Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να ξαναμπαινει το tiamat στο παιχνιδι.

Παιδες, το σπαστικο με τα golem/lizard που οταν εφευγε μακρια, επαιρνε ολα τα hp του πισω, θα διορθωθει; Ειναι bug;

Δεν ειναι bug,το κακομορο γυρναει πισω στο σπιτακι του και γεμιζει ξανα life,κατι οπως γυρανς εσυ στο base.,μην περιμενεις να σε ακολουθει μεχρι το mid lane.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο 2 νικες - 0 ηττες στα ranked, σημερα 3 νικες - 1 ηττα.. καλα παμε, ανεβαινουμε σταθερα και λιγα games ανα ημερα μεχρι να ξεκαθαρισουν λιγο τα elo..

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι 19 level στον west και εχω 21.000 ip. Περιμενω πως και πως να παω 20, για να αγορασω full rune set και να σπερνω τον πανικο! :D

Δεν ειναι bug,το κακομορο γυρναει πισω στο σπιτακι του και γεμιζει ξανα life,κατι οπως γυρανς εσυ στο base.,μην περιμενεις να σε ακολουθει μεχρι το mid lane.

Ειχα παρατηρησει ενα push, στο οποιο ο δικος μου πηγαινε γρηγορα δεξια,αριστερα και το golem μπερδευοταν και εμενε ακινητο!! Πως ακριβως γινεται κατι τετοιο;
Δημοσ.

Ειμαι 19 level στον west και εχω 21.000 ip. Περιμενω πως και πως να παω 20, για να αγορασω full rune set και να σπερνω τον πανικο! :D

Ειχα παρατηρησει ενα push, στο οποιο ο δικος μου πηγαινε γρηγορα δεξια,αριστερα και το golem μπερδευοταν και εμενε ακινητο!! Πως ακριβως γινεται κατι τετοιο;

Pull η leash , οχι push

http://www.youtube.com/watch?v=vDDlKNhMZxM

Δημοσ.

Δεν λειτουργει πλεον το συγκεκριμενο pull.. Το εχουν patchαρει...

Kαι ναι

Pull=Τραβας το minion για να κερδισει το jungler 2-3 δευτερολεπτα.

Push=Πουσαρεις την αντιπαλη ομαδα προς τα turrets της

Δημοσ.

Ρε παιδια ενας φιλος μου εχει πουλησει (επιστρεψει) εδω και καιρο 3 champion, ενω ομως πηρε τα IP του πισω, τους champion τους εχει ακομα. Ετσι ειναι το συστημα επιστροφων ή εχει φαει κολλημα το συστημα της Riot?

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πω , πρακτικα δεν γινεται

Πρωτη φορα το βλεπω και το ακουω , προφανως καπου εχει σκαλωσει το ολο συστημα και δεν τους εκανε ACTUALLY refund

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...