Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι ο Zahariel διδασκει στο stream Και δινει συμβουλες για anger management και αντιμετωπιση dumb situations. :P

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε zahariel οταν το ανοιγεις ριξε ενα συρμα και για εμας που ενημερωνομαστε μεσω email για καθε post εδω.

Noob Feeder Troll KSer

Δημοσ.

Με το fb εχω τσακωθει και στο site ειμαι μεσα ηδη ;)

Εμπλουτισε και την Sig σου εδω λιγο δεν θα σε κραξουμε....πολυ

Δημοσ.

Κανα νεο; Μπηκε το new patch, ανεβηκε παλι ο server;

Ειμαι απο κινητο και δεν ξερω..

Μπηκε το νεο patch,καποια problems λεει ισως υπαρξουν σε μερικους παιχτες,server up.

Δημοσ.

Ρε παιδια, μπηκα σημερα αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη (items, jungle, zed, κλπ) περα απο το unranked και τα εικονιδια..

Δημοσ.

Θα δεις αλλαγη αν κλεισεις τον Client και πας να τον ξανανοιξεις μια και καλη.

Server Undefined και δεν μπορεις να μπεις με τιποτα

Δημοσ.

Μπαινω μονο με το thereisnourflevel, αλλιως δε μπορω! Το μονο προβλημα οτι δε μου βγαζει το home screen.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα ,το καλυτερο κυπελο που μπορεις να παρει ς πιοιο ειναι.Εχω ενα πλατινενιο ,με 4 διαμαντακια πανω,εχει και καλυτερο?Δεξια ,αριστερα και 2 στο κεντρο

http://imgur.com/a/hILgb#0

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχως αναγκαζομουν να γράψω καποιους κωδικους σε ενα χαρτακι γιατι δεν εχω ιδιαιτερα καλη μνημη και χωρις να εχω backup,το ξαδερφακι μ το μικρο το εσκισε κ το πεταξε και εκει υπηρχε το mail που ειχα φτιαξει αποκλειστικα για το account του lol....αρκετα lame αλλα τωρα πηρα τα μετρα μ με ψηφιακα backup....Δηλαδη ειναι τραγικο να ζητάω να νοιωσει το παιχνιδι και να δει 1 με 2 guide ισως κανα stream?Ποτε θα κανω practice για ranked εαν δεν μπορω να παιξω στα νορμαλ οπως πρεπει?Μεχρι και draft pick που θα επρεπε να ειναι οπως τα ranked ολο κατι τραγικοι μπενουν και ειτε δεν ξερουν την τυφλα τους ειτε τρολλαρουν.....Δεν θα κατσω να πειραματιζομαι στα ranked....East δυστηχως λογω φίλων αλλα θα πάρω transfer....Ειναι τραγικη η κατασταση...δεν μπορω να παιξω μονος μ γ κανενα λογω....Τι τους ενθαρρυνω τι constructive criticism σε χαλαρο τονο τους κανω τπτ....Ας το παρατησουν κ να παιξουν pacman...ελεος

YΓ: GOA=Η καλυτερη εταιρια distribution ever....Και εγω τα εζησα....αξεχαστη εμπειρια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...