Atallos1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη ολοι οι παιχτες που κανουν main AD η οτιδηποτε role σε high elo κανουν dodge ολη μερα? Εισαι δεν εισαι first pick , αμα εισαι recognised σε κατι θα το παρεις το role σου
javavall Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη ολοι οι παιχτες που κανουν main AD η οτιδηποτε role σε high elo κανουν dodge ολη μερα? Εισαι δεν εισαι first pick , αμα εισαι recognised σε κατι θα το παρεις το role σου Από κάπου ξεκινάνε όλοι, τέσπα πιστεύω ότι όποιος θέλει καταλαβαίνει το συλλογισμό μου. 1
sistah Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Παρ'ολο που εχει γινει ποστ με το link που λεει αναλυτικα το προγραμμα των Finals, παμε παλι: 1) Leaguepedia Schedule Καντε scroll down στο schedule. Θα βλεπετε το CEST ( Central European Summer Time) και θα προσθετετε μια ωρα. Δηλαδη, σημερα το πρωτο match ειναι Μ5 vs iG στις 21:00 CEST, αρα στις 22:00 ωρα Ελλαδoς. 2) Reddit Info Post
javavall Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Το ad carry ειναι ο καλυτερος ρολος να κερδισεις παιχνιδια,μαλλον δεν εχεις δει καλα ad carry ακομα στο elo σου.Αχχ και να ηξερα ad carrry,αχ κια να ηξερα. Τα ατομα αυτα ξερουν ακριβως πως να βγουν απο το lane [ποοσο φαρμ θελουν]τι item να βγαλουν πρωτα,ποτα θα freezαρουν το lane τους για να μην αφησουν το αντιπαλο ad να φαρμαρει,ποτε θα ριξουν το τουρετ κτλ. Ενας καλος ad εχει πολ καλο potitioning,δεν ειναι turret ad,δεν καθετε και βαραει και τα περιμενει ολα απο τους συμπαικτες του. Σωστά όλα αυτά που λες. Ωστόσο για μένα τουλάχιστον, σαν wannabe ad carry, είναι δύσκολο να κάνω αυτό που έκανε το παιδί. Παρόλο που ξεκίνησα ακολουθώντας τα pro tips έφτασα px να έχω 25-8 με cait και 1500 elo.(season 1) Κάπου εκεί αναγκάστηκα να παίζω και άλλους ρόλους. Φυσικά και κανείς δε θα με αναγνώριζε σαν καλό ad carry παρόλο που είχα 75%-80% εκείνη την περίοδο με αυτό το ρόλο.
Tobajara Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 3 στα 3 ματς με afk / leaver σήμερα, και στο τρίτο είχαμε και δώρο feeder Karthus με 7-20-12 που δε βάραγε ulti ΠΟΤΕ. Το ξέρω ρε παιδιά ότι έχω γίνει πιο γραφικός κι από το Ναύπλιο, κουραστικός και ό,τι άλλο αλλά κάπου θέλω να τα πω :D
hd95 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ξερετε το οναμα της κοπελιας που παρουσιαζει τους παιχτες πριν καθε αγωνα;;; :P
Atallos1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ξερετε το οναμα της κοπελιας που παρουσιαζει τους παιχτες πριν καθε αγωνα;;; :P Rachel Quirico
Zahariel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 H Οπως μου ανεφεραν στο Stream: Ξανθο πυροβολο
TheBetaMasters Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Οσοι θελουν να δουν το τουρνουα σε HD Site: ΕΔΩ
koularasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 εστειλα ετημα για refund για 2η φορα και μου εστειλαν ε-μαιλ και μου ειπαν απο εδω https://support.leagueoflegends.com/entries/21158122-content-refund-policy με αυτον τον τροπο,αλλα εγω θελω να πουλησω καποιους champ(βασικα τον εναν μπορεσα) που τους εχω αγορασει πολυ πιο πριν απο τις 30 ημερες,ξερει κανεις πως μπορω να τους βρω?και απο οτι καταλαβα πλεον μονο με αυτον τον τροπο κανεις refund?τους εστειλα κ μαιλ φυσικα αλλα ακομα απαντηση.
Spartan117 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Οι m5 μου άρεσαν πολύ, παίξαν με διαφορετικούς champions όπως Zilean mid, Eve mid, Xin Zhao top, Zyra Support κτλ και πάλι ήταν ασταμάτητοι. Αυτό το fight στον baron που έκανε ο Alex Ich flank από πίσω με την Evelyn και πήρανε 4 ήταν απλά απίστευτο. Ελπίζω να το πάρουν είτε οι m5, είτε οι Clg eu. Για να δούμε.
kuzko21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 hotshotgg Και clg eu. οι ρωσοι μονο ρωσοι δε φαινονται.
Sotosgl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ωραια πουλησα την κατσαριδα και πηρα Yorick. Κανενα Tip;
SOADNICK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ωραια πουλησα την κατσαριδα Πως πουλησες champion?
Προτεινόμενες αναρτήσεις