sistah Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Το ποσο λιγο ή πολυ, δεν χρειαζεται να σε απασχολει ιδιαιτερα. Μπορει να θελει 100 honor απο premade για να παρει την αξια 1 honor απο ακυρο συμπαικτη. Ειναι σε beta φαση ακομα και τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Το σιγουρο ειναι οτι τα πρωτα στατιστικα που εβγαλε η riot ειναι θετικα και αυτο εχει σημασια. Αντε μπας και φτιαξει λιγο το κατεστραμμενο community του LoL.
kuzko21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Και λεγω ξανα οτι το κατεστρεμενο communiτy εντοπιζεται στον east καθε κομπλεξικος ανηλικος-ενηλικος χωρις ιχνος ζωης πιστευει οτι χρησιμοποιωντας οτι γαλλικο ξερει μπορει να σου επιβληθει. Εχοντας παιξει low elo kai high elo games στον west οι φορες που εχω πετυχει καντιλερη-rager ειναι μετρημενες στα δαχτυλα. επισης για εμενα αλμα βελτιωσης στο game θα αποτελεσει το kick button στα ranked queues. 1
Tobajara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 επισης για εμενα αλμα βελτιωσης στο game θα αποτελεσει το kick button στα ranked queues. +1
Luxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Φουλαρε ο west; Λεει οτι πρεπει να περιμενω 1 ωρα και 40 λεπτα για να μπω!
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αγαπώ τα faceroll 4v5's απο το min1. Κατα τα άλλα το hidden elo ακόμα και στα normals παίζει τεράστιο ρόλο για την ποιότητα των games που παίζετε οπότε μην κρίνετε την ποιότητα των games/server και του κόσμου αν είστε πολύ χαμηλά σε win/loss ratio.
kuzko21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 απο games στα 800 elo μεχρι τα 1500 στον west δεν συναντησα ποτε το χαλι που επικρατει στον east στα around the base rankings.
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχω ιδέα. Αλλα παρατήρησα μεγάλη διαφορά όσο ανέβαινα κ στο normal w/l ratio και στη συμπεριφορά και στην ποιότητα των games. Σίγουρα είναι πιο ¨προβληματικός" server ο east αλλα τελευταία ή απλά είμαι τυχερός ή βοήθησε αυτό που λέω (+το mute που κάνει θαύματα). Στον west όσο ανέβαινα για 30 παλιότερα το quality ήταν μακράν καλύτερο γιατί ακριβώς λόγω smurfing είχα double wins οπότε έπαιζα καλύτερα games. Στον east σε smurfing το ίδιο. edit: Τώρα ξεκινάει το Gr Go4lol για τις ομάδες που λές. Όλο και κάτι μπορεί να βγεί.
Zahariel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Mαλλον αυριο βραδυ Α και.. Triple diamond baby!
SOADNICK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ειδα σημερα πρασινο ribbon, υπαρχουν ακομα.
Tobajara Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα έκανα το πρώτο μου permaban στο Tribunal. Αν λέει την αλήθεια η Riot βέβαια.
klainmaingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αισίως στο eune είμαι plat 3δες, gold solo q και unranked μιας και δεν έχω παίξει καθόλου στις 5δες ώστε να ειμαι viable. Ξέρουμε τι γίνεται με το "bonus" reward? Δεν παίρνεις καθόλου; Νομίζω θα πάρει παράταση 1-2 μέρες ακόμα η season οπότε ίσως προλαβαίνω να πάρω έστω κάποιο low tier.
Zahariel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Bonus εννοεις οταν εχεις και τα 3; Τα icon πανε ως εξης: Εχει κατι κυπελα. Τα οποια εχουν εξτρα λεπτομεριες στη πανω/μεση/κατω μερια αναλογα με το queue. Πχ αν παρω icon για solo queue θα ειναι στη μεση. Αν παρω για 3v3 θα ειναι κατω. Κλπ. Και αυτα εχουν χρωματα αναλογα το rank. Δηλαδη bronze, silver, gold, plat, diamond. Αν εχεις και στα 3 queue elo περνεις ενα εξτρα εικονιδιο το οποιο εχει λεπτομεριες παντου (πανω, κατω, μεση) Και χρωμα το χαμηλοτερο απο τα 3. Δηλαδη εσυ αν παρεις στις 5 αδες silver ας πουμε θα παρεις ενα silver τριπλο icon. Συν τα plat 3s, gold Solo και silver 5s. Εγω πχ θα παρω ενα diamond colored με λεπτομεριες παντου. Roughly αυτο ειναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις