sistah Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Και επισημα o Chaox απο τους TSM πηρε ποδι.Στην θεση του θα μπει ο WildTurtle.
kuzko21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 γράφεις [spoiler και το δεύτερο το κλείνεις με / γραφτου το σωστα μωρε επισης , η σηψη του ελληνικου Community ψεδιπλωνεται μπροστα στα ματια μας.
Zahariel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Κανονικα πρεπει να κανω quote το post με την καταρινα και να βαλω κι ενα λινκ, active member - μασκα
SOADNICK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 ποιο είναι το καλύτερο lane για την vi? επίσης, αξίζει η αγορά της? Sent from my iPod touch using Insomnia
paularas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 ποιο είναι το καλύτερο lane για την vi? επίσης, αξίζει η αγορά της?<br><br> Sent from my iPod touch using Insomnia Την banaroun αρα αν την θες για ranked qq. Κατα τα αλλα οπου θες την παιζεις αν σε αρεσει. Adc ειναι, gap closer ειναι, σπαει το armor, σπαει μπαλες. Αυτα Sent from my iPhone using Insomnia
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα. Επίσης vi jungle. Γρήγορο και safe clear και θεικά gangs. Είναι κρίμα top χάνει πολύ potential imo (αν και είναι μια χαρά viable) 2
Bigi444444 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αχαχα, που τα βρίσκετε τέτοια βίντεα ρε παιδιά;Ρε τι γίνεται στον κόσμο!
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ο ίδιος είχε κάνει και αυτό με λιγότερη επιτυχία. Το κακό είναι οτι όλοι έχουμε πετύχει πολύ χειρότερες sones που παίζουν με κανονικό setup -.- 1
Swimmer21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Η μάσκα δεν μου αρκεί.. σε late game αν έχω καταρινα full build και δεν νιωθει η ομάδα μου δεν μπορώ να κόψω τα tank, garen κλπ..
bele Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Eχω καιρο να παιξω kata, παντως με deathcap, void, liandrys, mr pen bots, abyssal και κανα zonyans ή deathfire grasp ή rylais αναλογα το game δεν νομιζω να αντιστεκεται κανενας στην kata. Φυσικα αυτο το build δεν ειναι να πας απο τους πρωτους στη μαχη αλλα να τους καθαριζεις οταν θα εχουν μεινει με μισο life. Ποτε δεν μου αρεσε ετσι οπως την παιζουν στη season 3 με def stats..κατα την γνωμη μου ειναι carry-assasin...το initiate και το tanky ειναι δουλεια αλλων..παντα θα νοσταλγω την παλια kata πριν το rework.
Swimmer21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Eχω καιρο να παιξω kata, παντως με deathcap, void, liandrys, mr pen bots, abyssal και κανα zonyans ή deathfire grasp ή rylais αναλογα το game δεν νομιζω να αντιστεκεται κανενας στην kata. Φυσικα αυτο το build δεν ειναι να πας απο τους πρωτους στη μαχη αλλα να τους καθαριζεις οταν θα εχουν μεινει με μισο life. Ποτε δεν μου αρεσε ετσι οπως την παιζουν στη season 3 με def stats..κατα την γνωμη μου ειναι carry-assasin...το initiate και το tanky ειναι δουλεια αλλων..παντα θα νοσταλγω την παλια kata πριν το rework. Και μενα δεν μου αρεσει το καινουριο στυλ, αλλα σε μερικα game το guardian ή το warmog's ειναι μονοδρομος για να νικησεις.. Παλιοτερα θυμαμαι εβγαζα 1ο item Rylais, γιατι ηδη στο early game η Kata ηταν OP, οποτε ειχα και hp αλλα και εκοβα παρα πολυ... τωρα την εχουν χαμηλωσει κι αλλο.. εχει καποια πλεονεκτηματα βεβαια τωρα, αλλα και παλι στο mid ειναι απο τα easy counter picks, πχ με ενα flash φευγεις απο την ulti της, και γενικα δεν εχει καποιο slow/stun Αλλη μια ερωτηση πχ μεσα στο game εχω με Katarina 250ap.. χωρις Rabadon's.. αν θα βγαλω next item Void, θα κοβω περισσοτερο απο οτι θα εκοβα με καπελο ή οχι?
sistah Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Και μενα δεν μου αρεσει το καινουριο στυλ, αλλα σε μερικα game το guardian ή το warmog's ειναι μονοδρομος για να νικησεις.. Παλιοτερα θυμαμαι εβγαζα 1ο item Rylais, γιατι ηδη στο early game η Kata ηταν OP, οποτε ειχα και hp αλλα και εκοβα παρα πολυ... τωρα την εχουν χαμηλωσει κι αλλο.. εχει καποια πλεονεκτηματα βεβαια τωρα, αλλα και παλι στο mid ειναι απο τα easy counter picks, πχ με ενα flash φευγεις απο την ulti της, και γενικα δεν εχει καποιο slow/stun Αλλη μια ερωτηση πχ μεσα στο game εχω με Katarina 250ap.. χωρις Rabadon's.. αν θα βγαλω next item Void, θα κοβω περισσοτερο απο οτι θα εκοβα με καπελο ή οχι? Εξαρταται απο το mres των αντιπαλων Αν εχουν πανω απο 80 θα κανεις παραπανω dmg με Void Staff Αν εχουν λιγοτερο τοτε θα κανεις πιο πολυ με Dcap 1
Jimys2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εγω εχω να πω οτι μετα απο πολυ κοπο καταφερα να φτασω promotion για silver 1. Το τι trolls εφαγα στην μαπα δεν λεγεται...
dNt^ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Τέλος, από δω και πέρα δεν ξαναμπαίνω σε game αν δω και κάποιος συμπαίκτης έχει κατάληξη στο όνομα PL. Δεν θα μου σπάνε τα νεύρα κάθε φορά. Μου έκανε babysit ο rengar τους και δεν μπορούσα να σταυρώσω creep και μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ. Στα διάλα πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις