Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα το ίδιο θα είναι και οι 2. αμέσως ο δικός θα είναι καλύτερος χαχαχα

edit: το παγωτό μου είναι καλύτερο χαχαχα

συμφωνω με τον skanjos αλλα εκτος αυτων σκεψου κ ποιους περιλαμβανει ο δικος μας . περιλαμβανει τα βαλκανια , δηλαδη χωρες πιο φτωχες απο εμας αρα λιγοτερους χρηστες . εκει στηριζω οτι θα ειναι καλυτερος ο δικος μας. κ με τον ορο καλυτερος εννοω πιο γρηγορος .

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τόσα λεφτά βγάζουν οι μακάκες! μέχρι και αγέννητος LOL παίζει! Δέν μπορούσαν να βάλουν έναν δεύτερο μεγάλο?

παλίκαρε το πρόβλημα του lol δεν ήταν η δύναμη των σέρβερ.αυτό εξήγησαν τουλάχιστον,βάλανε και άλλους σέρβερς και δεν είδαν χαίρι,το θέμα είναι καθαρά μπουκόματος Software που λογικά δεν λύνεται απλά και θέλει τρελές ώρες coding,υπολόγισαν λογικά το κόστος και το πόσο καιρό θα τους έπερνε να το λύσουν και αποφάσισαν να χωρίσουν την ευρώπη σε 2 μέρη για να εξαφανιστεί το πρόβλημα στιγμιαία δίχως κόπο απλά με περισσότερους σέρβερ και χωρίς tweaking στο software.

το θέμα είναι οτι εμείς δεν γνωρίζουμε το traffic του παιχνιδιού,λογικά έχει απίστευτο πληθυσμό που παίζει το game και ήταν λογικό κάποτε να μπουκώσει το game,εγώ πιστέυω βρήκαν πολύ καλή λύση ,αντε να μας χωρίσουν φαστ να μπορούμε να παίξουμε σαν ανθρωποι.

Δημοσ.

παλι ειμαι απολυτα συμφωνος με τον skanjos.κ εγω εκει πιστευω οτι ειναι η αιτια κ οχι ο server σαν δυναμη .

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι με τον διαχωρισμό εγώ δεν θα μπορώ να παίξω με ένα φίλο μου για παράδειγμα που μπαίνει απο γερμανία η κάπου αλλού όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι με τον διαχωρισμό εγώ δεν θα μπορώ να παίξω με ένα φίλο μου για παράδειγμα που μπαίνει απο γερμανία η κάπου αλλού όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Αν κρίνω απο το mail της Riot θα υπαρχεί δυνατότητα μεταφοράς μεταξύ των νέων server, οπότε με λίγη συνεννόηση μαζεύεστε όλοι μαζί tongue.gif (αν μπορεί κάποιος που το κράτησε να το παραθέσει - έχω την κακή συνήθεια να τα κάνω delete μετά απο καμία βδομάδα)

Δημοσ.

το παραθέτω εγώ λοιπόν

Kalhas!

Over the course of the past few months, we have been devising a plan to improve stability of our European Platform, which is currently supporting hundreds of thousands summoners all playing League of Legends simultaneously.

While we're excited by the enthusiasm you have all shown for the game, the demand has presented complications such as lengthy login queues, New York based overflow servers, and unscheduled downtime.

So what does this mean for you?

Well, we have been making preparations to split our European service onto two new platforms: EU West and EU Nordic & East.

Each of these platforms will be able to support the same number of players as the current European environment, dramatically increasing your gameplay experience and paving the way for future growth.

The split will be happening soon, and once it is complete your summoner will only be accessible from the platform you have been assigned. If you are unsatisfied with your destination platform for any reason, we will be facilitating one free transfer between the two platforms following shortly after the split.

The platform to which you have been assigned is: EU Nordic & East

If you have a specific question about the split that hasn't been answered here, please visit our European Platform Split FAQ.

We're excited to be able to bring you a service upgrade that should bring about a lasting resolution to your concerns!

Thanks for your patience, and thank you for playing League of Legends.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.. Είναι η πρώτη φορά που παίζω τέτοιου είδους παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως έχω κολλήσει για τα καλά...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχω μαζέψει 2000(λευτα-gold ή πως σκ@τά τα λένε αυτά..) και ήρθε η ώρα να αγοράσω κάποιον παίχτη...

Μ'αρέσει πολύ ο Ryze.. Διότι έχει πολύ καλά skils (κατά την γνώμη μου) και βαράει από μακρυά..

Υπάρχει κανένας παρόμοιος χαρακτήρας στο παιχνίδι αλλά με μεγαλύτερα χαρακτηριστικά (Attack Health κτλ...)???

εγώ συγκρίνω από εδώ

Υ.Γ. Ακόμα είμαι 7lv

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάζεις τους free που δίνει κάθε βδομάδα και να δεις ποιος σε βολεύει περισσότερο.

Δημοσ.

φίλε νίκο επειδή είσαι νέος στο παιχνίδι και απότι κατάλαβα σου αρέσουν οι μάγοι,σου πρωτείνω annie/vladimir/karthus,μακριά απο ryze είναι αυτή τη στιγμή απο τους πιο nerfed nukers στο παιχνίδι μπορείς να τον παίξεις μόνο με stacking mana defensive style αλλα θα κλάνεις απο damage. ναί μεν έχει το root αλλα όταν συνηθίσεις να υπολογίζεις το stun της annie δύσκολα γυρνάς πίσω... vlad και karthus νομίζω κάνουν 6κ ip οπότε πρωτείνω annie εγώ. και αν ψήνεσε για περισσότερη προστασία zilean carry style όμως όχι support (δλδ με τα ίδια ίτεμς που θα έπεζες την annie)

εγώ τώρα ξαναγύρισα να παίζω ashe,έπαιξα πάρα πολλά games zilean/annie μια χαρά δε λέω αλλα endgame πρωτειμώ να κόβω αβέρτα και όχι όποτε έχω skills.πραγματικά πιστέυω η ashe μπορεί να είναι πάρα πολύ deadly champion...

Δημοσ.

για τον ryze πιστευω οτι ειναι απλα απιστευτος . γτ με αμυντικα items κ δεν πεφτεις αλλα κ κοβεις κομματια. πχ το Banshee's Veil , Frozen Heart,Tear of the Goddess κ μετα κανεις κ ενα Archangel's Staff κ εισαι πολυ καλα ντυμενος . ασε που ντυνεται κ φτηνα . δεν χρειαζεται να βαλει καπελα κ τετοια inmo παντα.

αλλα inmo παλι ο ryze πιστευω οτι δειχνει την δυναμη του σε late game . επιπλεον μπορει να βοηθησει κ το team με το κλικαριστο stun του.

Δημοσ.

Αγόρασα τον Ryze πριν καμια ώρα αλλά παίζω με διάφορους παίχτες να τους τσεκάρω όλους.. ;)

Re παιδιά τι γίνεται με τον κωλοσέρβερ τους?? δεν μπορώ να μπω...

Δημοσ.

παιδια τωρα παιζω ενα game αλλα δεν εχω δει χειροτερο lag . δεν βλεπω health δεν βλεπω τα creeps μου δειχνει φασης μετα απο 2 λεπτα , ενω στο team μου το δειχνει καλα . ειμαι lan με αλλους 2 κ ο ενας παιζει οκ κ ο αλλος χειρωτερα παο μενα . τι σκατα γινεται ?

edit αυτος που κολλαγε με μενα εχει tellas , τυχαιο ? ο 3os forthnet κ ολα κομπλε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...