Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σας σπάνε το κάτω tower γιατί το Mid έχει gangarei τους δικούς σας? Σπάστε το Mid. Μην κάνετε last hit σαν χάνοι. Σας πέρνουν τον δράκο?Σπάστε το Top. To last hit είναι καλό στο lane αλλά από ένα σημείο και μετά πρέπει να παίρνετε και towers. Πόσες φορές είναι 5 από την αντίπαλη ομάδα και παίρνουν δράκο και το δικό σας solo top πάει να ψωνίσει ή κάνει last hit και δεν σπρώχνει?

Ακριβώς.Τέτοια σκηνικά βλέπεις δυστυχώς σε καθημερινή βάση.Και αυτό δείχνει έλλειψη νοημοσύνης και ομαδικού πνεύματος.Είναι πράγματα που κατά τη γνώμη μου ξεχωρίζουν τον καλό παίκτη και μπορούν να κρίνουν παιχνίδια.Και δυστυχώς είναι πράγματα που δεν αποτυπώνονται σε ξερά στατιστικά που όλοι τα κυνηγάμε για να δείξουμε ότι είμαστε καλοί.Μου έχει τύχει άπειρες φορές να παίζω με συμπαίκτη που έχει πχ 10-3 σκορ και να εύχομαι να είχε leavaρει...Είναι κι άλλα πράγματα που μετράνε.

Στα υπόλοιπα που λες, με βρίσκεις επίσης σύμφωνο.

Δημοσ.

Κάθε πότε αλλάζουν οι Champions?? (Αυτούς που δίνει κάθε φορά τζάμπα εννοώ..) και που μπορώ να δω ποιους έχει τώρα?? (χωρίς να μπω στο game εννοείται)

Δημοσ.

Η Vayne πρέπει να φάει τρελό nerf, τρελό όμως. Σε 2 games πετύχαμε Vayne και τρέχαμε να γλυτώσουμε, μας κατέβαζε 3 - 3. :mad:

Δημοσ.

Η Vayne πρέπει να φάει τρελό nerf, τρελό όμως. Σε 2 games πετύχαμε Vayne και τρέχαμε να γλυτώσουμε, μας κατέβαζε 3 - 3. :mad:

επειδή παίζω ranged carries και έχω δοκιμάσει και την vayne μπορώ να πω οτι ακόμα με το διπλό νερφ που έχει φάει ακόμα είναι imba. ο λόγος ? έχει μεγαλύτερο damage απο την ashe(κατα πάρα πολύ ,μιλάω για ίδια ίτεμς),έχει Stun σε wall,και έχει και Stealth με το ulti,και φυσικά έχει και gap closer. πρωτειμώ φυσικά το arrow της ashe αλλα 1vs1 η ashe δεν την έχει με ίδια ίτεμς την vayne και ας την πετύχει και με arrow.το θέμα είναι οτι μιλάμε για teamgame και πιστέυω οτι η ashe βοηθάει περισσότερο απότι η vayne,αν κάποιος όμως θέλει να βλέπει πολλά Kills τότε ναι η vayne υπερισχύει. για μένα νο1 είναι η ashe και 2η η vayne για ranged dps. μια καλή ashe θα σε κάνει να παρακαλάς να έπεζε vayne...

Δημοσ.

πιστευω οτι δεν συγκρινονται οι 2 χαρακτηρες γτ η ashe μπορεει να supportαρει ενω η vayne οχι . επισης η vayne ειναι assasin φαση στο 1vs1 δεν υπαρχει κατεβαζει κ mele . ενω κανενα αλλα range δεν ριχνει mele dps με παρομοιο ντυσιμο .

edit επισης επειδη ειμαι πολυ το killsteal εκτος αν παιζω rank με τανκ ειτε εχει ο αλλος majai η occult , η vayne ειναι το πιο καταλληλο range dps γι αυτην τη δουλεια :-D

edit 2 ασε που ντυνεται σχετικα ευκολα με ενα cleaver - trinity - veil ειναι μια χαρα .

Δημοσ.

Σας πληροφορώ ότι υπάρχεί πολύ πιο καλό παιχνίδι από το league of Legends, το όνομα αυτού του παιχνιδιού είναι Heroes of Newerth (HoN).

Κοστίζει μόνο 25 εύρο ο λογαριασμός και θα βρείτε πολλά χαρακτηριστικά από dota αλλά και μερικούς όμοιους heroes όπως but rikimaru - nighthound.

android.png

Δημοσ.

Σας πληροφορώ ότι υπάρχεί πολύ πιο καλό παιχνίδι από το league of Legends, το όνομα αυτού του παιχνιδιού είναι Heroes of Newerth (HoN).

Κοστίζει μόνο 25 εύρο ο λογαριασμός και θα βρείτε πολλά χαρακτηριστικά από dota αλλά και μερικούς όμοιους heroes όπως but rikimaru - nighthound.

android.png

dota με καλυτερα γραφικα . εξηγησε μας γτ ειναι πολυ πιο καλο απο το lol .

Δημοσ.

Έπαιζα HoN στη Beta μορφή του. Δεν με ενθουσίασε αφενός, δεν θέλω να δώσω 25 ευρώ αφετέρου, όταν μπορώ να έχω κάτι εξίσου καλό τσάμπα.

Δημοσ.

Έχει να κάνεις:

denied τα creep και τα towers

Courier για μεταφορά τον item

έχει τα runes που βγαίνουν κάθε 2 λεπτά

ίδιο map με dota

έχει τον kongor - roshan

τέλεια γραφικά

πολύ γρήγορο στης μάχες

Μερικούς παλιούς heroes από dota

όλοι οι heroes στην διάθεσή σου

πολλά skins για heroes

Νομίζω αυτά είναι αρκετά αν και έχει ακόμα πιο πολλά.

Για όσους ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά στους heroes του hon και θα καταλάβετε.

http://www.heroesofnewerth.com/

Δείτε και κανένα βίντεο youtube!

android.png

Από beta μέχρι σήμερα το παιχνίδι έχει αλλάξει πάρα πολύ!

Μην καταδικαζεις ένα παιχνίδι από beta μορφή :(

android.png

Το παιχνίδι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που ήταν beta, και μην καταδικαζεις ένα παιχνίδι σε άχρηστο από beta. :(

android.png

Δημοσ.

25€ φανταζομαι για πολλους ειναι δυσκολο να δωθουν ετσι για πλακα . θα ριξω μια ματια στο hon κ θα επανελθω με την αποψη μου .

Δημοσ.

Φίλε ερωδιε αν είναι να κρηνουμε τα παιχνίδια από beta μορφή τότε και το dota 2 που θα βγει είναι μαλακία lol

Το hon από τότε που έγινα version 2.0 έχει πάει πολύ μπροστά.

Όσο για τα λεφτά, τα αξίζει και με το παραπάνω!

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...