Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τοσο μεγαλο post εκανα στην προηγουμενη σελιδα και τιποτα κανεις Ενα ευχαριστω , ενα κατι για την ενημερωση Αλητες! Εγω τα διάβασα και άρχισα να ζορίζομαι. Οι enchanted μπότες καλές πάντως. Αλλά υπάρχει μία έφεση για nerf γενικά; ή απλά κοιτάζω αυτά που χρησιμοποιώ και δεν βλέπω τα καινούρια;
Atallos1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τα διαβάζω ρε συ στο Reign Ναι βρε συ πλακα κανω , κλαιν μαιν ( οχι ο δικος μας ) Απλα δεν ξερουν ολοι περι reddit , reignofgaming etc Με το που σας εκραξα κανατε ολοι like Μουτρα
koularasss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 μου εβγαλε κ 2ο για teamwork,επικο το πως το βγαζει.
klainmaingr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ειμαι 13-14, 1595 rating. Kαι δεν εχει να κανει με elohell. Απλα καποιοι low elo παικτες, κερδιζουν μερικα παιχνιδια και μετα βρισκονται πολυ πιο πανω απο εκει που μπορουν να παιξουν. Και αρχιζουν να χανουν. Απλα μεχρι να "κατσει" λιγο το ελο δε θα βγαζει νοημα το solo queue Στα 1100-1400 αυτό είναι το case 365 μέρες μιάς και οποιοσδήποτε νιούφης πρωτοξεκινήσει είναι στα 1200 και κάνει αυτό το ασανσέρ που λές, aka elohell. Θα μου πείς κουβάλα τον εαυτό σου out of there. Μπορεί κάποιος απλά να ανήκει εκεί. Και ζεί αυτό το ασανσέρ/φαύλο κύκλο για όλη του την lol καριέρα μέχρι να σιχαθεί το παιχνίδι/ανέβει ή κατέβει elo.
3leven Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Παω να κανω relogin και μου ξαναβγαζει το animation για Honorable Opponent (ενω το εχω ηδη) Και στην αρχη πιστεψα οτι ηταν για το teamwork επιτελους (εχω 102) Trolled... Επιτελους θα βαλουν αυτο που ελειπε απο το shop εδω και καιρο (πιο πρακτικο απο το να πηγαινεις στα items στο leagueoflegends.com)
Luxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Αντε να ξαναμπαινει το tiamat στο παιχνιδι. Παιδες, το σπαστικο με τα golem/lizard που οταν εφευγε μακρια, επαιρνε ολα τα hp του πισω, θα διορθωθει; Ειναι bug;
Swimmer21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Απο 2 νικες - 0 ηττες στα ranked, σημερα 3 νικες - 1 ηττα.. καλα παμε, ανεβαινουμε σταθερα και λιγα games ανα ημερα μεχρι να ξεκαθαρισουν λιγο τα elo.. 1
koularasss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 εγω 3 νικες εχω και τις 3 με vlad,λεω τα 10 πρωτα με vlad να παιξω.
kuzko21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 α ωραια , δεν εισαι καν στο queue αλλα ξερεις ποιον champ θα παιξεις....καταραμενα resets
Zahariel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 http://sxediob.gamebattles.gr/ Casting go4grlol
mitsosbmx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 σκαμπίλι απο πέτρα,κολυμπάει στα tower,πελεκάνε το tower.αχαχαχα μου φτιάξατε την διάθεση είμαι και άρρωστος
Luxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ειμαι 19 level στον west και εχω 21.000 ip. Περιμενω πως και πως να παω 20, για να αγορασω full rune set και να σπερνω τον πανικο! Δεν ειναι bug,το κακομορο γυρναει πισω στο σπιτακι του και γεμιζει ξανα life,κατι οπως γυρανς εσυ στο base.,μην περιμενεις να σε ακολουθει μεχρι το mid lane. Ειχα παρατηρησει ενα push, στο οποιο ο δικος μου πηγαινε γρηγορα δεξια,αριστερα και το golem μπερδευοταν και εμενε ακινητο!! Πως ακριβως γινεται κατι τετοιο;
Atallos1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ειμαι 19 level στον west και εχω 21.000 ip. Περιμενω πως και πως να παω 20, για να αγορασω full rune set και να σπερνω τον πανικο! Ειχα παρατηρησει ενα push, στο οποιο ο δικος μου πηγαινε γρηγορα δεξια,αριστερα και το golem μπερδευοταν και εμενε ακινητο!! Πως ακριβως γινεται κατι τετοιο; Pull η leash , οχι push http://www.youtube.com/watch?v=vDDlKNhMZxM
3leven Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δεν λειτουργει πλεον το συγκεκριμενο pull.. Το εχουν patchαρει... Kαι ναι Pull=Τραβας το minion για να κερδισει το jungler 2-3 δευτερολεπτα. Push=Πουσαρεις την αντιπαλη ομαδα προς τα turrets της
Προτεινόμενες αναρτήσεις