zeniath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Trolling through the bans.... Singed getting ganged in real life Και σε βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=EH4HW76R5Cw
koularasss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 μπηκα τωρα ενα παιχνιδι με jungle alistar 1η φορα,κανα build λιγο γρηγορα??? τον παιζω suport παρα πολυ και τον ξερω καλα σαν sipport ομως.
koularasss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 καλα πηγε το παιχνιδι,απο lvl 3 και μετα επαιρνα wraiths/wolves και gank πιο αναλυτικα παρακατω,τα items ειναι με την σειρα που τα πηρα,εκτος απο μποτες,το sheen θα το εκανα trinity,θα ηταν fail ή οχι??
sistah Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 καλα πηγε το παιχνιδι,απο lvl 3 και μετα επαιρνα wraiths/wolves και gank πιο αναλυτικα παρακατω,τα items ειναι με την σειρα που τα πηρα,εκτος απο μποτες,το sheen θα το εκανα trinity,θα ηταν fail ή οχι?? Σιγα μην το εκανες και Lich Bane... Οτι σου ειπε ο Σωκρατης Boots(Mobility)-->Philo/Hog-->Aegis-->Shurelyas Σε κανονικο game δεν θα βγαλεις παραπανω item Runes Atk Speed Marks Armor Seals Magic Resist/lvl Glyphs MS Quints
Nikosgiann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 μολις εκανα Uninstall. σιχαθηκα τα γ@μημενα παιδακια που ολο κλαινε και λενε Noob noob.. στα διαλα αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει. 3
mpikoz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις έκανα leave γιατί το pc μου από το πουθενά υπερθερμάνθηκε και έπεζα με 15 fps max, γαμώτο
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 μολις εκανα Uninstall. σιχαθηκα τα γ@μημενα παιδακια που ολο κλαινε και λενε Noob noob.. στα διαλα αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει. Δύο με τρεις εβδομάδες ΒΑΡΙΑ 1
XronisR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 μολις εκανα Uninstall. σιχαθηκα τα γ@μημενα παιδακια που ολο κλαινε και λενε Noob noob.. στα διαλα αν ξερει κανεις κανα προγραμμα που να σε τηλεμεταφερει σπιτι τους για να τα σπασεις στο ξυλο ας μου το πει. Φιλε μου μια ειναι η λυση: μονo premade 5αδα(+skype) αντε και 4αδα με το ζορι. Αλλιως μην μπεις καν.
jimson Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δείτε ένα ωραίο jungle με Kha'zix http://www.youtube.com/watch?v=4gWC3avjtT8 Για Περισσότερα βίντεο subscribe sto κανάλι μας HydraTech
koularasss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Σιγα μην το εκανες και Lich Bane... Οτι σου ειπε ο Σωκρατης Boots(Mobility)-->Philo/Hog-->Aegis-->Shurelyas Σε κανονικο game δεν θα βγαλεις παραπανω item Runes Atk Speed Marks Armor Seals Magic Resist/lvl Glyphs MS Quints περα απο αυτα που τα εβγαλα πρωτα,τι να εκανα να καθομουνα χωρις να βγαλω τπτ αλλο??
sistah Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Καλα εκανες απλα το game ειχε απειρα kills και τραβηξε και 50 λεπτα οποτε αυτο που σου λεω ειναι οτι σε καποιο αλλο game δεν θα προλαβεις να βγαλεις κατι αλλο
koularasss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 γιατι να μην προλαβω?? ks δοξα τον θεο ξερω να κανω xD
Bigi444444 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δύο με τρεις εβδομάδες ΒΑΡΙΑ Σ' εμένα πόση διορία είχες δώσει;
dNt^ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το πράγμα που παίζουμε φοβερά σε όλο το game και από μια μαλακία να το χάνουμε πρέπει να σταματήσει... :@ Βλέπεις να είμαστε 30-12 και να έχουμε φτάσει σχεδόν μέχρι το nexus τους και να γίνεται ένα teamfight και ο άλλος να φεύγει επειδή είχε 1000 hp.... Χάνουμε το teamfight (μας παίρνουν και baron μισοτελειωμένο) και μας σπάνε όλα τα turret.... Τι να πεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις