Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα πολλες leones στα τελευταια 10 games που επαιξα . κ παρατηρησα οτι κολλαει πολυ πανω της το omen σαν κομβο με το spell που ερχεται πανω σου . μετα μπορεις να παιξεις με διαφορα . δεν την εχω δοκιμασει κ δεν μπορω να πω κατι αλλο απλα τι κολλαει λεω.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια οταν το παιχνιδη ξαφνικα κληνει και λεει οτι σταματησε να λειτουργει τι φτεει?

Δημοσ.

Κάντε add KoNgoLeZoSsS...30 lvl αν και στα ranked το έχω ξεφτιλίσει. Μόνο Gragas και Lux μην τολμήσετε να μου πάρετε :shock: :devil: :whistle: :mrgreen: :rolleyes: :confused:

Δημοσ.

8anos94, εννοείς ενώ είσαι στον client απλά, χωρίς να παίζεις;Λέει κάτι για session closed ή κάτι τέτοιο;

Αν ναι, μου το έχει κάνει κι εμένα λίγες φορές.Όταν το είχα για ώρες ανοιχτό χωρίς να κάνω τίποτα.Ίσως να έχουν κάποιο σύστημα που να σε διώχνει αν είσαι afk πολύ ώρα για να μπορεί να μπει και κανένας να παίξει.

Για τη sivir πάντως που λέτε διαφωνώ.Κι εγώ τη θεωρούσα από τους πιο μάπα χαρακτήρες, μέχρι που τον τελευταίο μήνα κάλιασε και έπαιξα 5-6 παιχνίδια με αυτή είτε ως συμπαίκτη είτε ως αντίπαλο.Προφανώς όλοι ήταν προχωρημένοι παίκτες και δεν τη δοκίμαζαν πρώτη φορά.Πάντως όλοι έπαιξαν εξαιρετικά και είχαν φοβερή απόδοση.Με tristana εγώ και τον ήπια καμπόσες φορές.Τα πάντα είναι θέμα ικανότητας παίκτη παιδιά...

Δημοσ.

την είδα και εγώ σε αρκετά games την λεόνα αλλα δεν μου άρεσε,το μικρό της σταν είναι πολύ μικρό και το μεγάλο μόνο για teamfights,το damage της μηδαμινό και γενικά δεν βλέπω να αντικαταστήσει τις βασικές τανκ επιλογές, amumu/alistar/shen δεν τους πιάνει σε τπτ και λογικά την βάζω πίσω και απο τον galio. πάντος πραγματικά όποιος παίζει τανκ και δεν παίζει amumu/ alistar/shen πιστέυω παίζει το game λάθος... αν και το σκιν του galio το μπλέ τα σπάει άσχημα. γενικά όμως έφαγε ενα μικρό νερφ μακρινό ο galio καθώς έφαγε nerf το καπέλο ap και ο galio μαζέυει magic resist. γενικά πιστέυω ήταν πολύ Imba item και έπρεπε να το διορθώσουν κάπως ,τα ap carrys είχαν αρκετό προβάδισμα και φτιάχνοντας ένα καπέλο στα 10 λεπτα έκανες pown όλη την opponent team με την annie π.χ.

όχι οτι τώρα βλέπω να γεμίζουν τα ranked με ad melee αλλα πάλι κάτι κάνανε για να διορθώσουν τα πράγματα.

btw παραθέτω το site για να δείτε ποιοι είναι οι πιο Popular champions http://www.lolbase.net/champions απορώ γιατί είναι ο corki τελευταίος καθώς είναι ο καλύτερος farmer,πιστέυω έχει καθαρά να κάνει με το οτι η ashe είναι πρώτη και όποιος θέλει να παίξει ranged carry διαλέγει ή ashe λόγο των cc ή vayne λόγο του damage.πάντος ο corki απέδειξαν στo τουρνουά οτι είναι τοπ τιερ champion. για την sivir δεν μπορώ να πω το ίδιο καθώς κανείς δεν την επέλεξε στο τουρνουά ,στην τελική παίξτε όποιον champion γουστάρετε αλλα να προσέχετε και τι χρειάζετε το team γιατί αλλιώς θα είστε απο τα άτομα που έχουν παραπάνω defeats παρά wins χεχεχε.

Δημοσ.

Και τι σημασία έχει τι παίζουν οι άλλοι;Ο καθένας παίζει ανάλογα με τις δεξιότητές του και τα γούστα του.Τι πάει να πει αυτό;

Δημοσ.

έκαναν το διαχωρισμό? χθές είχα qeue μια ώρα!!! κάθε φορά που θέλω να loggaro έχω 30 λεπτά τουλάχιστο αναμονή.... μήπος τελικά έκαναν μακακία που τους χώρισαν?

Δημοσ.

bigi οι champions μπαίνουν σε κατηγορίες tier ανάλογα με την χρησιμότητα/δύναμη τους atm.αν θες να τα πας καλά competitive(ranked games) τότε πρέπει να επιλέξεις top tier champion αλλιώς θα έχεις πρόβλημα και έσυ και το team σου.οπότε πίστεψε με έχει μεγάλη σημασία το τι champions διαλέγει ο κόσμος,δεν νομίζω να εννοείς για την 5άδα το "τι σημασία έχει τι παίζουν οι άλλοι" αλλιώς θα ήθελα να σε δω σε ένα ματς με 5 support ή 5 tanks.btw έχω παίξει ενάντια σε 5 τανκς και τους διαλύσαμε χεχε

Δημοσ.

Εγώ πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν λιγότερο balanced το game, με κάτι φιλαράκια είχαμε κερδίσει 3-4 premade ranked αρκετά εύκολα με τα εξής picks:

1. Amumu

2. Mundo

3. Galio

4. Morde

5. Malphite

Δημοσ.

Όταν λέω τι σημασία έχει τι παίζουν οι άλλοι προφανώς δεν αναφέρομαι στους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους την εκάστοτε φορά.Απλά λέω ότι έχοντας κάνει καμιά 700ριά παιχνίδια, το συμπέρασμα που έχω βγάλει προσωπικά είναι πως όλα είναι θέμα ικανότητας χειριστή και συγκυριών.Για μένα δεν υπάρχουν καλοί και κακοί χαρακτήρες.Κάθε ψάρι έχει το δικό του στυλ που λέγαν και τα ημίζ.Προσωπικά δε μπορώ να μπω στο τρυπάκι να διαλέγω χαρακτήρα με βάση το τι φοριέται γενικώς επειδή υποτιθέμενα θα είναι και δυνατότερος.Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση και δε μπορώ να πιέσω κάποιον να τη δεχτεί.Πάντως εγώ εκεί έχω καταλήξει.

Πάντως πλάκα πλάκα δεν ξαναπαίζω χωρίς 1-2 φίλους.Μιλάμε στα τελευταία 20 παιχνίδια έχω πετύχει ΤΑ απίστευτα ζώα.Πρέπει να έχω 18 ήττες και 2 νίκες αναλογία... :mrgreen:

Κάθε φορά η άλλη ομάδα θα είναι σε νορμάλ επίπεδο όλοι και εμείς 2-3 νορμάλ και 2-3 ζώα!ΜΑ κάθε φορά όμως...Συν ότι τις μισές φορές κάποιος από εμάς θα είναι dc για τον μισό αγώνα, ε.....

Δημοσ.

bigi οι champions μπαίνουν σε κατηγορίες tier ανάλογα με την χρησιμότητα/δύναμη τους atm.αν θες να τα πας καλά competitive(ranked games) τότε πρέπει να επιλέξεις top tier champion αλλιώς θα έχεις πρόβλημα και έσυ και το team σου.οπότε πίστεψε με έχει μεγάλη σημασία το τι champions διαλέγει ο κόσμος,δεν νομίζω να εννοείς για την 5άδα το "τι σημασία έχει τι παίζουν οι άλλοι" αλλιώς θα ήθελα να σε δω σε ένα ματς με 5 support ή 5 tanks.btw έχω παίξει ενάντια σε 5 τανκς και τους διαλύσαμε χεχε

Δεν υφίσταται αυτό το θέμα πλέον. Είναι ένα κατάλοιπο από το WoW και μια διάθεση των παιχτών να κατηγοριοποιούν πράγματα.

Πχ, πολλοί λένε ''πρέπει να έχεις Tank'' Στην ουσία όμως το παιχνίδι έχει φύγει από αυτόν τον όρο. Αυτό που πρέπει να έχεις είναι έναν να κάνει initiate και να αντέξει. O Warwick πχ είναι ένα καλό παράδειγμα. Συνδυάζει αντοχή και dmg και initiate. Το ίδιο και ο Jarvan . Ο Alistar έχει μεγαλύτερη επιτυχία σας Caster . Αν κάνει η Ashe initiate με βέλος μπορεί να μη χρειάζεσαι ούτε καν αυτό. Η Irelia τι θεωρείται ακριβώς? Και πάει λέγοντας.

Τώρα για τα Tier και τρίχες. Δες τους ήρωες του LoL 1-1. Πέραν των Melee DPS όπως ο Tryndamere και ο Yi όλοι οι ήρωες δουλεύουν . Πχ αν βάλεις μια Poppy με έναn ήρωα που δεν θέλει gold και θα τη βοηθήσει στο lane μπορεί να σηκώσει το παιχνίδι. Έχει γίνει σε υψηλό επίπεδο. Τώρα σκέψου το εξής, βγάλε το Flash από το παιχνίδι και πάρε Yi ή Tryndamere. Αυτομάτως είσαι ο καλύτερος ήρωας στο παιχνίδι.

Το τι Champion λοιπόν διαλέγεις δεν έχει τόση σημασία όσο ο ρόλος που θα παίξεις στο παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή ισχύει πως καθορίζονται τα lanes ανάλογα με τα levels , gold που χρειάζονται οι ήρωες. Solo mid πάει ο AP ήρωας. Οι ήρωες που χρησημοποιούν AP θέλουν Levels για να κάνουν τη μέγιστη ζημιά. Φαντάσου πόσο πλεονέκτημα έχει μια Annie 11 Level απέναντι σε μια Ahse 7 level. Και τι διαφορά έχει μια Ashe 7 level και 3 Doran blade με μια Ashe 11 level με 3 Doran blade. Απολύτως καμμία στη δεύτερη περίπτωση, Instant kill στην πρώτη.

Το solo top πάει ο ήρωας που θα gangarei λιγότερο στο παιχνίδι λόγω απόστασης και θέλεις ο ήρωας αυτός να είναι ένας πραγματικά δυνατός ήρωας στο late game . Η κολώνα της ομάδας. Αλλά τον θες και δυνατό στο laning. Το δεύτερο είναι και το σημαντικότερο στοιχείο. Μπορείς και να παίξεις με AP caster αλλά αυτοί συνήθως δεν κάνουν καλό scale με τα αντικείμενα και δεν έχουν καλό sustain , δεν παίρνουν ζωή πίσω δλδ. O Maokai πχ (βγάζοντας εκτός τους γνωστούς ήρωες) είναι ένα δυνατό Pick top ή σόλο mid. Απλά ο κόσμος έχει μάθει να τεμπελιάζει . Για την ακρίβεια O Chu8 χρησιμοποίησε πολύ τον Maokai για να γίνει ένας από τους 3 καλύτερους στον αμερικάνικο σέρβερ.

Κάτω πάει ο AD ήρωας. Αυτός που θέλει λεφτά για να γίνει δυνατός και τον συνοδεύει ένας ήρωας που δεν θέλει λεφτά για να κάνει την δουλειά του. Βλέπουμε συνήθως Soraka και Sona και Janna, αλλά και ο Alistar μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Ήρωες με Disable γενικότερα ή healing.

Επειδή ή κουβέντα είναι μεγάλη πρέπει να έχετε στο μυαλό πως

1) Πρέπει να κερδίσετε το lane σας. Τα σόλο κυρίως γιατί το Dual παλεύεται. 20 creeps παραπάνω σε σολο μετράνε και θεωρούνται νίκη. Τα σόλο περιμένουν πολλά από τον Jungler αλλά δε θα έπρεπε . Πρέπει να κερδίσουν το lane μόνοι τους. Όχι να σκοτώσουν τον αντίπαλο αλλά να τον πιέζουν παραπάνω απότι τους πιέζει αυτός

2) Ο Jungler πρέπει να είναι Active αλλά δεν μπορούμε να τα περιμένουμε και όλα από αυτόν καθώς πρέπει να βγάλει και λεφτά και levels αλλιώς μένει πολύ πίσω. Εδώ να τονίσω πως το να παίρνουμε τον δράκο είναι το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε και το support και τον Jungler . Αλλιώς αυτοί οι 2 μένουν ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. Και 20-0 να είναι τa solo και το Dps αν δεν παίρνετε δράκους σημαίνει πως τα δικά τους support και jungler είναι πιο πάνω στα λεφτά από τα δικά σας και στην ουσία είστε 3v5

3) Πρέπει τα solo να κερδίσουν το lane τους . To επανέλαβα ε?

4) Το Warding γίνεται απόλους αν θέλετε να έχετε καλό warding.

5) Πρέπει να καταλαβαίνεται ποιος πάει που. Δεν θα χάσετε επειδή πήρατε Tryndamere αντί για Tristana αλλά θα χάσετε αν πήρατε Malzahar και τον στείλατε σε Dual lane , ενώ στο mid πήγε ο Tryndamere απέναντι σε Vlad και είχε 30 creeps παραπάνω ο δεύτερος και εσείς κατηγορούσατε τον jungler ¨ ότι δεν gangare λες και ο Vlad είναι ο ευκολότερος ήρωας να σκοτώσεις σε gang χωρίς 2 CC spells. Βάλτε τον Tryndamere στο Dual και φαρμάρετε τα αντικείμενά σας. Μια χαρά θα σας πάει.

6) Να έχετε τρόπο να ξεκινήσετε τη μάχη. Βέλος από Ashe ? Ulti Warwick? Ulti Malphite? Amumu stun+Ulti? Αλλιώς δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε λανθασμένο positioning της αντίπαλης ομάδας.

7) Καταλάβετε πως πρέπει πάντα να ενισχύετε το πλεονέκτημά σας. Είστε 30 creeps πάνω στο lane και πήγε πίσω ο αντίπαλος? Πηγαίνετε και σεις να ψωνίσετε, μην περιμένετε να σας έρθει γεμάτος και να αρχίζει να σας πιέζει και να χάνετε το πλεονέκτημά σας , ή το χειρότερο να σας σκοτώσει για να πάτε πίσω.

Σας σπάνε το κάτω tower γιατί το Mid έχει gangarei τους δικούς σας? Σπάστε το Mid. Μην κάνετε last hit σαν χάνοι. Σας πέρνουν τον δράκο?Σπάστε το Top. To last hit είναι καλό στο lane αλλά από ένα σημείο και μετά πρέπει να παίρνετε και towers. Πόσες φορές είναι 5 από την αντίπαλη ομάδα και παίρνουν δράκο και το δικό σας solo top πάει να ψωνίσει ή κάνει last hit και δεν σπρώχνει?

Τεσπα, πολλά είπα , ελπίζω μερικά να πιάσουν τόπο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...