Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@attalos1 δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις καν το νόημα των λέξεων μου . Εσύ νομίζεις ότι εγώ butthurt και τα σχετικά όπως ανέφερες ποιο πάνω.Να στο κάνω πιο απλά. Με 2150+ wins normals που έχω (έπαιζα μόνο με το team μου και ελάχιστες φορές solo) και platinum 1 σε ranked κάτι φαίνεται να ξέρω και εγώ. Μιας και ήμουν και 2k elo s2 . Αλλά όπως μου δείχνεις να καταλάβω εσύ μπορεί να ξέρεις καλύτερα. Τεσπα, καλή συνέχεια να έχεις .

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tα normal wins δεν μου λενε κατι 

Κι εγω εχω 2400 , απλα λενε ποσο καιδι ειμαι 

Επισης δεν μου λεει κατι το plat 1 γιατι δεν μιλαμε για κατι συγκεκριμενο πανω στο παιχνιδι , αλλα γιατι κατι που ειναι υποκειμενικο , εσυ το βλεπεις ετσι και εγω και αλλοι 15 αλλιως , δεν εχει να λεει κατι

Το να θες να μου δειχτεις παντως δεν εχει να κανει με αυτο που συζηταμε

Την εχεις μεγαλη?Congrats για το epeen , χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι

• Like 5
Δημοσ.

Ενταξυ οταν ο αλλος που πετυχαινω στο Normal περνει Aatrox top,και ο αλλος Malphite top στο ιδιοτ team,και ο Aatrox ξεκιναει roam για να ψοφαει συνεχεια επειδη ο αλλος δεν πηρε jungler,και τελειωνει 1/23 ειναι πολυ for fun τα game,και στο επομενο game Kassadin mid instant lock 1/12.

Δημοσ.

παιδια εγω θα πω κατι αλλο

Χθες επαιξα ενα game οπου ειχα zed.Προσπαθουσα για το καλυτερο και να εχω μια trystana και μια kayle που να feedαρουν ασχημα.
Για να μπορω να εχω ψηλοτερα fps κλεινω το client.Ετσι οταν παω να ξαναμπω στο acc μου βλεπω οτι εχει φαει ban για δυο μερες.
Και ο λογος το rage μου.Ναι rageαρω απιστευτα.Το μηνυμα ελεγα κατι τετοιο:Everyone has some bad days but u got to take it easy on others.

Και εγω ρωτω.Hail the feeders,burn the ragers?

Στην ουσια η riot θεωρει χειροτερο για ενα game εναν τυπο που λεει με caps(εγω):HOW CAN SOMEONE BE SO BAD AT THIS GAME.PLS STOP FEEDING. παρα εναν τυπο που λουζει την αντιπαλη ομαδα η εχει γαματο positioning με trystana κανωντας jump μεσα στο αντιπαλο team.

Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο αυτο....

edit:Να το ενα διαμαντι που ειχα στο παιχνιδι...

http://www.lolking.net/summoner/eune/33521128#history

Δημοσ.

To να κλεισεις τον client για να εχεις πιο πολλα FPS δεν το καταλαβα

Και οπως ειπαμε , το να παιζει ο αλλος ασχημα η να feedαρει ολη την Αιθιοπια δεν ειναι λογος για ban , βγαλτε το απο το μυαλο σας και αλλαξτε σκεπτικο 

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα παιχνίδι σου attalos1, αυτές τις θεωρίες δεν ξέρω καν πως τις βγάζεις.Τράβα ρώτα κανα rioter για αυτά που λες και έλα να τα πεις με links. Δεν ξέρω καν ποιο είναι το επίπεδο σου που δεν το κόβω για ανεβασμένο , αλλά δεν ανέχομαι από έναν τύπο σαν εσένα να πετάει τέτοια διαμάντια γενικώς και ειδικώς προς εμένα λέγοντας ότι στο έπαιξα κάποιος και πάει λέγοντας. Δεν φταίω εγώ αν εσύ δεν ξέρεις που σου πάνε τα 4. Μαγκιά μου και καμάρι μου που έφτασα μέχρι εδώ και τα παράτησα όχι γιατί κλαίγομαι αλλά γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Όποιος άλλος διαβάσει τα μηνύματα μου θα καταλάβει ότι μιλάω γενικά και όχι να το παίξω ιστορία σε εσένα .Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αφου ειπες δεν θα ασχοληθεις αλλο γιατι ασχολεισαι?

Δεν εχω επιπεδο , ειμαι Coal 1 και παλευω για Plastic V , αν δεν πετυχω trollια πιστευω θα το παρω , η AP Riven που παιζω top δεν εχει ταβανι

• Like 7
Δημοσ.

Κουράσατε ρε παιδιά όμως... 

Νομίζω ότι έχετε μπερδέψει την έννοια του trolling/intentionally feeding με το failάρω. Feeder, ακα λογαριασμός για ban, είναι π.χ. ένας shaco που είχε η αντίπαλη ομάδα χθές ο οποίος ξεκίνησε αγοράζοντας 6 ward και μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι αγόραζε μόνο wards. Μετά την έναρξη του tribunal, ζήτημα να έχω συναντήσει ~10 τέτοια άτομα.

Οι υπόλοιποι απλά κάνουν fail το lane τους και ίσως να είναι και λίγο χαζούλιδες και φυσικά σε normal games, όλοι πάνω κάτω, δοκιμάζουμε champions/runes/masteries κτλ. Δεν ξέρω τι MMR έχετε στα normal games και βρίσκετε πια "συνέχεια" feeders, εγώ έχω 1066 νίκες με +103 έναντι των ηττών και είναι σχετικά σπάνια τέτοια Matches. Τις περισσότερες φορές αυτοί που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι το λένε εξ αρχής. Επίσης στην περίπτωση που απλά το λούσουν το παιχνίδι, αν τους φερθείς καλά και δεν τους κράξεις, συνεχίζουν να προσπαθούν και αυτό είναι που μετράει. 

Εν ολίγης, εγώ δίνω 3 πιθανές αιτίες στο πρόβλημά σας:

1) Παίζουμε σε άλλο σέρβερ/community και δεν το έχουμε καταλάβει

2) Έχετε πολύ χαμηλό MMR και σας βγάζει ηλίθια matchups

3) Είστε και εσείς ragers και επιφέρετε έμμεσα στον εαυτό σας αυτούς τους συμπαίκτες.

Υ.Γ. Από την άλλη πάλι, αν δεν πέσουν και λίγα καντήλια στο game χάνεται το 30% του entertainment όπως λέει ένα φιλαράκι μου... :P

• Like 6
Δημοσ.

Άτομο που είναι 0-4 στο lane του και κατηγορεί το jungler, το mid, το support και τη βασίλισσα της Σουηδίας που δεν το βοήθησαν μια χαρά είναι για report, απλά και μόνο για harassment. Αν το παληκάρι απλά δεν του έκατσε και προσπαθεί, δε μπορείς να του πεις κάτι.

Σημερινό φρούτο.

"Δε μπορώ να κάνω harass τη Vayne".

Έπαιζε Caitlyn. 100 CS στα 30, 0-9-5 τελικό.

Δημοσ.

Αφου ειπες δεν θα ασχοληθεις αλλο γιατι ασχολεισαι?

Δεν εχω επιπεδο , ειμαι Coal 1 και παλευω για Plastic V , αν δεν πετυχω trollια πιστευω θα το παρω , η AP Riven που παιζω top δεν εχει ταβανι

I got da swag ντροπιασα την riven σου χθες :'(

0-9 τελικο score.Νομιζα ειχα αντιπαλο vi και ξεκινησα long sword 2 pots ενω ειχα darius.Το μαμμημενο tab δεν το πατησα να δω ποιος το χει το smite.Το χειροτερο game που εχω κανει στα τελευταια 100 games

Δημοσ.

Shit happens 

Το Riven vs Darius ειναι δυσκολο matchup , συνηθως το παιρνει ο Darius , εκτος αν κανεις max Shield η failαρει ολα του τα Q

Δημοσ.

I got da swag ντροπιασα την riven σου χθες :'(

0-9 τελικο score.Νομιζα ειχα αντιπαλο vi και ξεκινησα long sword 2 pots ενω ειχα darius.Το μαμμημενο tab δεν το πατησα να δω ποιος το χει το smite.Το χειροτερο game που εχω κανει στα τελευταια 100 games

Report για feeding!

Δημοσ.

Report για feeding!

ελα ρε lockoes :( 

Shit happens 

Το Riven vs Darius ειναι δυσκολο matchup , συνηθως το παιρνει ο Darius , εκτος αν κανεις max Shield η failαρει ολα του τα Q

επειδη πρατηρησα οτι η riven ειναι ballsdeep champ lvl 3 πηγα να το παιξω bully.Δεν μου βγηκε σε καλο

To να κλεισεις τον client για να εχεις πιο πολλα FPS δεν το καταλαβα

Και οπως ειπαμε , το να παιζει ο αλλος ασχημα η να feedαρει ολη την Αιθιοπια δεν ειναι λογος για ban , βγαλτε το απο το μυαλο σας και αλλαξτε σκεπτικο 

τοτε πως εφτασε silver 1,2 χωρις να ξερει τα βασικα.Αμα αυτος δεν ειναι λογος για ban τοτε τι ειναι.Αμα δεν ξερεις δεν παιζεις.Απλο.

Τον client αμα τον κλεισεις οταν μπεις σε game σε κανει boost 15~ fps.Οτι ειχα θεμα απλα ειναι ακομη καλυτερα ετσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...