klainmaingr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κάτι πρακτικά άχρηστο στο lol. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε mmo/strategy games. Ουσιαστικά με το πάτημα ενός κουμπιού κάνεις μια σειρά λειτουργιών. Αυτό είναι για κάνα wow που θέλεις να ανοίξεις όλα τα buffs ας πούμε, να κάνεις ένα standard combo για pve κτλ. Και δεκάδες άλλες χρήσεις. Στο lol μόνο για burst ήρωες θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ώστε να κάνεις το full combo με το πάτημα ενός κουμπιού. Annie/Malzahar μου έρχονται στο μυαλό. Δεν ξέρω αν λόγω ασταθούς ping μπορείς να κάνεις και το shatter combo του alistar. Και κάτι τέτοιο anyway. 3
Infant Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ποσο ωραιο το dominion . Εκει που χαναμε ηταν 50-6 και το πηγαμε 11-6 στα points και τελικα το πηραμε
haris013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κάτι πρακτικά άχρηστο στο lol. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε mmo/strategy games. Ουσιαστικά με το πάτημα ενός κουμπιού κάνεις μια σειρά λειτουργιών. Αυτό είναι για κάνα wow που θέλεις να ανοίξεις όλα τα buffs ας πούμε, να κάνεις ένα standard combo για pve κτλ. Και δεκάδες άλλες χρήσεις. Στο lol μόνο για burst ήρωες θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ώστε να κάνεις το full combo με το πάτημα ενός κουμπιού. Annie/Malzahar μου έρχονται στο μυαλό. Δεν ξέρω αν λόγω ασταθούς ping μπορείς να κάνεις και το shatter combo του alistar. Και κάτι τέτοιο anyway. klain πως φτιάχνεις δικά σου macros στο lol? πχ στην akali μπορώ με το πάτημα ενώς κουμπιού να κάνει την q και επιτόπου ulti?
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εχεις Keyboard με macro? εαν ναι , ανοιξε το software του keyboard και φτιαξε ενα macro με τα πληκτρα q και r , save και τελος. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Double IP Weekend αυτό που μας έρχεται, prepare for GLORY!
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Double IP Weekend αυτό που μας έρχεται, prepare for GLORY! Τι να τα κανεις μωρε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 αν σκεφτείς ότι παίζω 1-2 games τη μέρα, προφανώς δεν έχω τόσα
Zahariel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγω εχω τα SS macro στο Scroll Up - Scroll Down του Nostromo. SS & RE βασικα
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 klain πως φτιάχνεις δικά σου macros στο lol? πχ στην akali μπορώ με το πάτημα ενώς κουμπιού να κάνει την q και επιτόπου ulti? Κανονικά ναί. Το lol δεν υποστηρίζει απο μόνο του macros οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι σε ένα σχετικό programmable πληκτρολόγιο να έχεις ένα key που θα κάνει q+r με ένα πάτημα. Στην προκειμένη δεν θα το πρότεινα μιας και το q έχει range 600 και το r 800 οπότε αν είσαι εκτός q range θα μπείς μόνο με ulti. Afaic τα macro για spells είναι ψιλοάχρηστα εκτός όπως είπαμε σε single combo burst champions τύπου annie/veigar και πάνω απο όλα για laugh spam 24/7. Στο mouse δεν είναι κακή ιδέα τα ss btw. Το re το θεωρώ άχρηστο να πώ την αλήθεια. Ματάκια έχει ο άλλος. 1
koularasss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 το macros δεν ειναι ομως καπως αδικο για αυτους που δεν εχω keyboard που το υποστηριζει??μιας και το λολ δεν τα βαζει σαν λειτουργια??hackers
Zahariel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειναι θεμα αδικιας, ειναι θεμα να μη σταματας και να γραψεις. Τιποτα αλλο δεν συμφερει να κανεις στο LoL αν και εχω δει πχ macro για ryze ολο το combo, αλλα τα δεδομενα αλλαζουν τοσο πολυ συχνα που δεν εχει νοημα. Και το νοστρομο δεν ειναι mouse, ειναι keypad 2
pipiris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κανονικά ναί. Το lol δεν υποστηρίζει απο μόνο του macros οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι σε ένα σχετικό programmable πληκτρολόγιο να έχεις ένα key που θα κάνει q+r με ένα πάτημα. Στην προκειμένη δεν θα το πρότεινα μιας και το q έχει range 600 και το r 800 οπότε αν είσαι εκτός q range θα μπείς μόνο με ulti. Afaic τα macro για spells είναι ψιλοάχρηστα εκτός όπως είπαμε σε single combo burst champions τύπου annie/veigar και πάνω απο όλα για laugh spam 24/7. Στο mouse δεν είναι κακή ιδέα τα ss btw. Το re το θεωρώ άχρηστο να πώ την αλήθεια. Ματάκια έχει ο άλλος. Αυτο. Πχ σε akali περα απο την διαφορα του range, δεν εκμεταλευσαι το το cd απο το q προκειμενου να κανεις triger διπλο q. Ασε που ακομα και σε range να εισαι, αν κανεις q+r με τη μια θα φτασεις νωριτερα απο το q χανοντας χρονο στο burst σου πραγμα πολυ σημαντικο. Αν παλι θες να το κανεις ετσι δεν υπαρχει καμια διαφορα σε αυτη τη περιπτωση το μακρο με το να βαλεις smartcast και να spamareis Q+R μεχρι να γινουν.
koularasss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειναι θεμα αδικιας, ειναι θεμα να μη σταματας και να γραψεις. Τιποτα αλλο δεν συμφερει να κανεις στο LoL αν και εχω δει πχ macro για ryze ολο το combo, αλλα τα δεδομενα αλλαζουν τοσο πολυ συχνα που δεν εχει νοημα. Και το νοστρομο δεν ειναι mouse, ειναι keypad αφου δεν το βαζει η riot μεσα στο λολ να το εχουν ολοι θεωρηται για εμενα αδικια (μιλαω εγω με το ρανταρ )
sistah Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αμαν μ'αυτα τα ss! Ειναι εντελως περιττα.Μap εχεις, ward εχεις, τι να τα κανεις τα ss.Σχεδον ολα τα mouse πλεον εχουν στα πλαγια 2 κουμπια,εγω εκει βαζω τα pot/flask και τα wards η τα items που θελουν activate.Απο εκει και περα δεν νομιζω οτι δεν χρειαζεται κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις