Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι φάν του κουλάρα πάντως ότι και να λέτε.

Πρώτον απο το νικ και δεύτερον απο τη φιλοσοφία του την οποία αν είχαμε/τε όλοι το παιχνίδι θα ήταν μακράν καλύτερο (και η ζωή γενικότερα).

• Like 2
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρώτον απο το νικ και δεύτερον απο τη φιλοσοφία του την οποία αν είχαμε/τε όλοι το παιχνίδι θα ήταν μακράν καλύτερο (και η ζωή γενικότερα).

:P ενας που συμφωνει μαζι μου :D

μια ερωτησουλα μονο,στα normals σε βαζει με παιχτες π εχουν παρομοιο victory/defeat ratio?

Δημοσ.

Πως μπορει να γνωριζει καποιος το victory/defeat ratio στα νορμαλ|?

Σου το δειχνει στο τελος του καθε παιχνιδιου πανω απο τα score

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Εκτός αν είσαι premade που κάνει παλι εκεί τα δικά του. Εγώ μια χαρά τα ευχαριστιέμαι τα normals πάντως. 

εγω εχω καμια 100 περισσοτερες νικες και ετσι παιζω καλα παιχνιδια με καλους συμπαικτες και αντιπαλους :)

Δημοσ.

Μην παιδεύεστε ρε παιδιά.Ένα replay είναι το όλο θέμα.Σας το έχω πει από πιο παλιά.Γιατί να κάτσει ο άλλος να παιδεύεται να συντονιστεί μαζί σας όταν παίζετε;Τραβήξτε ένα replay και το βλέπει με την ησυχία του.

Ενω το να κατσει να δει ο αλλος παιχνιδι 30 λεπτων απο 1300 elo ειναι πιο ευκολο...

Δημοσ.

Ενω το να κατσει να δει ο αλλος παιχνιδι 30 λεπτων απο 1300 elo ειναι πιο ευκολο...

Ενώ με το δικό σου το μυαλό το να κάτσει να παίξει παιχνίδι στα 1300 είναι πιο εύκολο ε;Ή ας πούμε το ότι το replay δεν είναι real time και το γυρνάς όπου θες ή ότι έχει fast forward δε σου λέει κάτι...gg

Thresh, ελπίζω να ακολούθησε και η απαιτούμενη κραυγή πανηγυρισμού ε...

Δημοσ.

Κρίμας.Δηλαδή ούτε με τόσες διακρίσεις δε μπορείς να βγάλεις μεροκάματο από τα games ε;Το όνειρο του κάθε επίδοξου pro gamer μόλις γκρεμίστηκε. ^_^

Δημοσ.

Ενώ με το δικό σου το μυαλό το να κάτσει να παίξει παιχνίδι στα 1300 είναι πιο εύκολο ε;Ή ας πούμε το ότι το replay δεν είναι real time και το γυρνάς όπου θες ή ότι έχει fast forward δε σου λέει κάτι...gg

Thresh, ελπίζω να ακολούθησε και η απαιτούμενη κραυγή πανηγυρισμού ε...

Δηλαδη θα καταλαβεις πολλα απο τα λαθη καποιου αν πας το παιχνιδι μπροστα πισω...

Makes sense...

Αυτα που λετε μερικοι εδω μεσα σας ξεφευγουν η ετσι τα λετε?Απορω δηλαδη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...