σε ενα μηνα στο 1100 παιζοντας χαλαρα και κανοντας οτι καλυτερο μπορουσα σε καθε game , εκανα πισω πολλες φορες στο Pick για να μην γινει flame και ποτε δεν ειπα τιποτα και σε κανεναν για το πως παιζει...η ηρεμια στο game κανει τη διαφορα. 1
Zahariel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μην ανησυχεις, συντομα θα ειμαι σε προγραμμα 20 ωρες τη βδομαδα περιπου, μπορει και παραπανω.
Tobajara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πάνω στη διαφορά νοοτροπίας και αντίληψης του παιχνιδιού ανάμεσα σε EU West και EU East. Ο main account μου είναι στον East, είναι παλιότερος, έχει περισσότερους runes και IP και κυρίως εδώ βρίσκεται η πιο στάνταρ ομάδα μου. Στο west εδώ και καιρό έχω ένα δεύτερο account όπου παίζω εντελώς αδιάφορα (είναι level 29), απλά αγοράζω χαρακτήρες και τους μαθαίνω πριν τους παίξω στο main μου, και με το ζόρι έχω τους βασικούς ρούνους. Δεν τρολλάρω και δεν καταστρέφω παιχνίδια (παίζω σοβαρά και για τη νίκη, απλά τα λάθη λόγω απειρίας με champions είναι στην ημερήσια διάταξη), απλά χάσω - κερδίσω δε με ενδιαφέρει καθόλου. Στο West έχω, από χτες νομίζω που ξεκίνησε το σύστημα, 4 honor points (2 helpful και 2 teamwork) σε 5 ματς. Στον East όχι μόνο δεν έχω κανένα σε περίπου τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών, αλλά έχω κάνει report πάνω από 6 άτομα για afk, leaving, trolling. Παίζω διαφορετικά? Όχι. Φέρομαι διαφορετικά? Όχι ιδιαίτερα, πέρα από την αδιαφορία μου στα λάθη των άπειρων παικτών στο West και στα κουφά που ακούω. Είμαι καλύτερος παίκτης West παρά East? Ας γελάσω... 2
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εγώ ρε παιδιά γιατί απολαμβάνω ποιοτικά παιχνίδια ως επί το πλείστον στο Dominion?
gio@ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 μια φορα μπαινω dominion μετα απο κατι μηνες και 1 afk + 1 troll τυχερα ειναι αυτα
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αφού παίζεις με τον πάτο , τι περιμένεις?
Atallos1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 μια φορα μπαινω dominion μετα απο κατι μηνες και 1 afk + 1 troll τυχερα ειναι αυτα Αμα δεν πας 3000 elo στο Dominion παρατα το game , δεν ειναι για σενα
TheBetaMasters Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Βασικά το Dominion δεν ειναι τίποτα αλλο απο Ξύλο!!! Δεν εχει και την ουαου στρατηγική. Οκ πρέπει να κάνεις και εκει τα κόλπα σου αλλα νομίζω τα 5vs5 γίνονται καλύτερα game. Τώρα ενα θέλεις IP farm τοτε σίγουρα το Dominion ειναι καλύτερο απο το χάρτη 5vs5. Αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι στα ranked leavaρουν πιο ευκολα απο οτι στα normal... Ακυρο το ξέρω αλλα συμβαίνει συνέχεια και είναι μεγάλη αδικία :shifty: . Η παράνοια στο αποκορύφωμα… και ολα αυτα στον West δυστυχώς :shifty: -Zed-
Προτεινόμενες αναρτήσεις