Tobajara Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτο ματς το κέρδισα πάντως, τώρα είμαι στην κορυφή του league μου γιατί όλοι οι άλλοι έχουν μηδέν πόντους. Behold my powah!
nikalias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 παιζω στο ευνε και μου λεει αν παρω 3/5 νικες θα ανεβω στην πλατινα
Atallos1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 16 ποντακια απο νικη παντως , not bad @Tobajara Πως βλεπεις τι standing εισαι στο division?
Zahariel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πφφ Duo με Mastermind, win, 5 points εγω, 1 αυτος. GG
nikalias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 zahariel , μπορεις να γραψεις ενα build s3 για double ap ( top , mid ) της ιρελια ;
Zahariel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Mercury, Phage, Visage με κανα 2 doran's blade και κλεινεις trinity φανταζομαι. Αν εχεις Tanky jungler
Tobajara Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 16 ποντακια απο νικη παντως , not bad @Tobajara Πως βλεπεις τι standing εισαι στο division? Σε όλο το Silver/Gold/κλπ (στη διάλεκτο της S3 λέγονται Leagues αν δεν απατώμαι) δε νομίζω πως μπορείς να το δεις. Αυτό που σου βγάζει αν πας στο Leagues είναι το ranking στο Division που ανήκεις. Καθώς έχουμε χωριστεί σε γκρουπ των 250, εσύ βλέπεις τη σχέση σου με τους 50 του Division σου. Η περιγραφή εκεί με μπέρδεψε, γιατί είχα καταλάβει πως θα ανεβαίνεις Division 1 -> 2 -> 3 -> 4 -> 5 -> GOLD πχ, ενώ στο Leagues σου λέει πως ανεβαίνεις με 100 LP και 3/5 νίκες στα play offs. Ελπίζω να μάθω σύντομα τι παίζει Επίσης θέλω μια γνώμη από τους πιο έμπειρους, γιατί ανακαλύπτω τον υπέροχο κόσμο του AP mid. Συμφέρουν health yellows αντί για MR blues για early game? Θέλω να βάλω είτε CDR είτε AP/lvl στα μπλε αλλά θα με κάνουν φέτες, συν το ότι τα 50 παραπάνω HP σε προστατεύουν και από AD mid. Τι λέτε?
nikalias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Mercury, Phage, Visage με κανα 2 doran's blade και κλεινεις trinity φανταζομαι. Αν εχεις Tanky jungler και κατι αλλο , αν εισαι πολυ μπροστα απο το lane σου , πως προτιμας να παιρνεις , dorans ή early phage για το slow proc και το hp αν και ειναι ακριβο .
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κάποιο πουλάκι απο δω μέσα προτείνει τα hp/lvl yellow. Δε τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλα κάτι ξέρει παραπάνω. Μετά Σίγουρα θέλεις mr μπλέ (είτε flat είτε /lvl είτε mix), mpen reds και AP quints. Μπορείς να κάνεις και ένα full Ap και να πάς για early kills σε μερικούς champions αλλα το παραπάνω είναι μια χαρά safe.
Zahariel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Btw. Για mid ΠΑΝΤΑ τα mr. Απεναντι σε ap champs προφανως. Health per level παιζω παντου πια, οχι αλλο mana regen mid. Eναλλακτικα vs AD heroes, armor yellow και ap per level blue
Atallos1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 To new system ειναι οπως η βροχη οταν βγαινουν εξω τα σαλιγκαρια Στην περιπτωση μας , βγηκαν τα καθυστερια παγανια 4 games ηδη και στα 4 καποιος επρεπε να κανει καποια καινοτομια 1
kuzko21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Η περιγραφή εκεί με μπέρδεψε, γιατί είχα καταλάβει πως θα ανεβαίνεις Division 1 -> 2 -> 3 -> 4 -> 5 -> GOLD πχ, ενώ στο Leagues σου λέει πως ανεβαίνεις με 100 LP και 3/5 νίκες στα play offs. Ε νομιζω οτι παει αναποδα , 5,4,3,2,1,best of 3,gold.
zizu10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Στα windows 8 κατεβάζω τον launcher αλλά δεν ανοίγει τίποτα όταν το πατάω για να τον κάνω εγκατάσταση... Το έχει κανείς άλλος??
paularas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 είναι θέμα νομίζω firewall και permitions... και στις κοπέλας μου το laptop δοκίμασα να το κατεβάσω ένα φεγγάρι αλλά τζίφος
Προτεινόμενες αναρτήσεις