Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν με θεωρω καλο παικτη.εχει τυχει να με κουβαλησουν κιολας επειδη ειμαι κακος και αλλες φορες να πηγαινουμε ολοι καλα σαν ομαδα και να νικαμε.Μολις καταφερα και ανεβηκα silver iii.Πριν 2-3 μερες καταφερα να πιασω το silver iv και τωρα πηγα silver iii.Πολυ περισσοτερο απο οτι ειχα σκεφτει οτι μπορω να πιασω.Ισως καταφερω να παω και κανενα gold αν και το βρισκω αρκετα δυσκολο.Περισσοτερο με εχω για παικτη του silver.

δεν ειναι τιποτα πραγματικα.αμα ξερεις το game φτανεις μεχρι platinum.

Εγω περασα ολο το σιλβερ μεσα σε μια εβδομαδα.(5-1)Εφτασα 98 βαθμους και εκανα το λαθος να μπω μεσημερι........Dem polish kidz.Ητανε και η διαθεση μου ητανε και οι συμπαικτες μου επεσα silver 3.

Αλλα περα απο την πλακα πραγματικα το silver ειναι αστειο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 χρόνια LoL τώρα πήρα το πρώτο warning. Και να πεις δεν τους την λέω. Btw ωραία παρουσίαση για τον Udyr

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ.

Απόσπασμα από τους όρους χρήσης του LOL: (ναι, βαριόμουν τόσο πολύ μέχρι να τελειώσει το update)

"Επιπλέον αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα κυριότητας ή άλλο ιδιοκτησιακό συμφέρον επί του λογαριασμού σας και αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι όλα τα δικαιώματα επί του λογαριασμού είναι και παραμένουν διαπαντός στην κυριότητα και προς όφελος της Riot Games".

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου κάθετε "κάπως" το όλο ζήτημα περί κυριότητας. Φαντάζομαι προσπαθεί να αποφύγει αθέμιτα φαινόμενα της φάσης "πουλάω 100 ευρώ τον λογαριασμό μου", αλλά... οποιαδήποτε στιγμή εν ολίγης η Riot μπορεί να κάνει τον λογαριασμό μου ότι θέλει.

Δημοσ.

Πού να διαβάσεις τους όρους χρήσης από το Diablo 3 ή κανένα MMORPG. Η φρίκη η ίδια, και μιλάμε για πραγματικά χρήματα εκεί (σε περιπτώσεις με συνδρομή).

Δημοσ.

Αντί να καθήσουν να φτιάξουν τον κώδικά τους μας βγάζουν interactive κομιξάκια. Σε τρία από τα τέσσερα ματς που είχα σήμερα υπήρχαν dc για πάνω από 10λεπτο. Τους άχρηστους μπορώ να τους κουβαλήσω, τη Riot όχι.

Δημοσ.

Κάνε ένα σκίτσο ή στείλε ένα fiction story γράμμα σε σχέση με το lore και η riot θα σου δώσει ~40 RP.

Example: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/18ctsz/riot_support_win/

Το είχα κάνει πριν καμιά 10αριά μέρες. Μου είπαν ότι τάχα δεν γίνεται. :P Και είχα γράψει και μια ωραία ιστοριούλα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...