Kostasd_G21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά , ενδιαφέρεται να αγοράσει κανείς λογαριασμό 30 level με διάφορα skins και με 59 ήρωες ; Τιμή συζητήσιμη... Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm
Swimmer21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μια απορια γενικα.. εσεις για ποσο θα αγοραζατε ενα account, 30 lvl με καμια 50αρια champions και 1300 Elo πχ..?
Zahariel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Pro tip: Dont buy accounts, ειναι bannable offense απο τη Riot
Sotosgl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αγγελιες εδω --> http://www.insomnia.gr/classifieds/ Ατομα απο εδω να αγορασουν Account λιγο χλωμο το grind για τα 30(20 λεπτα 3vs3 και με xp boost.Ip Boost) δεν ειναι τιποτα πλεον και αν θες να πουλησεις ενα account η καλυτερη λυση ειναι να βρεις κανενα 13~15 χρονο και να του παρεις το χαρτζiλικη αρκετων εβδομαδων Απλο account με 3 βασικους Champs για το leveling τα IP αθικτα και φυσικα 0 refunds μπορεις να πουλησεις απο 50€ (εχω πουλησει 3)ενας φιλος μου αλητης" Fixed μετα το ποστ του ζαχαριελ") μεχρι και 70€ αναλογα ποσο απελπισμενο ειναι το Troll/θυμα. Αν βρεις θυμα να αγορασει το Account σου με τοσα Plus δεν νομιζω να πιασεις καμια τιμη τουμπανο σε σχεση με τα απλα accounts αντε 100€ εκτος αν πεσεις σε φραγκατο πιτσιρικα που δεν του ειναι τιποτα να δωσει 100€~150€. Αν καποιος απλα θελει να παρει 2ο Account δεν θα τον νοιαζουν τα elo και οι 3-4 χαρακτηρες που θα ξερει να παιζει μετρια οποτε χλωμα τα πραγματα.
Zahariel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δακρυσα απο το edit που εκανες. (απο τα γελια) 1
Κάβουρας Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Pro tip: Dont buy accounts, ειναι bannable offense απο τη Riot Κανείς δεν είπε να πουλάς όμως.
Zahariel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Βασικα το offense ειναι να προσπαθεις να βγαλεις κερδος απο το LoL, κοινως να πουλας account, να πουλας boosts και τετοια
elpaso1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ποιος ηλιθιος αγοραζει accounts, και γιατι να κανει κατι τετοιο; Εκτος και εαν εχει φαει οριστικο ban το δικο του account και βαριεται να παιζει ξανα.. Αλλα και παλι δε βρισκω λογικη.. 2
Sotosgl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Και ομως ειναι αρκετοι... Παιδακια που εχουν λιωσει σε ενα account για 1χρονο+ και ξαφνικα βρισκουν 1 You have been Banned μιας και το Karma is a bitch και οι χριστοπαναγιες καποια στιγμη σου γυρνανε μπουμερανγκ.(ο εθισμος δεν κοβεται δυστυχως) Καποιος με λεφτα που μολις ξεκινησε το παιχνιδι του αρεσε αλλα δεν θελει να μπει στο Grind να cappaρει να παρει Rune Pages κλπ κλπ Καποιος που ξεκινησε σε λαθος server εκανε Transfer αλλα ολοι οι φιλοι του παιζουν αλλου και αλλα πολλα. Αν σκεφτεις οτι με RP για ingame items transfer champs boosts rune pages skins πρεπει να σκασεις 1000€ για να φτασεις στο σημειο του παιδιου πανω με τους 59 champs το 50αρικο δεν ακουγεται τοσο τραγικο.
Sotosgl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ωμιτζι. Singed Solo Top και τσουπ μου σκαει ενα Jax...χωρις Smite. Ξεκιναμε Ryze απεναντι κομπλε Farm αυτος Farm εμεις τον πιανω τον πεταω στα μουτρα του Jax τρομαξε και πηγε στο Turret.... Τεσπα παμε lvl4 εμεις lvl 6 το Ryze (Zilean και Masteries) και ο θεουλης Jax λεει παω jungle γεια! ....... Καλα ερχεσαι Top μου μαμας το Xp και το Farm και στο lvl 4 με αφηνεις με lvl 6 Ulti Range stun mage με παπαροitems εγω και φευγεις; Μεγας Jax:Δεν παιρνω Smite ποτε για το jungling μου στα μεγαλα lvls ειναι αχρηστο bb hf,,, @#%#@$%#@!%^@#&*^$%*@#&^%*@#&^%
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 τι elo αυτά?
Sotosgl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Στα 1200 μου ειχε τυχει παλια τωρα αυτο ηταν σε normal... Ψοφηστε!!!!!
Swimmer21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια τι θα γινει με αυτα τα Honor Badges? 11-6-43-17 εχω και τιποτα ακομα, δεν εχω παρει καποιο απο τα Budges.. αλλοι πχ εχουν 20 (ενω εγω 43) και το εχουν παρει ηδη.. Δεν εχει καμια σημασια απλα για το γαμωτο, ξερει κανεις πως λειτουργει αυτο το συστημα?
haris013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια τι θα γινει με αυτα τα Honor Badges? 11-6-43-17 εχω και τιποτα ακομα, δεν εχω παρει καποιο απο τα Budges.. αλλοι πχ εχουν 20 (ενω εγω 43) και το εχουν παρει ηδη.. Δεν εχει καμια σημασια απλα για το γαμωτο, ξερει κανεις πως λειτουργει αυτο το συστημα? οπα w8 τι ειναι τα honor badges? και στα πως τα περνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις