Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 http://eune.leagueoflegends.com/news/summoner-name-cleanup-and-50-name-change-sale ahaaaa
Swimmer21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω για να συμμετασχω με την ομαδα μου στο go4lol? Καθε ποτε γινεται? Για την συμμετοχη μου θα πληρωσω κατι?
Zahariel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καθε σαββατο το ελληνικο και κυριακες του EUNE. Απλα δηλωνεις την ομαδα σου, φροντισε να εχετε λογοτυπο και σωστα names/gameaccounts 1
Tobajara Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μια ερώτηση. Πειραματίζομαι με hybrid build του Blitzcranκ (tank/ap-ad) αλλά δε μου βγαίνει καλό. Ξεκινάω με Manamune και μετά βγάζω Frozen heart (ή Trinity αν βαριέμαι), αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν αντέχει το ξύλο. Αν τον πάω με κλασσικό tanky build νιώθω πως θα χαθεί πολλή από τη δυναμική του, οπότε προσανατολιζόμουν σε κάτι σα Manamune / Frozen Heart / Abyssal Scepter, που όμως δεν έχει HP. Με λίγα λόγια, ξέρει κανείς πώς στήνεται ένας αξιοπρεπής ψιλοtanky Blitz?
klainmaingr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Support προφανώς; Πρέπει να σου πάει πολύ καλά tbh για να κάνεις actual build Philo/HoG/Boots (ninja ή mercury's ανάλογα με τους αντιπάλους)/aegis/Κάνεις το philo shurelia και αν δεν έχει τελειώσει μέχρι τότε βλέπεις moar team oriented defensive επιλογές. Frozen heart, Randuin's ή οτιδήποτε boostάρει το team σου. Αν θές bruiser που δεν το προτείνω πάς trinity μαζί με κάνα gp5 και μετά situational.
koularasss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 σκεφτομαι να αλλαξω το ονομα,δεν μου ακουγεται ωραια,καμια ιδεα??? Καθε σαββατο το ελληνικο και κυριακες του EUNE. Απλα δηλωνεις την ομαδα σου, φροντισε να εχετε λογοτυπο και σωστα names/gameaccounts μεχρι το καλοκαιρι θα γινονται αγωνες?? τοτε θα εχω εγω και η ομαδα μου πιο πολυ χρονο
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μια ερώτηση. Πειραματίζομαι με hybrid build του Blitzcranκ (tank/ap-ad) αλλά δε μου βγαίνει καλό. Ξεκινάω με Manamune και μετά βγάζω Frozen heart (ή Trinity αν βαριέμαι), αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν αντέχει το ξύλο. Αν τον πάω με κλασσικό tanky build νιώθω πως θα χαθεί πολλή από τη δυναμική του, οπότε προσανατολιζόμουν σε κάτι σα Manamune / Frozen Heart / Abyssal Scepter, που όμως δεν έχει HP. Με λίγα λόγια, ξέρει κανείς πώς στήνεται ένας αξιοπρεπής ψιλοtanky Blitz? Frozen Heart+trinity =tanky dps blitz. Παίρνεις το ruby, κλεινεις Frozen heart+sheen, κλείνεις trinyty. ¨Εχε regen από τα masteries και τους runes. 1
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις τετοια items με Blitz Εκτος αν το game τραβηξει 3-4 ωρες
zeniath Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Αυτό το build όμως δεν είναι για support bliz γιατί χωρίς creep και χωρίς gp10 items δε πρόκειται να βγάλεις λεφτά ποτέ
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Τελικα τα πραγματα στον East ακομα και στα 1600-1700 δεν αλλαζουν Flamers καθυστερια και ragequitters
Zahariel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Με τα λεφτα του support το μονο viable atm blitz ειναι hog, tabi, zekes aegis. Και wards. Με unlimited budget προτεινω κατι σε Manamune, Frozen Heart, Trinity, Banshees. Χτυπα και κανα GA η κατι παρομοιο και δωσε πονο (η εμπειρικο archangel :3) 1
Tobajara Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα τεθούν σε δοκιμή άμεσα Και εννοείται δε μιλάμε για support Blitz, τα αντικείμενα αυτουνού είναι δεδομένα.
zeniath Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ε ναι αν πας για καμιά εμπειρία blitz με ένα triforce θα είσαι τζιτζί, hook, μπουκέτο και damage. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να παίξεις τέτοιον blitz. Μόνο κανά top αλλά farm από το lvl6 (ulti spam) και μετά, και πάλι όμως θες gp items για να αντέχεις το lower farm που θα έχεις από τον αντίστοιχο top enemy, χωρίς ούτε ένα gp item μένεις πίσω πολύ σύντομα στο gold. Αλλά και πάλι είναι super fun ο triforce blitz
Swimmer21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια.. επειδη ο Blitz ειναι απο τους Main μου, εγω δεν τον παιζω ποτε με Support items.. πεφτει ευκολα, δεν αντεχει γενικα αλλο build εκτος του tank.. (εκτος αν σου παει καλα το game και εχεις gold).. Εχω τα σωστα masteries για gold και απλα Supportαρω μεσω των Assist μου, δεν φαρμαρω και feedαρω το Carry μου.. αυτο.. Και γενικα βλεπω παιχτες που παιρνουν manamune 1ο item και συνεχιζουν σε στυλ full mana build.. εγω προτιμω να μην εχω μεγαλη ασπιδα απο το Passive.. το θεμα ειναι να ΜΗΝ βγει η ασπιδα γιατι θα εχω αρκετο Armor + HP
zeniath Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα δεν είναι αν πέφτει ή όχι εύκολα (αν και με support items γίνεται κάπως tanky) αλλά να feedareis το ADC σου να μην του παίρνεις cs και να κάνεις σωστά hooks, τα support items δεν είναι για πέταμα, ίσα ίσα. Με HoG/Tabi/Shurelia's/Zeke's και λίγο tanky είσαι και βοηθάς απίστευτα το ADC σου. Αυτή είναι βασικά η δουλειά, babysit το ADC και να του δίνεις kills. Τώρα αν το game πάει πολύ καλά μπορείς να βγάλεις κανά Frozen/Randuin's και να είσαι και tanky, αλλά σπάνια το παιχνίδι θα πάει σε σημείο ένα support να βγάλει όλα τα παραπάνω items. Βασικά η διαφορά των support blitz/nunu/leona με lulu/sona/zyra κλπ είναι ότι η πρώτη ομάδα όντας πιο tanky από default stats ο χαρακτήρας αντέχει περισσότερο να τρώει τα pokes αντί του adc, ενώ η δεύτερη ομάδα ηρώων που δεν είναι tanky απο default έχουν το προσόν να κάνουν poke με τα ranged autohit και τα spells (με ηρεμία να μην μείνουν από mana) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις