Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγήκε ένας εξαιρετικός οδηγός για τον Zac τον χρησιμοποίησα και πραγματικά έκανα παπάδες.

League of Legends: Δε σου κάνω τον άγιο

Δεν με νοιάζει τι λες φίλε αλλά προφανώς έχεις κάποιο θέμα. Τα guides της Χριστιάνας για το LoL είναι τα καλύτερα.

Αν ενοχλείσαι με την κριτική και το χιούμορ... εμείς τι να πούμε για τη νοημοσύνη και την αισθητική μας;
  • Like 5
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν ενοχλείσαι με την κριτική και το χιούμορ... εμείς τι να πούμε για τη νοημοσύνη και την αισθητική μας;

ΘΕΟΣ απλά.

Δημοσ.

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1cd67v/elo_hellsupport_experiment_placement_to_platinum/

Μιας και το elo hell είναι πιο hot θέμα από την Χριστιάνα και το συγκεκριμένο project μου φάνηκε ενδιαφέρον, είπα να το παραθέσω για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να ανέβουν.

Ξεκινάει τώρα αλλά είμαι σίγουρος ότι όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ μέσα θα είναι πιο εύκολα αντιληπτά οπτικά στο streaming + ο τύπος θα ανέβει μόνο με support, οπότε θα καταρριφθεί και ο μύθος ότι το support δεν κάνει carry!

Δημοσ.

Ακόμα και να έχετε δίκιο 100% είστε 4 against the world, δεν έχετε και πολλές ελπίδες να βγάλετε άκρη άρα κόφτε τις μπιχτές IMO και τις εξυπνάδες και αφήστε μας να συνεχίσουμε να λέμε τα δικά μας πριν από εσας. ευχαριστώ

Οχι Paulara, το οτι ειναι 4 και εχουν τις ιδιες αποψεις, δεν σημαινει οτι επειδη ειμαστε περισσοτεροι,

καλυτερα να τα παρατησουν και να μην κανουν τον κοπο...

Αυτο ειναι λογικη "15 χρονων το παιζουμε νταηδες στο σοκακι".

Εχουν το δικαιωμα να απαντησουν και να πουν την αποψη τους.

Ασχετα οτι το κανανε χειροτερα με αυτα που γραψανε.

Οταν καποιοι αρχιζουν να μας λενε ψευτες με πτυχιο, προβληματικους που δεν μας αρεσει το guide

και minions του Zahariel, αποδεικνυουν μονοι τους το επιπεδο τους.

Εγω επιτηδες εγραψα για τα items που εχει βαλει στον Thresh για να πανε μονοι τους οι

συμφορουμιτες και να δουν γιατι ειπα οτι τα guides δεν την παλευουν..

Το πρωτο comment που σβησανε ηταν του αταλλου.

Mου το λεει στο αστειο και λεω wtf.

Διαβαζω το thread και ως support λεω απο μεσα μου:

που ειναι το sightstone , το philo και τι το θελει ο RoA ή το Wit's End..

Της το εγραψα με πολυ νορμαλ υφος, χωρις ειρωνια αλλα μαλλον δεν ταιριαξε με τα υπολοιπα κολακευτικα σχολια.

Και τωρα που το σκεφτομαι, ποιος δεν θα ηθελε μια καθαρη σελιδα, με καλα σχολια,

σε περιπτωση που περασει μια βολτα η riot και αρχισει να αναρωτιεται που δινει τα RP για champion test..

Δημοσ.

Και τωρα που το σκεφτομαι, ποιος δεν θα ηθελε μια καθαρη σελιδα, με καλα σχολια,

σε περιπτωση που περασει μια βολτα η riot και αρχισει να αναρωτιεται που δινει τα RP για champion test..

Αυτό για τα RP το σκέφτηκα και εγώ αλλά είπα να μην το γράψω και γίνω εμπαθείς...

Btw εάν αγοράσω Nasus + skin για το Nasus και αρχίσω να τον κάνω practice τώρα που τον nerfaroun θα είμαι πολύ χαζός?

Δημοσ.

Ενα προγραμμα για να κανω record καποια match που παιζω? ειχα το fraps στο μυαλο μου αλλα το καθε βιντεο θα μου βγει πολυ μεγαλο σε χωριτικοτητα νομιζω.

Δημοσ.

Πρώτο μου baron steal σήμερα με Lux. Δυστυχώς το game το χάσαμε :P

Ευτυχώς που δεν ήταν και σε ranked

τον κραζετε αλλα....

αυτο δεν ειναι τυχη...

• Like 2
Δημοσ.

τον κραζετε αλλα....

αυτο δεν ειναι τυχη...

Είναι blind baron steal με μία πολύ ωραία εισαγωγή. Ναι είναι ωραίο να το βλέπεις, σίγουρα έχει πάνω κάτω μια ιδέα του πότε να το κάνει με απόκλιση 1-2 sec αλλα ΕΙΝΑΙ τύχη. Όπως τύχη είναι και τα δεκάδες ez ults που κλέβουν τον baron κατα καιρούς. Τύχη ΔΕΝ είναι το smite steal ή το να stealάρεις με vision (βλέπε froggen στα μπλέ κτλ). Just saying.

Ωραίο "show" όμως δε μπορώ να πώ ^^

• Like 1
Δημοσ.

Όχι πως μετά την αποχή μου κάνω τίποτα τρομερά παιχνίδια (ένας Alistair bot με έκανε άλογο με Leona) αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να είσαι σε promotion match για silver 4 και να σου βάζει στην ομάδα Bronze 3. Δηλαδή θέλει να μας πείσει πως, τουλάχιστον για τα promotion, δεν υπάρχουν άλλα άτομα silver 5 να σε κάνει matchup?

Και, επειδή είμαι και τυχερός, πήγε και carry. Και ήταν και Έλληνας. 90 cs στα 40 λεπτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...