Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησα να παίζω support Soraka, βασιζόμενος περισσότερο σε auras παρά σε warding αν και εννοείται πως βάζω όσο περισσότερα γίνεται.

Η τύπισσα ξεκινά πολύ άχαρα, κάνει μηδέν dmg στη λωρίδα, αλλά mid - late game μπορεί να γυρίσει ακόμα και χαμένα παιχνίδια μόνη της. Εντυπωσιάστηκα.

Μειονεκτήματα πως είναι τρομερά ευάλωτη, ειδικά όταν πάει για warding, και πως εξαρτάται πολύ από ομάδα που νιώθει. Θέλω να βρω ένα τρόπο για περισσότερα χρήματα και θα δοκιμάσω Philosopher's / Heart of Gold / Kage's γιατί μετά το Shurelya's το χάος από αντικείμενα, ένα Aegis και πολύ πέφτει.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξέρω, ξέρω, απλά μέχρι τώρα όποτε ήρθε η ώρα να διαλέξω πήγαινα για Zeke's Herald. Θα το δοκιμάσω όμως κάποια στιγμή...

Δημοσ.

Επαιξα ενα Game Soraka με bots και ενα φιλαρακι και μετα 1 normal με κατι runes που ειχα απο τον Heimer Mana regen armor pen magic resist και Quints AP.

Ειναι τοσο ευκολη που επαθα την πλακα μου..επαιζα Sona αλλα ελεος πιο noob friendly support δεν πρεπει να παιζει.

Anyway επαιξα ενα Game τωρα με κατι ελληναρες 2 premade και 3 ξεμπαρκους αντιπαλους,μετα τα πρωτα flame που εριξαν τους ριξαμε πολυ ξυλο με team οτι να`ναι απο την μερια μας και στο τελος ειχαν κατσει και ανελυαν τι εφταιξε με τα αναλογα μπινελικια :)

Δυστυχως επιβεβαιωνομαι καθημερα για το επιπεδο μας.

Α και αυτοι που Trollaran περισσοτερο ειχαν και απο 1700+ wins στην πλατη τους..Μαλλον πρεπει να μιλησω με τον κολλητο μου τον Ελληνα GM :P

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω ,αν και αν ναι, πως γίνετε να εγκαταστήσω άλλη γλώσσα από διαφορετικό region πχ είμαι eu nordic and east και θέλω να βάλω τα ισπανικά

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι ακριβως δειχνουν οι νικες που δειχνει οταν τελειωνει ενας αγωνας; Εχω ξεκινησει ενα account στον west και δε ξεκινησα και καλα. Ειμαι 12 level και εχω 17 νικες και 21 ηττες. Αλλα βλεπω και καποιους αλλους που ειναι 12 level και εχουν 40+ νικες!! Πως γινεται κατι τετοιο; Επισης αυτο που με παραξενευει ειναι πως μπαινω στα προφιλ τους και εχουν αρκετες ηττες.. Ενω λογικα θα επρεπε να ειχαν το πολυ 2,3..

Σιγουρα τα wins αναφερονται μονο για το rift, οπως και οταν παιζω 3vs3 αλλαζουν οι νικες και προσαρμοζονται αναλογως.. Οποτε πως εξηγειται κατι τετοιο;

Δημοσ.

Οσο περισσοτερη ωρα κραταει το Game τοσο περισσοτερο XP IP παιρνεις,βαλε και τα bonus απο το πρωτο Win of the Day(Να το αμελησει ο αλλος) και σου λυνεται η απορια.

Δημοσ.

Πως ακριβως λυνεται η απορια μου δλδ; :S

Οτι αυτος που εχει 40+ νικες και ειναι 12 level, να εχει παιξει συνολο 20-30 παιχνιδια παραπανω απο εμενα, που σημαινει οτι ολα του τα παιχνιδια κρατουσαν το πολυ 20 λεπτα; Δε γινεται..

Δημοσ.

Στο account που εχω στον east και ειναι 13 lvl εχω 43 νικες και αν θυμαμαι καλα περιπου 30 ηττες.

Μηπως εχεις παιξει co-op και bot games? Γιατι αυτα δεν μετρανε στις νορμαλ νικες.

Δημοσ.

Βασικα εχω παιξει μερικα 3vs3 που και αυτα σου ανεβαζουν τα level. Ισως για αυτο.. Και ειχα και το xp boost για λιγο καιρο.

Δημοσ.
http://www.lolking.net/summoner/euw/26250884#history πωπωπω κοιταξτε το τελευταιο,23/36 και νικησαμε,ειχαμε εναν feedαρισμενο darius και την vayne απο farm,το ικο μου το σκορ ασχολιαστο ειχα να παιξω νοκ καναδυο μηνες,νικησαμε επειδη "πιασαμε" εκτος θεσης την ashe μολις ειχαν παρει baron,κριμα που ειχα κλειστο το λολ ριπλει¨((
Δημοσ.

Χαχαχαχα!! :D Respect!!

Edit: Επιτελους πηρα το ribbon..

Αν και θα προτιμουσα του Teamwork μιας και του Ηon. Opponent εχει γινει πολυ.. mainstream :P

Aν και ειχα 75 Teamwork honours τελικα πηρα του Opponent στα 30..

Ειχα ρωτησει στη Riot το ποτε παιρνουμε το Ribbon μιας και ο αριθμος δεν ειναι σταθερος και η απαντησ ηταν οτι σημασια εχει το ποσα honour κανει καθημερινα αυτος που θα σου κανει και εσενα , και οχι το ποσα εχεις συνολο..

Πιστευω αυτο εγινε για την αποφυγη του honour spam μεταξυ premade φιλων...

post-204330-0-51113600-1351842300_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...