Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγγύηση αποτυχίας - Pantheon solo top, κατάφερε να ταϊσει ενάντια σε Garen. Για να μην περιγράψω το υπόλοιπο παιχνίδι.

2-1 σε ranked και συνεχίζουμε...Κλάιν ή όποιος άλλος, συνεχίζει να ζητείται carry να το κάνω support :D

Δημοσ.

μπα... Ο pantheon σολο τοπ ειναι αρκετα καλος ειδικα αν παρει και μερικα γκανκ... Τον εχεις δει μιδ; πετσοκοβει...το σταν και το ε του πολυ οπ. Εβλεπα τον vman7 να παιζει ειδικα πριν χαλασουν το black cleaver και εκανε θαυματα.

Δημοσ.

Μεχρι 6 ιανουαριου θα ειναι διαθεσιμα..

Αληθεια, πλεον που εγινε Nerf το brutalizer, τι φτιαχνουμε στον pantheon;

Δημοσ.

τρολ στα ranked να τρελαίνεται το κεφάλι μου :mad:

ρε να μην ξέρουν πως πάνε στα lane και τ κάνουν τα wards .

leave , afk , feed ... ωραία πράγματα...

Δημοσ.
Τι ελο εισαι?

ήμουν κοντά στα 1500 στον west ήρθα στον east αλλά έκανα πολύ καιρό να μπω και σβήστηκε (κάτι που δεν ήξερα ότι γίνεται ).

elohell πλέον ... έχω μπλέξει 

Δημοσ.

στο ρανκ που είμαι τώρα δηλαδή χαμηλά μπαίνουν και παίζουν πολλοί καινούριοι και γενικότερα άτομα που δεν έχουν πιάσει την ουσία του παιχνιδιού ακόμα . και γίνεται ο χαμός . ούτε τι σημαίνει ομαδικότητα ούτε τπτ .

υπάρχει ελο χελλ δυστυχώς κάποια στιγμή θα ξεφύγω όμως που θα μου πάει ...

Δημοσ.

Οι μικρές απολαύσεις της ζωής. Μετά από 5 ranked queue quits (Katarina bot? Twich solo top????) να βρίσκεις ομάδα φαινομενικά της προκοπής και να ταϊζουν ΟΛΟΙ. Και να πας να ρεφάρεις και να πέφτεις σε χειρότερους feeders - bot Leona με Corki, stunned Ezreal με full combo και ο άλλος ο κόπανος όχι μόνο να μην τον σκοτώνει αλλά να πεθαίνει κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...