Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανεβηκε παρα πολυ ο torick , γτ τον επαιξα με το που νγηκε κ με το που ανεβηκε κ ειδα δαιφορα κ στο mana του αλλα κ στο damage που κανουν τα φαντασματακια του .

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πως έπαιξες? Αφου δεν έχει βγει το πατς?

εμενα ρωτας ? τι εννοεις πως επαιξα ?

Δημοσ.

εμενα ρωτας ? τι εννοεις πως επαιξα ?

Εσένα ρώταγα, αλλά μου απάντησαν. Εννούσα πώς έπαιξες τον νεο yorick χωρίς να έχει βγεί το πατς.

Δημοσ.

Εγώ επισήμως μετα το νεο Update δεν μπορώ να παίξω...Διαλέγω κανονικά champion κάνω lock in και μόλις πάει να ξεκινήσει το game,εκεί που δίχνει όλους τους champs μου κλεινει μόνο του και βγάζει bugsplat error.

Ξέρει κανείς τι να κάνω?

Δημοσ.

Εγώ επισήμως μετα το νεο Update δεν μπορώ να παίξω...Διαλέγω κανονικά champion κάνω lock in και μόλις πάει να ξεκινήσει το game,εκεί που δίχνει όλους τους champs μου κλεινει μόνο του και βγάζει bugsplat error.

Ξέρει κανείς τι να κάνω?

Reinstall

• Super Moderators
Δημοσ.

μετά τον SSD το loading άλλων παιχτών μου κακοφαίνεται...

ώρα για testing Leona...

Δημοσ.

Πρώτο παιχνίδι σήμερα με Sivir. Να συνεχίσω με Sivir ή να γυρίσω σε Annie που όπου με πετύχαινε μου άλλαζε τα φώτα?

Δημοσ.

erwdios η Sivir είναι Support χαρακτήρας και Pusher ,η αννιε είναι καθαρά Nuker και carry,καμία σχέση οι δυο τους, έχω να πετύχω Sivir 150games....απο lvl 15 και πάνω σχεδόν κανένας δεν την παίζει,αυτή τη στιγμή είναι αρκετά nerfed χαρακτήρας δυστυχώς γιατί μου αρέσει και μένα πάρα πολύ(εμφανισιακά φυσικά χαχαχα!!!μου θυμίζει tifa)

Δημοσ.

Η Leona τα σπάει !!! Δεν έχω βρεί ακόμα κανένα καλό built για αφτήν αλλά το προσπαθώ . Μηπος εχει κανείς να μου προτίνει κάτι ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...