GnG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τί ώρα είναι το CLG vs WE γιατί δεν ξέρω την αντιστοίχιση PST σε GMT+3 edit:Το βρήκα στις 3 είναι 3 το πρωί?
Atallos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 3 το πρωί? 3 το πρωι ναι Και τελικα θα ειναι 1 game μονο
koularasss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 1ον) Ποια η αποψη σας για 2 junglers. Παιξαμε ενα παιχνιδι, και ειχαμε 2 παικτες smite. Οποτε λεω θα κανω counter, ή εαν δεν υπαρχει Jungler ( που οντως δεν υπηρχε ), απλα θα φαρμαρω το αντιπαλο Jungle. Και ολοι με λεγανε troll και @@, Ασε που στο top δε πηγε κανεις! Ηταν δυο ατομα στο bot και χασανε και το tower πολυ γρηγορα! Το ατομο που μου την ελεγε συνεχεια, αφου feedare, μαλλον Noob, εκανε leave.. Τεσπα. Μολις μπηκα tribunal και θα μου φυγουν τα μαλλια! Διαβαζω αρκετες περιπτωσεις για verbal abuse, χωρις να υπαρχει το παραμικρο! Εδω ενα παραδειγμα, νικησε η ομαδα και ο παικτης εφαγε report και απο τους 5 αντιπαλους για verbal abuse. Οριστε το chatlog : Gangplank [All][00:07:33] :D Pantheon [All][00:09:35] :block op Gangplank [All][00:09:39] :yeah Pantheon [All][00:30:47] :bb Pantheon [All][00:43:10] :cho'gath, are you hungry? Cho'Gath [All][00:43:18] :yes] Pantheon [All][00:43:33] :almost 1k true dmg, did it taste good? Gangplank [All][00:55:35] :too easy Dr. Mundo [All][00:56:22] :56 min easy ? haha gp u r easy Pantheon [All][00:56:34] :gg Miss Fortune [All][00:58:49] :easy Gangplank [All][00:58:50] :easy Ενα easy ειπε μονο.. Αν και μου φαινεται λιγο μικρο για chatlog.. Φανταζομαι εγω ποσα reports εχω φαει!!! Τελος, ο τυπας εδω : http://www.lolpro.co...egy-and-tactics , λεει οτι πρεπει να βαζουμε το πρωτο jack in the box μεχρι το 24ο δευτερολεπτο, αλλα οσο γρηγορα και να το κανω, δε μπορω πριν το 35! Τι κανω λαθος; Υπαρχουν hotkeys για να αγοραζεις αμεσως; Εκτος απο το P που πατας για να μπαινεις στο item shop.. τι λεει?? τα boxes κρατανε 60 δευτερα,οποτε το 1ο ανεμεσα στο 1.00-1.05(το πολυ).
pipiris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το πρωτο ειναι για ασφαλεια και vision σε περιπτωση invade. Το επομενο ειναι για wolves που κανουν spawn στο 1.39 και μετα οτι αλλο λεει.
Infant Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 παιδια θελω 4 ατομα για team σε πρωταθλημα οποιος μενει κοντα ηλιουπολη αττικης ας μου στειλει pm
Tmark Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Finals : TPA - Azubu Frost ο τελικός. Έχεις ένα δίκιο Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2012 από Tmark
klainmaingr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Θα έλεγα να βάλεις ένα spoiler. Τοο soon μπορεί κάποιοι να θέλουν να δούν vods.
elpaso1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το πρωτο ειναι για ασφαλεια και vision σε περιπτωση invade. Το επομενο ειναι για wolves που κανουν spawn στο 1.39 και μετα οτι αλλο λεει. Ναι αλλα λεει οτι το πρωτο jack πρεπει να το βαλουμε μεχρι το 00:24! Δε γινεται ομως κατι τετοιο!! Εκτος και εαν δεν αγορασεις τιποτα και φυγεις αμεσως, και παλι χλωμο ομως.. Οσο για το tribunal ειναι μεγαλη απογοητευση.. Απορω πως κρινουν τις περιπτωσεις leaver/afk.. Μονο απο το chatlog, εαν υπαρχει.. Ο αλλος εβριζε ( Ελληνας ), του λεω θα φαει report και ελεγε οτι δε γινεται, αφου στην riot δε ξερουν ελληνικα. lol!
koularasss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 το box εχει cd 15 sec,οποτε πρεπει να το εχεις βαλει μεχρι το 0.40 και να εισαι στο blue golem σε 10 sec να βαλεις το 2ο.(δεδομενου οτι ξεκινας με μποτα,αλλιως δυσκολα)
elpaso1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ετσι μεχρι το 40 το κανω ανετα, μεχρι και 35 το εχω κανει, αλλα δε νομιζω να γινεται νωριτερα.. Υπαρχουν hotkeys για να αγορασεις Potions και μποτες;
pipiris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ειλικρινα δεν εχω ιδεα πως να πας εκει στο 0.24 αλλα αυτο που λεει σαν ιδεα ειναι σωστο. Τουλαχιστον βαλε ενα εκει οταν φτασεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Αν εσυ δε μπορεις να φτασεις εκει στο 0.24 ουτε και οι αντιπαλοι μπορουν. Απλα βαλε ενα, εστω και αν χρειαστει να βαλεις ενα λιγοτερο box στα camps. Στο tribunal μπαινουν παιχτες και ελεγχουν τις υποθεσεις. Στου east μπαινουν και ελληνες οι οποιοι μπορουν να κρινουν μια υποθεση με καποιον που μιλαει ελληνικα. Το leaver/afk ειναι το πιο ευκολο να κρινεις σχεδον σε καθε περιπτωση εκτως και αν ο αλλος εφυγε στα 5 τελευταια λεπτα. Αυτα ομως ειναι περιστασιακα leave και δεν σε στελνουν tribunal. Αντιθετα αυτοι που το κανουν συχνα θα πανε tribunal και ειναι οφθαλμοφανες punish.
elpaso1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ειναι η ιδεα μου η το fist του blitz ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το bandage toss του amumu.. Αλλου το σημαδευεις και αλλου παει.. Ενω φαινονται σχεδον τα ιδια. Επισης, γιατι ο blitz πρεπει να παιζεται support. Εκανα μλκ που τον αγορασα.. Το επιπεδο ακομα εινια πολυ χαμηλο.. Υποτιθεται οτι το support δε κανει kills για να τα παιρνει ο αλλος, και ο αλλος δε εκανε κανενα last hit!! Ο,τι να'ναι! Τον δοκιμασα και AP, αλλα δε μου αρεσε και πολυ.. Τζαμπα 3100 ip..
bele Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σε καμια περιπτωση δεν ειναι χαμενα ip . Ειναι πολυ καλο sup και πολυ καλος initiator. Eνα καλο build για μενα ειναι μποτα. lich bane, surelias, aegis, froxen heart, abysal scepter. Φυσικα μπορεις να τον παιξεις πιο sup ή πιο ap-tank αναλογα με τις αναγκες. Η αληθεια ειναι οτι και σε εμενα το hook του μου φαινεται πιο δυσκολο απο τον amumu... 1
klainmaingr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τζάμπα ip ο blitzcrank... Μάάάάλιστα μάάάάλιστα. Το hook του blitz έχει casting animation και γι αυτό σου φαίνεται αυτό που λές. Αν δεν είχε θα ήταν op as fuck (όχι οτι τώρα δεν είναι). Απλά πρέπει να έχεις και team που θα αξιοποιήσει το hook και δεν θα κοιτιέται http://www.youtube.com/watch?v=uhk89CcwFB4
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ¨οταν όλοι οι ήρωες είναι βαρετοί, όταν θέλεις να παίξεις κάτι διασκεδαστικό και όμορφο , όλοι οι παίχτες οι έμπειροι παίζουν blitz. Μη τρελαθούμε κιόλας. Σούπερ fun ήρωας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις