Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανουν remake ολοκληρο το twisted treeline(map, items, jungle). Οχι απλα για τωρα αλλα γενικα θα μεινει.

To ELO στο νεο Season ειναι: (τωρινο ELO + 1200 ) / 2

Ο ForrelenLord θα παιζει 2 ranked τη μερα με τα queues που θα εχει :P (και ολοι οι υπολοιποι εκει πανω φυσικα).

Δημοσ.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Απο ότι βλέπω είναι ο Slooshi Απο τους AL αλλα και παλιότερα έχει συμβεί αυτό. Προσπαθώ να θυμηθώ ποιός. Γνωστός streamer. O συγκεκριμένος πάντως το πήρε εντελώς for fun και έβαλε και "I just fapped on live stream AMA" rolling text :P

Δημοσ.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Απο ότι βλέπω είναι ο Slooshi Απο τους AL αλλα και παλιότερα έχει συμβεί αυτό. Προσπαθώ να θυμηθώ ποιός. Γνωστός streamer. O συγκεκριμένος πάντως το πήρε εντελώς for fun και έβαλε και "I just fapped on live stream AMA" rolling text :P

o Locodoco ηταν ο εταιρος fapper της υποθεσης :D

• Like 1
Δημοσ.

Στα ποσα "Εντιμος Αντιπαλος" το παιρνεις , και τι σου δινει?

Εγώ τωρα εχω 12-9-45-24

Το εντιμος αντιπαλος ειναι το 24 και μου εδωσε το opponent honor badge..

Στο 45 που ειναι καλος συνεργατης νομιζω δεν εχω παρει τιποτα.. δεν εξαρταται απο το ποσα εχεις, αλλα απο την συχνοτητα που στα δινουν.. Εγω δηλαδη ειχα 18, και σε 3-4 παιχνιδια μου δωσανε μαζεμενα 6, οποτε αυτο ειναι καλο..

Το opponent badge το βλεπουν μονο οι αντιπαλοι στο loading screen και στο pick champion screen, τα αλλα 3 badges τα βλεπεις εσυ και οι συμπαικτες σου και ειναι: φιλικος, συνεργασιμος, και χρησιμος...

Δεν σου δινουν τιποτα περα απο λιγο περισσοτερο σεβασμο στο παιχνιδι.. στο μελλον η riot λεει πως θα δινει καποια δωρα, ειναι ακομα σε beta φαση ολο το συστημα..

Εχω δει και παιχτες με 10 honorable opponent να παιρνουν το badge.. αλλα γενικα αν εισαι γυρω στα 20 και σ δινουν με καποιον συγκεκριμενο ρυθμο, θα το παρεις κ εσυ..

Κολπακι για να σ δινουν οι αντιπαλοι honor, ειναι να κανεις αισθητη την παρουσια σου σε καθε game, με τον καλο τροπο.. πχ

να λες gl hf, να μιλας στο /all και να λες ωραιο gank, αν τρολλαρει καποιος αντιπαλος να τους λες οτι θα τον κανεις report.. ετσι βοηθας και το παιχνιδι, και την riot, και εσενα..

Δημοσ.

Κολπακι για να σ δινουν οι αντιπαλοι honor, ειναι να κανεις αισθητη την παρουσια σου σε καθε game, με τον καλο τροπο.. πχ

να λες gl hf, να μιλας στο /all και να λες ωραιο gank, αν τρολλαρει καποιος αντιπαλος να τους λες οτι θα τον κανεις report.. ετσι βοηθας και το παιχνιδι, και την riot, και εσενα..

Ναι καλο το κολπακι αλλα μερικοι ειναι ελεινοι που τους τρεχουν τα σαλια απο το απειρο γλυψιμο...ειχαμε εναν εζρεαλ χθες και λεει στην αρχη...gl hf....κλασικο σπαμαρισμα πλεον αυτη η φραση.

Μολις ο δικος μας εζρεαλ πηρε 1-2 κιλλς,λεει ο αντιπαλος εζρεαλ "πω πω...αντιπαλε εζρεαλ εισαι καλυτερος απο εμενα μου φαινεται"...

εκει λιγο αιδιασα και λεω...ασε το παιδι δεν γλυφει απλα ειναι μετριοφρων...λιγο πιο μετα λεει "xin,nice ganks"

Τεσπα για να μην λεω τι ειπε για ολους μας...στο τελος ειπε και την μαγικη φραση "gg wp" που και αυτη σπαμαρεται πλεον...και λεει "honor to all of you guys"...

Εννοειται οτι δεν του εδωσα γιατι το εκανε σκοπιμα,και εννοειται πως κανενας απο την ομαδα μου που ημασταν premades δεν πηρε honor απο τον ψευταρα γλυφτη Εζρεαλ.

Και κατι αλλο στραβο.Επεσα σε εναν τσεχο τρολλα χθες οπου μολις εκανε ενα αποτυχημενο gank ειπε "i will feed cause of useless team" και ελεγε "come baron talon....come baron swain" και feedare...μπαινο στο προφιλ του να δω απο περιεργεια ποσα honor εχει και τι να δω? γυρω στα 80 σε ολους τους τομεις...gj riot τα τρολλ για καποιο λογο εχουν απειρα honor σε σχεση με μενα...

• Like 1
Δημοσ.

Προσέχτε μην φάτε ban έστω και 2 μέρες, γιατί έχω την εντύπωση ότι χάνεις όλο το honor που έχεις μαζέψει.

Δημοσ.

Εγω δεν κανω σε κανεναν :-P αλλα αυτοι με κανουν,μετα το παιχνιδι βαριεμαι να κανω honor εκτος αν παιζω με καναν premade τοτε κανω.

Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...