Atallos1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 New 1v1/2v2 maps? http://v.qq.com/cover/q/qt82fulk8hicsyc.html?vid=f01121849t9
klainmaingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Just came here to post this. Sounds nice. Άντε και (broken) ladder. Προφανώς θα γίνουν στο map που πόσταρε ο Atallos. All-Star Week will also unveil a very exciting event this year. Many of you speculate about which individual players are at the top of their respective positions. In Shanghai, we’re finally going to answer that question. Your favorite players from top, mid, jungle and bot will square off against one another in an individual tournament. The last players left standing will have the right to claim they’re the best individual competitors in the world. Bigi είναι τέρμα motivational κάτι τέτοια video.
javavall Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 damn σήμερα έχασα το πρώτο promotion match. Επιλέγουμε champs για το δεύτερο και κάποιος από την ομάδα μας κάνει dodge... Αποτέλεσμα, να χάνω αυτομάτως το promotion. Ωραίο bug
jimson Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ένα παιχνίδι που μου έκατσε αρκετά καλά.. Είχα Support Soraka ενάντια σε Caitlyn με support malphite. Κατά την γνώμη μου είμαι το καλύτερο counter για την caitlyn http://www.youtube.com/watch?v=ictijTBnSw4 1
Luxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Υπερβολές. Eμείς το ίδιο κάνουμε. Ακόμα και στο insomnia έχω δει άτομα με gr στο τέλος, λες και είμαστε πολυεθνικό forum. @Luxx Ένα σχετικό post από άλλο forum Επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα, τι ακριβως αλλαζει στο ranked duos;
klainmaingr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Λέγαμε για attack move παλιότερα. Αυτό καλύπτει σχεδόν τα πάντα καιτα εξηγεί πολύ απλά και ωραία. 2
bele Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Tα παραπανω δυστυχως δεν ξερω πως να τα κανω..το μονο που μπορω να κανω ειναι σαν adc να κανω kite και λιγο shutter step, αλλα παντα μονο με συνεχομενα δεξι κλικ
bele Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Βρε καλα τα εξηγει το βιντεο, απλα εγω δεν ειμαι στο επιπεδο να τα κανω..δεν εχω την οικειοτητα τουλαχιστον προς το παρον..θα μεινω στον νουμπικο τροπο :/
dNt^ Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα τελευταία με βάζει με ανώτερου tier παίκτες (Είμαι Bronze 1). Με έχει βάλει με Silver 1-2 και Gold 3-4-5 παίκτες. Τι στο καλό?
bele Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα τελευταία με βάζει με ανώτερου tier παίκτες (Είμαι Bronze 1). Με έχει βάλει με Silver 1-2 και Gold 3-4-5 παίκτες. Τι στο καλό? Απλα εχεις καλυτερο mmr απο αυτο των παικτων bronze 1 . H αναλογια νικων/ηττων ειναι καλυτερη και το "κρυμενο" elo υψηλοτερο αρα μπαινεις με αναλογους παιχτες. 1
Bigi444444 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κι εγώ τις 2 προηγούμενες εβδομάδες που είχα στα 25 παιχνίδια 22 νίκες το ίδιο πάθαινα.Τώρα που παίζω με κάτι φίλους μου και πέφτει το τρολλινγκ της αρκούδας, έχω 7/10 χαμένα και παίζουμε με silver 2-3 στην καλύτερη.
Ακραίος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.Είχα από παλιά λογαριασμό στο forum σήμερα το ανακάλυψα που πήγα να κάνω καινούριο λογαριασμό. Παίζω EUW Bronze I και προσπαθώ να βελτιωθώ όσο μπορώ βλέπωντας stream αλλά και από τα δικά μου games. Ψάχνω απεγνωσμένα Riot Nasus,Graves,Singed skins.Αν έχει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα και εννοείτε ότι δεν θέλω free.
aris1986 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.Είχα από παλιά λογαριασμό στο forum σήμερα το ανακάλυψα που πήγα να κάνω καινούριο λογαριασμό. Παίζω EUW Bronze I και προσπαθώ να βελτιωθώ όσο μπορώ βλέπωντας stream αλλά και από τα δικά μου games. Ψάχνω απεγνωσμένα Riot Nasus,Graves,Singed skins.Αν έχει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα και εννοείτε ότι δεν θέλω free. Unvailable ειναι! Πως θα τα παρεις; Αλλα και ποσα δίνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις