Zahariel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εχω ακουσει οτι ο Zahariel διδασκει στο stream Και δινει συμβουλες για anger management και αντιμετωπιση dumb situations.
Sotosgl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ρε zahariel οταν το ανοιγεις ριξε ενα συρμα και για εμας που ενημερωνομαστε μεσω email για καθε post εδω. Noob Feeder Troll KSer
Zahariel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παιδια οταν το ανοιγω το ποσταρω στο fb και δεκα αλλα μερη :/ Χτυπα ενα like στη σελιδα μας
Sotosgl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Με το fb εχω τσακωθει και στο site ειμαι μεσα ηδη Εμπλουτισε και την Sig σου εδω λιγο δεν θα σε κραξουμε....πολυ
Swimmer21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Κανα νεο; Μπηκε το new patch, ανεβηκε παλι ο server; Ειμαι απο κινητο και δεν ξερω..
XronisR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Κανα νεο; Μπηκε το new patch, ανεβηκε παλι ο server; Ειμαι απο κινητο και δεν ξερω.. Μπηκε το νεο patch,καποια problems λεει ισως υπαρξουν σε μερικους παιχτες,server up.
Swimmer21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια, μπηκα σημερα αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη (items, jungle, zed, κλπ) περα απο το unranked και τα εικονιδια..
Sotosgl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Θα δεις αλλαγη αν κλεισεις τον Client και πας να τον ξανανοιξεις μια και καλη. Server Undefined και δεν μπορεις να μπεις με τιποτα
Swimmer21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Server Undefined και εδω.. Καλυτερα λιγο παραπανω αναμονη, παρα να εχει προβληματα το patch..
Luxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μπαινω μονο με το thereisnourflevel, αλλιως δε μπορω! Το μονο προβλημα οτι δε μου βγαζει το home screen. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ΠΩπω τελείως απαίδευτοι είστε. Ε ρε GOA που σας χρειάζεται. 1
xaralas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ΠΩπω τελείως απαίδευτοι είστε. Ε ρε GOA που σας χρειάζεται. Δεν τα ζησαν Χρηστο αυτα... 1
Swimmer21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα ,το καλυτερο κυπελο που μπορεις να παρει ς πιοιο ειναι.Εχω ενα πλατινενιο ,με 4 διαμαντακια πανω,εχει και καλυτερο?Δεξια ,αριστερα και 2 στο κεντρο http://imgur.com/a/hILgb#0 1
raxanas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δυστηχως αναγκαζομουν να γράψω καποιους κωδικους σε ενα χαρτακι γιατι δεν εχω ιδιαιτερα καλη μνημη και χωρις να εχω backup,το ξαδερφακι μ το μικρο το εσκισε κ το πεταξε και εκει υπηρχε το mail που ειχα φτιαξει αποκλειστικα για το account του lol....αρκετα lame αλλα τωρα πηρα τα μετρα μ με ψηφιακα backup....Δηλαδη ειναι τραγικο να ζητάω να νοιωσει το παιχνιδι και να δει 1 με 2 guide ισως κανα stream?Ποτε θα κανω practice για ranked εαν δεν μπορω να παιξω στα νορμαλ οπως πρεπει?Μεχρι και draft pick που θα επρεπε να ειναι οπως τα ranked ολο κατι τραγικοι μπενουν και ειτε δεν ξερουν την τυφλα τους ειτε τρολλαρουν.....Δεν θα κατσω να πειραματιζομαι στα ranked....East δυστηχως λογω φίλων αλλα θα πάρω transfer....Ειναι τραγικη η κατασταση...δεν μπορω να παιξω μονος μ γ κανενα λογω....Τι τους ενθαρρυνω τι constructive criticism σε χαλαρο τονο τους κανω τπτ....Ας το παρατησουν κ να παιξουν pacman...ελεος YΓ: GOA=Η καλυτερη εταιρια distribution ever....Και εγω τα εζησα....αξεχαστη εμπειρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις