Dakonblackblade Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το πράγμα που παίζουμε φοβερά σε όλο το game και από μια μαλακία να το χάνουμε πρέπει να σταματήσει... :@ Βλέπεις να είμαστε 30-12 και να έχουμε φτάσει σχεδόν μέχρι το nexus τους και να γίνεται ένα teamfight και ο άλλος να φεύγει επειδή είχε 1000 hp.... Χάνουμε το teamfight (μας παίρνουν και baron μισοτελειωμένο) και μας σπάνε όλα τα turret.... Τι να πεις; Έχω κερδίσει παιχνίδι 44-11 .Τον πίναμε κανονικά. αλλά όταν συμβαίνει είναι γαμάτο. Τι λένε οι Fanatic? ¨Αντε γιατί είχε γίνει το κακό με τους ασιάτες. Λοιπόν Khazix. Ο ήρωας είναι γνωστό ότι είναι δυνατός. Πως? Imba στο Dominion. ΜΕ το ηλίθιο W.
sistah Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Khazix mid εχει ακομα πιο πολυ γελιο Gap closing με Ε και απειρο dmg μετα (Done by Scarra )
dNt^ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Έχω κερδίσει παιχνίδι 44-11 .Τον πίναμε κανονικά. αλλά όταν συμβαίνει είναι γαμάτο. Τι λένε οι Fanatic? ¨Αντε γιατί είχε γίνει το κακό με τους ασιάτες. Λοιπόν Khazix. Ο ήρωας είναι γνωστό ότι είναι δυνατός. Πως? Imba στο Dominion. ΜΕ το ηλίθιο W. Όταν γυρνάς τέτοιο game, πραγματικά είναι γαμάτο! Μου έχει τύχει και πραγματικά τρόμαξαν όλοι στο internet cafe από τις φωνές μας Αλλά άμα το πάθεις.....Κρίμα που δεν είχα το LoLRecorder να το στέιλω στα Top Fails. 1
zeniath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Κατά την διάρκεια του τελικού κάποιος τους τρόλαρε
koularasss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=i8rA8vLw20k&feature=g-all αυτος ειναι ο τελικος??
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ένα απο τα "x" games του grand final. Εδώ είναι όλα τα games. Προσοχή δεν είναι spoiler free.
Infant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 παιδια να ρωτησω κατι αν κανω transfer στον west ειναι free; Και μετα αν θελω να επιστρεψω παλι στον east πρεπει να πληρωσω;
Swimmer21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 παιδια να ρωτησω κατι αν κανω transfer στον west ειναι free; Και μετα αν θελω να επιστρεψω παλι στον east πρεπει να πληρωσω; Με ενδιαφερει και μενα.. δεν εχω κανει ποτε transfer αλλα οταν παω να κανω, μου δειχνει οτι πρεπει να πληρωσω.. ξερω παιδια που το κανανε free.. τι παιζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 είχες account πριν γίνει ο διαχωρισμός?
Infant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 είχες account πριν γίνει ο διαχωρισμός? εγω ναι ειχα account πριν γινει διαχωρισμος east west
Tobajara Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Όντως, το δεύτερο παιχνίδι Κορεάτες - CLG ήταν εντελώς άρρωστο, πιστεύω οι CLG το χάσανε από κούραση. Ο Lee Sin βρέθηκε πιο μπροστά απ'όσο έπρεπε και τέρμα. Ίσως αν ταϊζόταν πιο πολύ και πιο νωρίς η Zyra με minions να είχαν περισσότερη ισχύ, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Τέλος πάντων. Ζητείται AD carry να το κάνω support, ΚΑΙ ranked Μπορώ να παίξω πολύ καλή Soraka, που είναι και δύσκολη ως γνωστόν, και μέσο Blitz. Κλάιν, είμαι εδώ για σένα! Σε άλλους ρόλους είμαι πολύ καλός top μέχρι να σκουριάσω από το πολύ warding πρόσφατα, ανεκτό carry mid και μέτριο carry AD.
jimson Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=xa8zFOgfLuM League Of Legends : Diana Vs Ryze Mid Full Game Score: 7/2/4 Player: Roving27 Server: EU East Level:30 Ranked For More Videos S U B S C R I B E
koularasss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=xa8zFOgfLuM League Of Legends : Diana Vs Ryze Mid Full Game Score: 7/2/4 Player: Roving27 Server: EU East Level:30 Ranked For More Videos S U B S C R I B E σας καταλαβαινω στο east τι τραβατε στα ρανκ τωρα
kuzko21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 για πες μας και ελο... βεβαια λιγο που ειδα ο ryze ηταν πολυ low. σας καταλαβαινω στο east τι τραβατε στα ρανκ τωρα τι περναμε?
PsyGreg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 το κλειδί είναι κυρίως το Support & o Jungler, αν κάποιος από τους 2 αποτύχει τότε gg. κι αυτό γιατί λίγο πολύ στα Lanes παίζουν οι παίχτες συγκρατημένα. μιλάω για Ranked games 1200 elo + , βέβαια παντού υπάρχουν κι οι άσχετοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις