koularasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 που βλέπετε τα νέα patch παιδιά; Εξαρτάται τι προτιμάς να παίζεις. Εγώ θα έπαιρνα fizz. Αν εσένα σου αρέσουν οι tanky champs, πάρε jarvan με βλεπω για jarvan
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη κανεις νικες για να μπεις σε ενα best of three ,και αν τα χασεις αυτα τα 3[αν και σου βγηκε ο κωλος για να μπεις σερ αυτο το top 3]μενεις παλι στην ιδια κατηγορια? Αν ναι,εχει να πεσει τρελο κλαμα,Μα ημουν τοσο κοντα να παω παραπανω dividion ,αλλα αυτοι οι τρολλερς afker noobades με σταματησαν και παλι το ιδιο τωρα.Σαν να το βλεπω ειναι 1
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη κανεις νικες για να μπεις σε ενα best of three ,και αν τα χασεις αυτα τα 3[αν και σου βγηκε ο κωλος για να μπεις σερ αυτο το top 3]μενεις παλι στην ιδια κατηγορια? Αν ναι,εχει να πεσει τρελο κλαμα,Μα ημουν τοσο κοντα να παω παραπανω dividion ,αλλα αυτοι οι τρολλερς afker noobades με σταματησαν και παλι το ιδιο τωρα.Σαν να το βλεπω ειναι Νομιζω δεν θα κανουν reset εντελως οι ποντοι Δηλαδη αν πχ αλλαζεις division στους 100 κ χασεις το sequence θα σε γυρισει στους 60 Κατι τετοιο
dNt^ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θέλω να πάρω irelia,fiora,amumu,elise,fizz,fiddle,morgana (OP ulti ), orianna,swain,taric, vayne και xin zhao xD Αλλά αφού φτιάξω όλα τα rune pages
koularasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θέλω να πάρω irelia,fiora,amumu,elise,fizz,fiddle,morgana (OP ulti ), orianna,swain,taric, vayne και xin zhao xD Αλλά αφού φτιάξω όλα τα rune pages ehh τι λεβελ εισαι?
koularasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 και τοσο καιρο πως δεν πηρες αυτους που ηθελες??
dNt^ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ε δεν ασχολούμουν και πολύ με το IP farm. Περισσότερο ήθελα να ανεβώ level, να φτάσω 30 και να παίξω στα πολυπόθητα ranked games. Αλλά σιγά τ' αυγά To ίδιο είναι σχεδόν με τα normal Επιπλέον, θέλω να φτιάξω πρώτα όλα τα runes πριν αρχίσω τα ranked γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα χρειαστεί να παίξεις. αν μου τύχει να παίξω tank πώς θα το κάνω όταν έχω μόνο AP runes? Κάτσε να φτιάξω πρώτα όλα τα runes pages και μετά παίζω και ranked. Εκεί θα είναι, δεν φεύγει
koularasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 φτιαξε tanky runes πρωτα,ειναι πιο χρησιμα.
sistah Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Παιξε αρκετα νορμαλ πρωτα, αγορασε runes/rune pages και λιγους ακομα champions και σιγα σιγα μπες στα ranked.Ειναι κλασικο λαθος με το που φτανει καποιος 30lvl να θελει να παει να παιξει ranked.Και το αποτελεσμα ειναι 2W 9L. 1
afentiko Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Επειδή (υποθέτω ότι) έχεις μόνο τα 2 αρχικά rune pages πάρε για αρχή runes για παίχτες που κάνουν scale με ad και με ap. Και στα δύο βάλε armor κίτρινα, mr(ή mr per lvl) μπλε (προτιμώ τα flat mr), και μετά για τους ad παίχτες attack damage κόκκινα και movement speed Quint, και για τους ap magic pen κόκκινα και AP Quint. Αυτά είναι πολύ γενικά-βασικά-all in one rune pages. Δηλαδή για τώρα που έχεις μόνο 2 rune pages είναι οι 2 καλύτερες επιλογές για να μπορείς να παίξεις με αυτά ΟΛΟΥΣ τους champs. Όταν πάρεις κι άλλα rune pages μπορείς να κάνεις αλλαγές (βασικά πρέπει να κάνεις αλλαγές ) για να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με κάθε champ.
PsyGreg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 πολλοι afkers τον τελευταίο καιρό σε ranked..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Λογικό, με 8 εκ/ρια per day και 70 εκ/ρια συνδρομητές.
PsyGreg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 μάγκες... http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/January_2013/New_League_System/LofL_IG_ENG.png
Προτεινόμενες αναρτήσεις