Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.lolking.net/summoner/eune/25855323#profile">bill 2-0-0-4

Μα, 8χρονα-9χρονα ρε γμτ?

Κάτι παίζει με το προφίλ του αυτουνού.Στα ranked solo 5v5 λέει 36 νίκες και 0 ήττες ενώ αν δεις το ιστορικό του έχει μόνο ήττες σε δαύτα.Πάντως απορώ πώς μπορεί να έχει έστω και σε ένα παιχνίδι 10 kills με rengar όταν μ.ό. σε κάθε παιχνίδι έχει 30-40 cs.Με πόσο κουλούς παίζει;Καταρχάς παίζει με ανθρώπους ή με μαϊμούδια;

Δημοσ.

ειμαι περιεργος να μαθω ποσοι ειμαστε πανω απο 30 παντως...και δεν εννοω lvl...ηλικια εννοω!!!

10.05.1983

και έως πέρυσι έπαιζα world 2 wow, diablo 3 πήγαινα για world 5 lvl up και έχω και δικιά μου δουλεία + ζωή + ένα σκασμό σπουδές έχω κάνει (για να μην υπωθεί τίποτα για no lifer κτλ κτλ κτλ) (2x master + bachelor) 

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά απόψε;Τι τρολλάρισμα είναι αυτό που έφαγα;Πάω να παίξω 2 παιχνίδια και ήταν και τα 2 από τα πιο άκυρα και εκνευριστικά που έχω συναντήσει εδώ και πολλούς μήνες.Πάμε στο πρώτο και μας βάζει με 3 αντιπάλους από gold και οι υπόλοιποι silver.Από εμάς μόνο εγώ με ranked, οι υπόλοιποι μόνο με normal games...Μπαίνουμε μέσα και η διαφορά ήταν χαοτική.Εγώ με taric κάτι έκανα με μια ashe στο bot, αλλά με τίποτα δε μπορούσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι.Μιλάμε ο rengar στο top έχασε πύργο πριν το 8' και έληξε με 0-4 νομίζω.Στο mid ένας ryze με 0-8 στο 25', που το δώσαμε, είχε 59 cs....!!!Είχα φοβερό σερί στα τελευταία 25-30 παιχνίδια και περίμενα λογικά ότι κάποια στιγμή θα γινόταν η ανατροπή.Ντάξει λέω λοιπόν, πάμε για επόμενο γρήγορα.

Πάω επόμενο, παίρνω πάλι taric και μας μένει μόνο η θέση του adc.Περνούσε η ώρα και ο τελευταίος δε διάλεγε.Οπότε 2 δεύτερα πριν λήξει ο χρόνος παίρνει kennen και λέει ad...Άντε λέω θα το αντέξουμε κι αυτό.Πλήρης ασυνεννοησία, πανηγυρική ήττα.Τα παίρνω κρανίο που θυμήθηκα εποχές προ 30 lvl και λέω θα μπω και σε τρίτο με ad carry να το κουβαλήσω.Μπαίνω το λοιπόν και οι λοιποί παίρνουν, ahri, zed jungler, irelia με barrier solo top και warwick με ignite bot.Οκ λέω, καληνύχτα λολ. :P

Δεν ξέρω τι διάολο έγινε, μάλλον το μάτιασα που τελευταία μου φερόταν τόσο καλά. ^_^

(mmr=match making rating)

Δημοσ.

Ρε παιδες ποσο ειναι για εσας ενα καλο mmr? 

Eγω πχ αυτη τη στιγμη ειμαι στα 270 games και εχω ~50% ratio.. 

Καλα αμα ειμαι με Anivia οποιος συμπαιχτης μου την δωσει την πληρωνει πολυ ακριβα :devil:

Kαλα ισχυει , εχω φαει πολυ βρισιμο με το wall :-D

Και δεν παυει ποτε να ειναι ξεκαρδιστικο  :devil:

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά απόψε;Τι τρολλάρισμα είναι αυτό που έφαγα;Πάω να παίξω 2 παιχνίδια και ήταν και τα 2 από τα πιο άκυρα και εκνευριστικά που έχω συναντήσει εδώ και πολλούς μήνες.Πάμε στο πρώτο και μας βάζει με 3 αντιπάλους από gold και οι υπόλοιποι silver.Από εμάς μόνο εγώ με ranked, οι υπόλοιποι μόνο με normal games...Μπαίνουμε μέσα και η διαφορά ήταν χαοτική.Εγώ με taric κάτι έκανα με μια ashe στο bot, αλλά με τίποτα δε μπορούσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι.Μιλάμε ο rengar στο top έχασε πύργο πριν το 8' και έληξε με 0-4 νομίζω.Στο mid ένας ryze με 0-8 στο 25', που το δώσαμε, είχε 59 cs....!!!Είχα φοβερό σερί στα τελευταία 25-30 παιχνίδια και περίμενα λογικά ότι κάποια στιγμή θα γινόταν η ανατροπή.Ντάξει λέω λοιπόν, πάμε για επόμενο γρήγορα.

Πάω επόμενο, παίρνω πάλι taric και μας μένει μόνο η θέση του adc.Περνούσε η ώρα και ο τελευταίος δε διάλεγε.Οπότε 2 δεύτερα πριν λήξει ο χρόνος παίρνει kennen και λέει ad...Άντε λέω θα το αντέξουμε κι αυτό.Πλήρης ασυνεννοησία, πανηγυρική ήττα.Τα παίρνω κρανίο που θυμήθηκα εποχές προ 30 lvl και λέω θα μπω και σε τρίτο με ad carry να το κουβαλήσω.Μπαίνω το λοιπόν και οι λοιποί παίρνουν, ahri, zed jungler, irelia με barrier solo top και warwick με ignite bot.Οκ λέω, καληνύχτα λολ. :P

Δεν ξέρω τι διάολο έγινε, μάλλον το μάτιασα που τελευταία μου φερόταν τόσο καλά. ^_^

(mmr=match making rating)

Kennen ad, αν νιώθει αυτός που τον παίζει, σπέρνει άγρια

Για όλα τα υπόλοιπα....υπομονή!:P

Δημοσ.

Μπα, κλασσικά λάθη του Lolking

Οντως εχει αρκετα λαθη. Πχ στο match που ειπα πιο πανω Draven vs Draven

στο δικο μου profile δειχνει 55'+ ενω στου αλλου 35'+ (ηταν καμια ωρα)

Δημοσ.

Χμ. Έβαλαν ξεχωριστό server για Ρωσία.

Τι γνώμη έχετε για αυτό? Προσωπικά έχω κουραστεί να βλέπω kurwες και fu polish retard, οπότε ελπίζω να ξεβρωμίσει λίγο το EU east (όσο μπορεί έστω). Από την άλλη οι Ρώσοι είναι πολύς κόσμος και έχω δει αρκετούς καλούς παίκτες, αν και από πλευράς συμπεριφοράς και νοοτροπίας είναι άνετα συγκρίσιμοι με εμάς.

Δημοσ.

Χμ. Έβαλαν ξεχωριστό server για Ρωσία.

Τι γνώμη έχετε για αυτό? Προσωπικά έχω κουραστεί να βλέπω kurwες και fu polish retard, οπότε ελπίζω να ξεβρωμίσει λίγο το EU east (όσο μπορεί έστω). Από την άλλη οι Ρώσοι είναι πολύς κόσμος και έχω δει αρκετούς καλούς παίκτες, αν και από πλευράς συμπεριφοράς και νοοτροπίας είναι άνετα συγκρίσιμοι με εμάς.

Απο τη μία μου αρέσει. Απο την αλλή θα μείνει ο giorgaras99 και ο manasou2001 οπότε μία η άλλη. Τουλάχιστον θα ξέρεις τι σου λένε όταν σπαμάρουν.

• Like 2
Δημοσ.

1000 φορές ρωσομπλιέντ παρά georgefPL... κρίμα που δεν υπάρχει ένας 100% Ευρωπαϊκός server να σηκώσει τους πάντες μιας και όταν μένεις σε server με Έλληνες και τσάπερ μιρ που παίζουν από τα net cafe στις free ώρες τους και λένε ότι θα σε βρουν να σε φάνε το λαρύγγι φτάνεις να μην θες να παίξεις

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...