pipiris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Στο shop πανω απο τη μπαρα αναζητησης νομιζω εχει 2 κουτακια για αυτον ακριβως τον σκοπο. Το ενα απο τα 2 τα συμαζευει 1
Swimmer21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Πριν 5 λεπτα εγω με Katarina, Penta + Quadra.. χασαμε.. Και η Caitlyn μας..
hashashin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 31 λεπτα εχεις 132 cs Μα καλα μονο ξυλο παιζατε? Περα απο την πλακα προφανως και το team σου δεν ηταν καλο δεν χρειαζεται πιστευω να στο πει καποιος αυτο.
KeepWalking7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ψάχνεται supoprt για ranked 5v5,skype ktlp,τουλάχιστον 1400 elo,eune, οποιος ενδιαφερεται μυνημα εδώ
orfeas71995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ψάχνεται supoprt για ranked 5v5,skype ktlp,τουλάχιστον 1400 elo,eune, οποιος ενδιαφερεται μυνημα εδώ ενδιαφερομαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με δεχτεις καθως εχω top elo 1375 και current elo 1280. Παιζω Alistar, Leona, taric, Sona, soraka, janna. Δυστυχως εχω μια αδυναμια στο να παιζω Blitz και ειμαι κοντα στο να αποκτησω Lulu. Ευχαριστω προκαταβολικα.
orfeas71995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 αμα ξερεις ταρικ λεονα sona,εισαι οκ,δεν χρειαζεσε κατι παραπανω. πιστευω πως και με janna μπορεις να βοηθησεις πολυ το team. Τι λες?
orfeas71995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Φυσικα απλα η janna ειναι αρκετα δυσκολο support.Το πιο op support ειναι ο ταρικ και επιθετικα και αμυντικα ,λεονα το καλυτερο επιθετικα και μετα η sona all around Απλα leona ειναι πολυ εξαρτημενη απο το team. Ειναι μεγαλο μειον για solo queue, αλλα για ranked team ειναι πολυ ισχυρη
kuzko21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 εξαρτημενη η λεονα απο το team? ειναι απο τα Support που κανει carry μεχρι και το carry...ο,τι θελει κανει.
dNt^ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 o swain είναι καλός για mid? δεν τον έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά έχω δει πολλούς στο mid και μου φαίνεται αρκετά καλός. Έχει και αυτή την ulti που του δίνει spellvamp νομίζω.. (Έχω χάσει εξαιτίας της με κάτα γιατί έμενε πάντα με πολύ λίγο -.-)
trolaro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ενα θα σας πω <3 Nocturne <3 και δεν ειμαι καλα
orfeas71995 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ειναι καλη η λεονα για solo q ποιος ειναι βρε?Initiate fight,stun,μπορει να κανει protect το carry,shield. εξαρτημενη η λεονα απο το team? ειναι απο τα Support που κανει carry μεχρι και το carry...ο,τι θελει κανει. παντως ακομα και καλους παιχτες που εχω δει στο solo queue με Leona ενω επαιζα απιστευτα δεν μπορουσαν να κερδισουν λογω team. Τεσπα γενικα η Leona ειναι ενα πολυ ισχυρο support και μπορει οντως να αλλαξει τη ροη ενος αγωνα.
Tobajara Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Το ζήτημα με τη Leona είναι ο συγχρονισμός και το focus της ομάδας. Ακόμα και αν εσύ πιάσεις καλά το combo σου, αν οι άλλοι αρχίσουν και βαράνε το tank ή κάποιον άσχετο, αρχίσουν να κυνηγάνε ή απλά σηκωθούν και φύγουν η φουκαριάρα η Leona έχει πάει άκλαφτη. κακά τα ψέματα βέβαια, συνήθως είναι "μισή ντροπή δική μου μισή δική σου" γιατί η Leona απαιτεί μια λογική "μπούκα έλα και τους φάγαμε", οπότε παρασύρεσαι. Αν η ομάδα έχει burst AD και γενικά μπορεί να βγάλει πολύ damage γρήγορα είναι η καλύτερη επιλογή για support και γενικά μια από τις καλύτερες, συν το φυσικό της tankiness που early game της δίνει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Για να λύσω τυχόν απορίες, στα τελευταία ματς μου με Leona ήμουν μετριοκακός.
KeepWalking7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ορφέα σε έκανα add όταν μπεις δέξου με να συζητισουμε λιγο
Bigi444444 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Tobajara, πραγματικά θέλω να δω replay σου ή να σε κάνω spectate.Έχω την εντύπωση ότι περνάς κρίση μετριοφροσύνης.Μου θυμίζεις τα σπασικλάκια του σχολείου/πανεπιστημίου που μετά της εξετάσεις κάθε φορά τα άκουγες: πωπω πάτωσα!Άσε άσε, χάλια σου λέωωωω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις